Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ!!!

Φήμες του 2012

Πόλεμος με UFO: Το Κινέζικο Πολεμικό Ναυτικό και το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ σε κοινή αποστολή καταδίωξης UFO.

Την τελευταία εβδομάδα οι αναφορές περί ύπαρξης κινεζικών πολεμικών πλοίων στα ανοικτά των ακτών των ΗΠΑ, της Βόρειας Καλιφόρνια ειδικότερα, έχουν διαψευσθεί.






Τώρα, μια έκθεση από την ασιατική  υπηρεσία πληροφοριών αναφέρει  ότι μια συνδυασμένη λειτουργία του στόλου μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας έχει αρχίσει, και μάλιστα σε πλήρη λειτουργία μάχης ενάντια σε αυτό που ονομάζουν  "εξαιρετικά εχθρική εξωγήινη απειλή". 


Οι επαληθεύσεις των πράξεων του στόλου υπήρξαν πολλές, χωρίς ομως να  υπάρξει καμία επιβεβαίωση από την αμερικανική πλευρά.  

Η αληθινή φύση  τόσο της απειλής όσο  και της έκτασης της χρησιμοποιούμενης πολυεθνικής  
στρατιωτικής δύναμης είναι πέρα ​​από κάθε επίπεδο  ταξινόμησης που μπορεί να φανταστεί  
κανείς. 



Φήμες

Εξωγήινα σκάφη εκτελουν αποστολες  εχοντας ως αφετηρια υποβρύχιες βάσεις.

 Προηγμένα αμερικανικα, υπο-τροχιακες πλατφόρμες, όπλα για τα οποια δηλωθηκε οτι βρισκονται στο σταδιο δοκιμων, στην πραγματικότητα έχουν αναπτυχθεί από τη Βάση της Πολεμικής Αεροπορίας Vandenburg . Αυτα ειναι όπλα ενέργειας.

Η UFO παρακολούθηση έχει μετακινηθεί από τη συμβατική στη νανο-τεχνολογία με μικροσκοπικούς αισθητήρες που χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση συμπεριφορών, όπως ρήξεις  διαστάσεων  και στρεβλώσεις του χρόνου,πραγματα που εχουν παρουσιαστει σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως το Fringe και X Files. (Όλα της Fox παραδόξως).

Το διαβαθμισμενο αυτο εγγραφο , αναφερει περιληπτικα  Οι εχθροι  είναι εξωγήινοι και εξαιρετικά επιθετικοι και εχθρικοι.

Η απειλή αποτελεί  «σαφή και παρόντα κίνδυνο» και είναι απομονωμενη, μεχρι στιγμης,  στην Λεκάνη του Ειρηνικού.

Η Κινα υποχρεωθηκε να στειλει βοηθεια και να παρει τον ελεγχο των επιχειρησεων λογω της απουσιας του Αμερικανικου στολου,ο οποιος βρισκεται στον Περσικο Κολπο και ειδικα απο τη στιγμη που θεωρηθηκε οτι η Αμερικη πραγματικα βρισκεται υπο  απειλη. 

veteranstoday.com


Το 2016

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'