UFO Βαλτικής: Κατασκευή από την εποχή των παγετώνων;



Μια ενδιαφέρουσα και μακρά ραδιοφωνική συνέντευξη έδωσε ο Peter Lindberg, επικεφαλείς των ερευνών για το άγνωστο αντικείμενο της Βαλτικής, στο Σουηδικό ραδιοφωνικό σταθμό Red Ice, όπου και μίλησε για το τελευταίο ταξίδι. Μιλά για το πώς το αντικείμενο εκπέμπει ηλεκτρικές παρεμβολές και μπερδεύει τα εργαλεία της ερευνάς του, ενώ τα συμπεράσματα του είναι ακόμα ανοικτά: απίστευτη φυσική διαμόρφωση, διαστημόπλοιο, ή δομή, αλλά κατά την προσωπική  άποψη του αυτή η δομή είναι ανθρωπογενής.
Από τον Ιούλιο μας είχαν δώσει στοιχεία σχετικά με βάθος, διαστάσεις και γενικές πληροφορίες. Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι ενδέχεται το αντικείμενο να βρίσκετε εκεί από την εποχή των παγετώνων, σύμφωνα με την μελέτη των πετρωμάτων! Ας θυμηθούμε καταρχάς τα στοιχεία που μας έδωσαν τον Ιούλιο: το αντικείμενο βρίσκετε στα 80 μέτρα βάθος, ενώ το άνω μέρος είναι κυκλικό και έχει διάμετρο 60 μέτρα.  Η αριστερή πλευρά μοιάζει με σκάλα με βάση τα βίντεο των δυτών και άλλες παρατηρήσεις. Οι μελέτες δείχνουν ότι το αντικείμενο διαχωρίζετε από το πυθμένα. Βρίσκετε σε μια κορυφογραμμή ή σε ένα λόφο, με απότομες κλίσεις στις πλευρές. Κατά την διάρκεια της τελευταίας αποστολής επιβεβαιώθηκε ότι υπάρχει μια σφήνα που σχηματίζει χάσμα ανάμεσα στο πάνω μέρος (κύκλος) και το κάτω μέρος (βάση/πυλώνας).
Ωστόσο εάν τα δυο τμήματα διαχωρίζονται πλήρως ή εάν το άνω μέρος και το κάτω μέρος είναι το ίδιο αντικείμενο δεν έχει αποσαφηνιστεί. Αυτά μέχρι τον Ιούλιο.

Αύτο που ήρθε να προστεθεί τώρα είναι η παρακάτω δήλωση: Ο Volker Bruchert, Αναπληρωτής Καθηγητής Γεωλογίας, στο Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης αναφέρει: «Έμεινα έκπληκτος όταν ερεύνησα  υλικό που βρέθηκε..μια μεγάλη μαύρη πέτρα που θα μπορούσε να είναι ένα ηφαιστειακό πέτρωμα. Η υπόθεση μου είναι ότι αυτό το αντικείμενο, η δομή αυτή διαμορφώθηκε κατά την διάρκεια της εποχής των παγετώνων πολλές χιλιάδες χρόνια πριν..»  
Στο βίντεο που ακολουθεί όλη η συνέντευξη του Lindberg στα αγγλικά (χωρίς υπότιτλους)




http://erenzw.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'