Τρία βίντεο που Δείχνουν Γκρίζους -Προσοχή οι εικόνες μπορεί να είναι Τρομακτικές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι αλήθεια ότι εκατομμύρια άνθρωποι σ' ολόκληρο τον κόσμο πιστεύουν ακράδαντα στην ύπαρξης ιπτάμενων δίσκων και στη δυνατότητα εξωγήινων επισκέψεων από άλλα πλανητικά συστήματα.


Φυσικά, το γεγονός ότι πρέπει να υπάρχει ζωή στο διάστημα και κατά καιρούς έχουν ανθήσει διάφοροι πολιτισμοί στο σύμπαν καθώς και ότι ο άνθρωπος δεν πρέπει να είναι το μοναδικό λογικό ον ανάμεσα στα δισεκατομμύρια των γαλαξιών, είναι κάτι που όλοι σχεδόν οι επιστήμονες αποδέχονται σήμερα σαν κάτι το πιθανό.

Οι αποστάσεις που μας χωρίζουν από τα άλλα άστρα και τους άλλους πιθανούς εξωγήινους πολιτισμούς είναι ένα ανυπέρβλητο πρόβλημα.

Ωστόσο στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μια μεγάλη συλλογή με εξωγήινους που πιάστηκαν στην κάμερα.

Προσοχή πολλές από τις εικόνες μπορεί να είναι τρομακτικές!




Ο συγκεκριμένος ανήκει στην κατηγορία των γκρίζων, είναι σαν αυτούς με τους οποίους ο Φιλ Σνάϊντερ ερχόταν σε επαφή στις γεωτρήσεις που έκανε με συναδέλφους για κατασκευή υπόγειων τούνελ. Όπως ανέφερε ο ίδιος, η στάση τους απέναντι στους ανθρώπους ήταν επιθετική. Μάλιστα κάποια στιγμή ένας γκρίζος χτύπησε τον Σνάϊντερ με ραδιενεργό ακτίνα και τον προσέβαλλε με καρκίνο.


Δείτε επίσης: 
Απίστευτη μαρτυρία...Εδώ και ένα αιώνα έχουμε πόλεμο με τους εξωγήινους...(video-photos)

Αόρατα Γεγονότα

5 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. Που βέβαια δέν αποδηκνύει τίποτα αφού μπορούν όλα αυτά να φτιαχτούν πολύ εύκολα με τεχνιτά μέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν πιστευεις σε κατι δεν παει να πει οτι αυτο το κατι δεν ειπαρχει

      Διαγραφή
    2. κι επίσης μπορεί να πιστεύεις κάτι το οποίο δεν υπάρχει...

      Διαγραφή
    3. οπως? οτι δεν υπαρχουν εξωγηινοι?Αναμεσα στους δις πλανητες του γαλαξια μας κ δις γαλαξιες σαυτο το συμπαν κ να μην αναφερω κ τα ποσα συμπαντα κ να νιωθεις μοναδικο ειδος για μενα ειναι εγωιστικο κ μονο που το σκευτωμαι,κ δεν αναφερω τις αποδειξεις κ τις ενδειξεις γιατι τα κλειστα μυαλα παντα κλειστα τα βλεπουν μεσα σε καγκελα κ ορια.Οπως ακριβος τους τα εχουν πει αυτοι που δεν θελουν να βγει η αληθεια στην επιφανεια!Αυτο το κειμενο ειναι τροφη για σκεψη κ οχι για διαπληκτισμο!

      Διαγραφή
    4. Όπως η εκκλησία μέχρι πριν 400 χρόνια πίστευε ότι η Γη είναι επίπεδη, ή ότι η γυναίκα πρέπει να υποτάσσεται στον άνθρωπο μετά από εντολή του Θεού. Είναι πολλά αυτά τα οποία πιστεύουν οι άνθρωποι και αυτά δεν υπάρχουν. Είναι πολλές οι εσφαλμένες πεποιθήσεις και αντιλήψεις.

      Διαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'