Τι είναι η Α.Μ.Ρ.Α;

krema


Τι είναι η Α.Μ.Ρ.Α; Ολόκληρο το όνομα είναι, "Αυθεντική Μυστικιστική Ροδοσταυρική Αδελφότητα".


Πρόκειται για μία μυστικιστική, σατανική οργάνωση που μυεί τον άνθρωπο στον αποκρυφισμό και στη Σατανολατρεία. Μιλούν για ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ και για άλλες παρεμφερείς σαχλαμάρες εκμεταλλευόμενοι τον πόνο του σύγχρονου ανθρώπου και την ανάγκη του να βρει την αλήθεια.

Ας δούμε κάποιες από τις κατηγορίες μύησης της οργάνωσης και την οργάνωση των βαθμών τους γενικά:...


ΒΑΘΜΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΕΠΙΠΕΔΑ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ 
0. Δόκιμος - - Εισαγωγή
1. Νεόφυτος Γαία 4 Στοιχεία Γενικές γνώσεις επιστημών και εσωτερισμού
2. Οδοιπόρος Σελήνη Αιθερικό Αυτογνωσία
3. Αδελφός Αφροδίτη Αστρικό Μυστικισμός - EQ
4. Μάγος Ερμής Νοητικό Αποκρυφισμός - IQ
5. Ήρωας Ήλιος Πνευματικό Φώτιση
6. Ιππότης 'Αρης Κοινωνικό Ιπποτισμός
7. Ελεήμων Δίας Ανθρωπιστικό Αλτρουισμός - φιλαλληλία

Βλέπουμε ανάμεσα στις διάφορες κατηγορίες αυτές του μάγου και του Ιππότη, νομίζω πως οι σχέσεις με τον Τεκτονισμό και την Μασονία είναι εμφανέστατες.
Έπειτα μας μιλούν για τις "σφαίρες" όπου βλέπουμε διάφορα ονόματα τα οποία μας παραπέμπουν στην αρχαιολατρία και στον Παγανισμό.Στις ιδιότητες βλέπουμε αυτές του Μυστικισμού, του Αποκρυφισμού και του Φωτισμού. Οι σχέσεις της οργάνωσης με τη δαιμονολατρία είναι εμφανέστατες!


Εδώ είναι η Ιστοσελίδα τους όπου μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πως αυτοί οι άθλιοι λάτρες του Σατανά μας πληροφορούν για τις αναγκαίες αποκρυφιστικές τελετές στις οποίες πρέπει να πάρει μέρος ο υποψήφιος που επιθυμεί να ενταχθεί στην οργάνωση τουςhttp://amra.gr/

Επίσης εάν περιηγηθούμε στη σελίδα τους βλέπουμε και άλλα φοβερά στοιχεία που τους συνδέουν με τον Σατανισμό.

Εκείνο που με ανησυχεί περισσότερο είναι το πως αυτή η οργάνωση δραστηριοποιείτε έντονα στο χώρο του εμπορίου, όπως βλέπουμε εδώhttp://www.ortf.gr/page-4.html . Διαθέτουν στο εμπόριο διάφορες αλοιφές και άλλα προϊόντα. Μία από τις αλοιφές τους έφτασε στα χέρια μου και σας την παρουσιάζω για να αποφύγετε την αγορά της, γιατί αγοράζοντας τα προϊόντα τους, στηρίζουμε την οργάνωση τους.

Εδώ μπορείτε να δείτε το forum της οργάνωσης και τους τομείς για τους οποίους ενδιαφέρονται:

http://www.amra.gr/forum/index.php
Και πάλι οι σχέσεις τους με τον αποκρυφισμό και την λατρεία του σκότους είναι εμφανέστατες.
Φαίνεται πως οι διεστραμμένες σατανικές οργανώσεις δεν ησυχάζουν και θέλουν να απλώσουν τα δίχτυ τους παντού. Ας τις αποφύγουμε για το καλό της ψυχής μας.

 (orthodoxy-rainbow, pentapostagma).

Πηγή
http://attikanea.blogspot.gr

14 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. εμείς δεν είμαστε σκοταδιστές ούτε οπισθοδρομικοί...ούτε φανατικοί...ενώ εσείς είστε ,

    δεν παρατηρώ συκοφαντία επ ουδενοί...κι επιπλέον για πολλούς είναι τιμητικός τίτλος το "λάτρης του σατανά", το να αντιδράτε σε αυτή τη δημοσίευση σημαίνει οτι δεν διαφέρετε απ αυτόυς που κατηγορείτε.

    συμφωνώ ότι αποτελούν παρελθόν αλλά μζαί τους κι εσείς...
    πόσο περήφανοι είστε να λέγεστε Αυθεντική μυστικιστική...δλδ οι υπόλοιποι είναι χαζοί οπότε εσείς κρατάτε τη γνώση σας για τους εαυτούς σας...

