ΜΙΑ «ΒΟΜΒΑ» (αρχαιολογική) ΜΕ ΣΧΗΜΑ «Η»...


Τι γυρεύει αυτό το "Η" σε βράχο σκαλισμένο πριν από 10.000 χρόνια;


Η σπαζοκεφαλιά με το "Γκιαμπεκλί Τεπέ" κλιμακώνεται όταν θυμηθεί κανείς ότι οι εξειδικευμένοι στα μεγαλιθικά μνημεία επιστήμονες θεωρούν πως τα διάσπαρτα ανά την υφήλιο αυτά κατασκευάσματα έγιναν από ασύνδετες και άσχετες μεταξύ τους φυλές ανθρώπων.

Αλλά στους κύκλους του Γκιαμπεκλί Τεπέ, όσο και στον κύκλο του Stonehenge και σχεδόν σε όλους της μεγαλιθικής Ευρώπης, βλέπουμε το εξής κοινό: ο άξονας των ιερών είναι βόρειος, και μάλιστα -λένε όσοι τους μελέτησαν- δείχνει προς τον αστερισμό του Κύκνου. Δηλαδή; Είχαν όλες αυτές οι άσχετες φυλές ανθρώπων την ίδια αστρονομική γνώση και παραδοχή; Η πραγματική διάσταση των εν λόγω αποριών γίνεται πιο αντιληπτή αν λογαριάσουμε την απόσταση που χωρίζει εκείνη την εποχή από την εφεύρεση της γραφής (6000 π.Χ.)

(ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΔΕΤΕΣ ΦΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΜΙΑ. ΤΗΝ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ...ΑΣΧΕΤΕΣ ΚΙ ...ΑΣΥΝΔΕΤΕΣ. ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΑΣΥΝΔΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ !)

Και, σαν να μην έφτανε αυτό, ιδού η «βόμβα» των μυστικών του Γκιαμπεκλί Τεπέ: Ενώ η γραφή, που ανακάλυψαν 2.000 ως 3.000 χρόνια μετά οι Σουμέριοι, (ΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙ ΣΟΥΜΕΡΙΟΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ ;;;) ήταν η γνωστή και ανεπιτήδευτη σφηνοειδής, σε κάποιους από τους μεγαλίθους της «Εδέμ» διακρίνονται γράμματα όπως το Η, με τη μορφή μάλιστα που πρωτοεμφανίστηκε στο ελληνικό αλφάβητο! Τι συνδέει τους ιερείς της "Εδέμ" με τη γραφή που εμφανίστηκε στην Ελλάδα 7.000 χρόνια μετά;

(ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ "ΙΕΡΕΙΣ" ΤΗΣ ..."ΕΔΕΜ", ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ, ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΦΥΛΗ;;; ΑΥΤΟ ΤΟ ...ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ;;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.)
 
ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ. ΕΔΩ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΠΕΡΙ ...ΕΔΕΜ, ...ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΩΝ, ΣΟΥΜΕΡΙΩΝ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ" - ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΩΝ ΟΝΕΙΡΩΞΕΩΝ.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ (ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΑΣ)
http://www.tovima.gr/science/article/?aid=414949&h1=true

http://isxys.blogspot.com/

1 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. H, E, Λ, Η σπείρα, όλα πανάρχαια και Ελληνικά. Έλληνες δεν υπάρχουν να τα διεκδικήσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'