Εξωγήινο σώμα επιβεβαιωμένο με αξονική τομογραφία και ακτινογραφίες (BINTEO)

Το εξωγήινο σώμα που βρέθηκε στην έρημο της Ατακάμα στη Νότια Αμερική επιβεβαιώνεται με αξονική τομογραφία και ακτινογραφίες μας λέει ο Dr Steven Greer και προσθέτει ότι:


Αυτές οι εικόνες μόλις εξετάστηκαν από τους επιστήμονες σχετικά με τις σκελετικές ανωμαλίες, δυσπλασίες, και σκελετικά εμβρυικά σύνδρομα, και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι αυτό που εξετάζετε είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε γνωστή σκελετική δομή που βρέθηκε ποτέ. Γνωρίζουμε επίσης ότι δεν είναι ένα αρχαίο ανθρωπειδή, και προφανώς δεν πρόκειται για άνθρωπο.


Ο εμπειρογνώμονας, καθώς και ο ακτινολόγος ο οποίος είναι επικεφαλής του κέντρου απεικόνισης, όπου όλες οι ακτίνες Χ και CTS έγιναν δήλωσαν ότι η πυκνότητα των οστών που βρέθηκε στο σώμα αποκλείει την εκδοχή να είναι ένα μικρό ανθρώπινο έμβρυο. Υπάρχει απλά πάρα πολύ ασβέστιο στα οστά για αυτό και έχουν αποκλείσει αυτήν την περίπτωση
Και οι δύο γιατροί πιστεύουν την ύπαρξη του μετά τον τοκετό έως και τον χρόνο θανάτου (έζησε για κάποιο χρονικό διάστημα έξω από τη μήτρα, αν πράγματι μια μήτρα εμπλέκεται ...).


Οι διαδικασίες για τις μελέτες του DNA είναι πολύπλοκες και χρονοβόρες, και η ομάδα των εμπειρογνωμόνων είναι χωρίς αμφιβολία η πιο προηγμένη και επαγγελματική ομάδα που θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει. Οι μελέτες του DNA θα διαρκέσουν περίπου 2 μήνες, και ενδεχομένως και περισσότερο.
Ο Dr Steven Greer είναι σε αναμονή για τα αποτελέσματα των τεστ DNA για το εξωγήινο σώμα της 19ης Δεκεμβρίου Το ον βρέθηκε στην έρημο της Ατακάμα στη Νότια Αμερική και οι άνθρωποι είδαν κοντά στο σημείο όπου το "Ον" βρέθηκε ένα άγνωστο αντικείμενο σε σχήμα αυγού.
Ο Dr Steven Greer θέτει αυτές τις πληροφορίες μαζί με την μαρτυρία του Jonathan Weygandt όπου είναι πραγματικά συναρπαστικές.


Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'