    Οτι δημοσιεύεται στο παρών είναι από τη σελίδα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντως οποιος θεωρει τον εαυτο του Ελληνα πραγματικο και οχι ενα μειγμα τουρκοβυζαντιου δεν μπορει να ειναι εναντιον μυστικιστηκων οργανωσεων διοτι πολυ απλα οι Ελληνες ειναι οι πρωτεργατες πχ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, ΔΗΛΟΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ ΟΠΩΣ ΔΝΤ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ.Εμεις οι Ελληνες ειμαστε η νεα παγκοσμια ταξη.We Greeks are THE NEW WORLD ORDER

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κι εσύ κυρά μασώνα "ελληνίδα" είσαι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΕΞΥΒΡΙΣΤΗΣ...
    και για πρώτη φορά δημοσιεύονται τα υβριστικά σου σχόλια στη παρούσα σελίδα...πρώτη και τελευταία...φαίνεται η ποιότητα και η ελληνικότητα σου...

    τιμή μας να μας αποκαλλούν σατανιστές οι μασώνοι και μάλιστα οι ροδόσταυροι,

    όσο για το οτι δεν χρησιμοποιούμε αληνθινά ονόματα πολλοί απ τους μπλόγκερ είναι γιατί πχ ο Σωκράτης Γκιόλιας δολοφονήθηκε...

    καλό ξημέρωμα συμπεθέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. marina pare ta masonakia sou k se allh paralia.k na ma8eis na mhn stelneis apilitika minimata sta blogs(p.x pentapostagma.gr)giati sas katalavame.
    eisate kamenoi apo xeri k sas tsouziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!ola edw plirononte...
    AORATE mhn apantas.ton xrono sou xaneis...
    des edw ta xalia ths kurias masonarou...

    http://www.katohika.gr/2013/01/ti-einai-h-ampa.html (apanthsh stranger ola ta lefta)

    http://www.pentapostagma.gr/2013/01/blog-post_5281.html#ixzz2JG8647LJ

    http://anekshghtakaiapokryfa.blogspot.gr/2013/01/blog-post_28.html?showComment=1361300803887#c8536124792775213556

    matina...pare fora akous!!!!!xaxaxxaxaxa lamogio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ... ΒΛΗΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε καμία περίπτωση δεν εγκρίνουμε να συνεχίστει ο υβριστικός διάλογος...απο δω και μπρος σ αυτη την αναρτηση δεν δημοσιεύονται τα υβριστικα σχόλια ή σχόλια με γκρικλις.

      παρακαλούμε να σταματήσει εδώ, κι αν κάποιος θέλει να συζητήσει ας θέσει επιχειρήματα...

      Διαγραφή
  7. Ωδές της Αγίας Τριάδος (ο Πατέρας)

    http://www.tlig.org/el/messages/1086/
    Δημιουργία, μην κλαις και μη θρηνείς αλλά γέμισε χαρά και αγαλλίαση! Μη μοιρολογείς άλλο όταν σου ψάλλει ο Δημιουργός σου! Άνοιξε, αντίθετα, την καρδιά σου ώστε η Δόξα και το Φως Μου να σε ντύσουν μεγαλόπρεπα. Και μην κλείνεις τ΄ αυτιά στον Βασιλιά σου που σου φέρνει τούτο τον θησαυρό από τον ουρανό. Αυτός που Τον θεωρούσες απρόσιτο, αόρατο ή απόκρυφη ουσία, σου προσφέρει τώρα τις υπηρεσίες Του! Χαίρε στους καιρούς αυτούς του Ελέους και ευφραίνου! Ω, γένος τόσο πολύ αγαπητό! Γιατί άφησες την ερήμωση και τον όλεθρο να σε περιζώσουν και να σε κυριεύσουν σε τέτοιο βαθμό! Πες Μου, τι καλό έλαβα από τα χέρια σου; Όταν ο λαός Μου στενάζει και θρηνεί κάτω από το βάρος της καταπίεσης ή φωνάζει κάτω από την τυραννία των εχθρών του, κανείς δεν σκέπτεται να ρωτήσει: «Πού είναι ο Θεός που κάνει να αντηχούν χαρούμενες ωδές;» Κανείς δεν ομολογεί ότι λέρωσε τα χέρια του με την ασέβεια. Καταδικάζεις την ίδια σου τη ζωή, δημιουργία! Η Ωδή Μου, τώρα, έχει σκοπό να σε οδηγήσει στη μετάνοια και στην επίγνωση του εαυτού Μου. Αν και είσαι από σάρκα και οστά και γήινο υλικό, Εγώ σε προίκισα με το Πνεύμα Μου και σε έπλασα σύμφωνα με την εικόνα Μου.

