Η ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ -ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

Από αρχαίων χρόνων, όπου υπήρχε Εβραίος, υπήρχαν και νεόφερτες θρησκευτικές και παραφιλολογικές οργανώσεις, όπως οι Στωϊκοί και οι Ορφικοί, οι Παγανιστές και οι Καβείριοι, οι Πυθαγόριοι και οι Σοφιστές, και πολλοί πολλοί άλλοι. Με το πέρασμα των αιώνων, παρουσιάστηκαν οι Αλχημιστές, οι Μάγοι, οι Ναϊτες, οι Ροδόσταυροι κλπ, φτάνοντας στο σήμερα και στους Μασώνους, τους Όπους Ντέι (Opus Dei), τους Ιλλουμινάτι και πολλούς ακόμη άλλους.

Το 1614 εκδόθηκε ένα κείμενο (το fama fraternitatis «η φήμη της αδελφότητας») των Ροδόσταυρων, που ανέφερε την ύπαρξη μιας ομάδας «ανώτερων ανθρώπων», οι οποίοι είχαν σκοπό να διευθύνουν την εξέλιξη και το μέλλον του κόσμου. Το κείμενο αυτό ονομάζει αυτή την ομάδα «Αδελφότητα του Σταυρού και του Ρόδου» (Ροδόσταυροι). Σε πολλά κείμενα αναφέρεται πως το αληθινό απόκρυφο τάγμα εμφανίστηκε τελικά το 1886 με το όνομα «Χρυσή αυγή». Συχνά το τάγμα  εμφανίζεται σε κείμενα  με την ονομασία «Η Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα» (The Great White Brotherhood), ενώ κατά τον Εβραίο Σατανιστή Άλιστερ Κράουλι, η ονομασία τους είναι  Α.Α «Argentum Astrum» (Το Ασημένιο Άστρο).

Της δόθηκαν πολλά ονόματα ανά τους αιώνες, την είπανε Λευκή Στοά, Μεγάλη Λευκή Αδερφότητα, Ροδόσταυροι, Τεμπλάριοι (Ναϊτες), Αδελφότητα του Φωτός. Σύμφωνα με τους μύθους ήταν πιο γνωστή ως η Απόκρυφη Ιεραρχία ή Μεγάλη Λευκή Στοά ή Μεγάλη Αδελφότητα ή απλώς Ιεραρχία. Σήμερα είναι πιο γνωστά παρακλάδια αυτής, όπως Μασονία, Opus Dei και Κου Κλουξ Κλαν.
Την Λευκή Αδελφότητα την κατατάσσουν – όσοι ασχολούνται με αυτή – στον μυστικισμό και εσωτερισμό. Λένε πως εδρεύει κατά καιρούς σε διάφορες μυστικές τοποθεσίες σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως τα υψίπεδα της κεντρικής Ασίας (Θιβέτ), σε κάποια βουνά της Αμερικής (Τετόν και Σάστα) κ.α. Σύμφωνα με τους οπαδούς της αλλά και σύμφωνα με μύθους γύρω από αυτή, είναι μια ομάδα «τέλειων» ανθρώπων που κατέχουν εξαιρετικά φυσικές δυνάμεις και έχουν φτάσει σε ανώτερο επίπεδο συνείδησης. Αποστολή τους είναι να διδάξουν την δύναμη της ψυχής και πολλά άλλα. Πολλά γνωστά ονόματα της παγκόσμιας ιστορίας, φέρονται από τους οπαδούς της να κατατάσσονται σε αυτή την αδελφότητα, ως διδάσκαλοι. Η άλλη πλευρά του «μύθου» αναφέρει πως η Λευκή Αδελφότητα βρίσκεται πίσω απο κάθε πόλεμο που ξεκινά ή σταματά, και φυσικά οι ηγέτες των κρατών αλλά και των παγκόσμιων οργανισμών ανήκουν υποχρεωτικά σε κάποιο απο τα παρακλάδια της και συμμορφώνονται στις εντολές της. Η βάση της δε, είναι μια λευκή πυραμίδα υπό του εδάφους σε κάποιο μυστικό μέρος της Ανατολής.
Πέρα από τους όποιους μύθους, η Λευκή Αδελφότητα, είναι ένα ακόμη από τα πρόσωπα του Σιωνισμού. Και μιλάμε φυσικά για εβραϊκά κατασκευάσματα. Με το πέρασμα των αιώνων ενσωματώθηκαν με τους Σούφι, τους Ναϊτες και τους τέκτονες. Μέχρι το 19ο αιώνα είχαν ήδη τεθεί οι βάσεις για την ανάπτυξη του μύθου των διδασκάλων, που έγινε ευρύτερα γνωστός τότε από τα κείμενα της Σατανίστριας Έλενα Μπλαβάτσκι.
Γιατί όμως Λευκή Αδελφότητα και όχι μπεζ ή πράσινη Αδελφότητα; Εδώ περιπλέκεται η αντίληψη του δόγματος της Άριας ή Λευκής Φυλής. Όπως επίσης περιπλέκεται η αντίληψη των Εβραίων και της Εκκλησίας, ότι ο εκλεκτός λαός, στρατός του θεού, είναι η ξανθιά φυλή. Η Λευκή ή Άρεια ή Ξανθιά Φυλή είναι από αρχαιότητας οι Άτλαντες (Εβραίοι), καθότι ως γένος αναγνωρίζονται από «ξανθά» χαρακτηριστικά, όπως το λευκό δέρμα, τα ξανθά (χρυσά) μαλλιά και τα γαλάζια μάτια. Το αντίθετο αυτών αποτελούν και αποτελούσαν οι Έλλην Πελασγοί (μελαχρινοί, μαύρα μαλλιά και μάτια ή καστανά σκούρα, μελαμψό δέρμα).
  
Είτε λοιπόν την πούμε Λευκή Αδελφότητα, είτε Ναϊτες, είτε Ροδόσταυρους, είτε Μασωνία, είτε Τεκτονισμό, ή αλλιώς Ιλλουμινάτι, είναι το ίδιο και το αυτό. Δεν κατέχουνε καμμία υπερφυσική δύναμη, δεν διδάσκουν αγάπη και φυσικά ποτέ ο Ιάσωνας (εβραϊστή Ιησούς) δεν αποτέλεσε διδάσκαλος και μέλος αυτής. Το μόνο που κατέχουνε είναι όπλα μαζικής καταστροφής και κάτι εκατομμύρια μέλη και ακόλουθους σε όλο τον πλανήτη.
Οι μορφές μύησης στην Λευκή Αδελφότητα αφορούν τα πρότυπα της μαγείας, της αλχημείας, του εσωτερισμού, της μυστικότητας και των απόκρυφων συμβόλων. Οι διδάσκαλοι γκουρού μυούν με απόλυτη μυστικότητα το νέο μέλος, βάζοντας το να ορκιστεί απόλυτη σιωπή.
Πολλοί ονόμασαν Λευκή Αδελφότητα την Ορθόδοξη Εκκλησία, περιορίζοντας έτσι τους «μύθους» και βάζοντας μια άνω τελεία σε αυτούς που μιλούσαν περί αιρέσεως. Αν δούμε όμως βαθύτερα, και η Εκκλησία πάνω στα πρότυπα των προαναφερθέντων οργανώσεων δημιουργήθηκε, με τη διαφορά ότι λάνσαρε και λανσάρει ένα πιο «προσιτό» και «απτό» πρόσωπο.


http://www.omada-epsilon.com

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'