Γεράσιμος Καλογεράκης - 21 Δεκεμβρίου 2012

Αγαπητοί μου Φίλοι σας χαιρετώ.
Επειδή οι άσπονδοι φίλοι μου διαδίδουν, ότι είμαι βαρειά άρρωστος και άλλοι με έχουν πεθάνει για να ακυρωθεί το ραντεβού μας που είχαμε κλείσει πριν τέσσερα χρόνια για τους Δελφούς με το βιβλίο μου «2012- Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΛΟΣ» σας ενημερώνω...

...ότι την 21-12-2012 θα βρίσκομαι στους Δελφούς υγιής και με ακμαιότατο ηθικό.
Από κοσμική νομοτέλεια βρισκόμαστε στην αφετηρία μιας αναμενόμενης πνευματικής και βιολογικής αλλαγής, και από τον καθένα μας εξαρτάται αν θα ξεκινήσει τη ζωή του στο νέο κόσμο και στη νέα εποχή ή θα παραμείνει να ζήσει στην αθλιότητα και το ψέμα της σημερινής.
Η 21-12-2012 είναι η πρώτη ημέρα του πρώτου έτους του «Νέου Μεγάλου Ενιαυτού» των25.920 ετών, είναι η πρώτη ημέρα από τα 9.467.077 ημέρες που θα ακολουθήσουν. Είναι η πρώτη ημέρα της «Κοσμικής Αναγέννησης» του ηλιακού μας συστήματος. Είναι επίσης:
-Το χειμερινό Ηλιοστάσιο.
-Στην Αρχαία Ελλάδα την 21 Δεκεμβρίου άρχιζαν οι Εορτές του «Τριεσπέρου» με την αποκορύφωσή τους την 25 Δεκεμβρίου με την γιορτή του Ανίκητου Ήλιου, του θεού Απόλλωνα.
-Είναι η πρώτη ημέρα του Ζωδίου του Υδροχόου και η τελευταία ημέρα του απεχθέστατου ζωδίου των Ιχθύων.
-Στην πόλη της Γουατεμάλας και του Μεξικού ετοιμάζονται να γιορτάσουν την 21 Δεκεμβρίου και δεν πιστεύουν την καταστροφή του κόσμου που λέει η επιγραφή των Μάγιας.
- Για όσους έχουν μέσα στην ψυχή τους κρυμμένο έστω και υποσυνείδητα τον ελάχιστο φόβο ότι κάτι κακό μπορεί να συμβεί την ημέρα αυτή, οι Δελφοί είναι η τοποθεσία στην οποία δεν πρόκειται να συμβεί τίποτε, είναι η ιερότατη περιοχή του θεού Απόλλωνα, έμεινε ανέγγιχτη από το μεγάλο κατακλυσμό του Δευκαλίωνα. Καμία κοσμική καταστροφή δεν μπορεί να την αγγίξει, γιατί από τους Δελφούς ξεκινάει η κοσμική δίνη αιθέρα που ενώνει την γη με τον γαλαξία.
-Την 21.12.2012 κλείνει ο Ζωδιακός κύκλος των 25.920 ετών και σύμφωνα με την παράδοση επιστρέφουν οι Θεοί.
-Την 21.12.2012 κλείνει ο κύκλος του Φοίνικα των 1460 ετών μαζί με τον κύκλο του Ζωδιακού και σύμφωνα με το «Ημερολόγιο Πέτρας» της μεγάλης πυραμίδας προαναγγέλλεται η επιστροφή των Θεών.
Ο Ησίοδος μας προειδοποιεί ότι ο Ζευς θα επιστρέψει με το τέλος του Μεγάλου Ενιαυτού.
Οι ακόλουθοι του Ερμή του Τρισμεγίστου, οι Ζεπ Τεπί, και αυτοί υποσχέθηκαν ότι θα γυρίσουν με το Τέλος του Χρόνου.
Στα Ινδικά κείμενα διαβάζουμε ότι οι θεοί φεύγοντας για τα αστέρια υποσχέθηκαν να γυρίσουν και αυτοί με το Τέλος του Χρόνου. Και ο τελευταίος χρησμός των Δελφών έλεγε« ΕΣΕΤ' ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΑΕΙ ΕΣΤΑΙ» μήπως ο κλήρος έλαχε σʼ εμάς να υποδεχτούμε τον Θεό Ήλιο των Ελλήνων τον Φοίβο Απόλλωνα; Ας μην το αποκλείσουμε.
Μήπως εμείς θα είμαστε οι τυχεροί που θα υποδεχτούμε τους κομιστές του καλού, του αγαθού, της αρετής, της αγάπης, του μέτρου, της ελευθερίας, και της δικαιοσύνης, που είναι οι θεοί του Ολύμπου, οι θεοί των Ελλήνων, οι προπάτορές μας, μαζί με τον μεγάλο πατέρα Δία, τον πατέρα θεών και ανθρώπων, που επιστρέφουν και «ες αεί έσονται»;
Ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί; Ας μην αποκλείσουμε τίποτε. Ίσως και να είμαστε εμείς οι τυχεροί που θα υποδεχτούμε τους Θεούς μας.
Γεράσιμος Καλογεράκης




2 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩς ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΣΟ ΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΨΑΓΜΕΝΟΙ ΟΠΩς Ο ΚΥΡΙΟς ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗς ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΘΕΟΥς ΠΟΥ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙς ΤΟΥς , ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥΣ Η ΕΠΠΙΡΟΗ ΤΟΥΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΠΟΥΣ ,ΧΡΟΝΟΥΣ ΗΜΕΡΕΣ ΖΩΔΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΛΠ. ΤΙ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕ ΦΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ?Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΙΧΘΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΧΘΗΣ?ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ.'' ΕΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΕΜΩΡΑΝΘΗΣΑΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ .ΑΥΤΗ ΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΣ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ.Η ΠΥΛΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΓΟΛΓΟΘΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΣΑΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΤΑΡΑΧΘΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς ανωνυμο : Παντα πιστευα πως μερικοι ποτε δεν κοιταξαν στην ΙΣΤΟΡΙΑ απλα επαναλαμβαναν οτι τους ελεγαν οι αιωνιοι τεμπελχαναδες μαυροκορακες,ποτε δεν τολμησαν να ζητησουν αποδειξεις για οτι μεχρι και τωρα ευαγγελιζονται .... ενας Βασιλιας και Θεος ΔΕΝ ΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ... ΟΥΤΕ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ... ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.καλο το παραμυθι αλλα μας τελειωσε,ψαξε την ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και θα μαθεις ακομη περισσοτερα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'