    Ωδές της Αγίας Τριάδος (ο Υιός)
    http://www.tlig.org/el/messages/1087/
    ...Όχι, δεν είναι πολλοί αυτοί που καταλαβαίνουν την Αγία και Αδιαίρετη Τριάδα, κι όμως είμαστε μία Ουσία, μία Δύναμη και μία Γνώση, ένας και μοναδικός Θεός… Και είμαστε ελεύθεροι να μεταδίδουμε τον εαυτό Μας σε όποια ψυχή θέλουμε και όποτε θέλουμε. Ο Πατέρας, Εγώ και το Άγιο Πνεύμα, κατεβαίνουμε και οι Τρεις με την ιδιότητα των τριών Μαρτύρων για να προφέρουμε ξανά το Λόγο Μας και να σας επανεκπαιδεύσουμε, ώστε να ζείτε μια αληθινή ζωή εντός Μας.

    Όπως σου εξήγησε ο Πατέρας, η καρδιά σου πλάστηκε από την ανυπέρβλητη αγάπη Μας για να Μας επιστρέφει αυτή την αγάπη. Η καρδιά σου από την αρχή είναι γεμάτη αποκλειστικά με τη δική Μας Παρουσία. Είναι πλασμένη με τέτοιον ανέκφραστο τρόπο που να μπορεί να συγκρατεί όλη την ανυπέρβλητη αγάπη και γλυκύτητα της Παρουσίας Μας. Αν όμως την τρυπούν αγκάθια και βάτοι, σαν διάτρητη στέρνα θα χάσει το περιεχόμενό της. Τα αγκάθια είναι οι κοσμικές μέριμνες και τα θέλγητρα του πλούτου που μπορούν να τρυπήσουν την καρδιά και να την κάνουν να στερέψει από την Πηγή της Ζωής.

    Ωδές της Αγίας Τριάδος
    TΟ ΆΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ

    http://www.tlig.org/el/messages/1088/
    Ειρήνη σε σένα. Ιδού 1, ο Νυμφίος σκύβει πάνω σου για να σου ψάλλει την Ωδή Του και να σου μεταδώσει λόγια Ζωής. Είμαι το Πνεύμα της Αλήθειας που εκπορεύεται από τον Πατέρα και στέλνεται από τον Υιό, τον Ιησού Χριστό. Είμαστε μια Ουσία, μια Δύναμη και μια Γνώση κι αφού είμαστε Ένας και μοναδικός Θεός, συνδιαλεγόμαστε και προσφέρουμε τη γνώση με τον ίδιο τρόπο και με τα ίδια λόγια. Η σημαντική αυτή γνώση σού μεταδίδεται γεμάτη αγάπη.

    Τι είναι η Αιώνια Ζωή; Η Αιώνια Ζωή είναι η επίγνωση της Τριαδικής Μας Δόξας. Αν ταλαντεύεσαι, λοιπόν, μη γνωρίζοντας τι εννοώ, σου προσφέρω το χέρι Μου και απ’ τη στιγμή που θα το πιάσεις, θα σου προσφέρω μέσω της χάρης Ζωή σ’ Εμάς.
    ΑΡΧΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δες τε όλες τις δολοφονικες σεκτες και ροδοσταυρικες Ομαδες που αντιτίθενται στην ζωή του ανθρώπου.Είναι ο κατάλογος της επίσημης εκκλησίας της Ελλάδος το ενα link και το άλλο απο τη γαλλική κυβέρνηση και την ομάδα που η κυβέρνηση συνέστησε.
    Απολαυστε τους:
    http://www.ecclesia.gr/greek/holysynod/commitees/heresies/omades_outchrist.html

    http://www.ppu.org.cy/index.php/en/weblinks.html



    Kai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν σας πιστεύω και τους μεν και τους δε!!!!! Έχετε απίστευτη πλάκα, αλλά τα πιστεύετε αυτά που λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γελάω πραγματικά.... ούτε που ξέρετε τι είναι όλες αυτές οι αδελφότητες και παρόλα αυτά γράφεται ότι σας κατέβει στο μυαλό! Το κορυφαίο είναι που σε όλα κολλάτε τη λέξη "Μασόνος" δίπλα!!! Αυτό και αν έχει γέλιο! Από όλα όσα γράφει αυτό το "άρθρο" δεν ισχύει τίποτα. Ισχύουν άλλα που δεν τα γράφεται γιατί προφανώς δεν τα γνωρίζεται. Αλλά όσα γράφεται είναι απλά για γέλια! Τσίρκο κανονικό το άρθρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'