Η ελεγχόμενη από Μασόνους NASA έψαχνε βάση εξωγήινων στη Σελήνη

Η αληθινή ιστορία εξερεύνησης του διαστήματος είναι διαφορετική από εκείνη που είναι γνωστή στο κοινό. Και ο λόγος γι' αυτό είναι οι μυστικές οργανώσεις  στα  διαστημικά προγράμματα.


Μετά από 30-40 χρόνια διαστημικής εποχής, ο Andrew Sinelnikov αποφάσισe να μιλήσei για το παρελθόν και το μέλλον των διαστημικών ταξιδιών. O Andrew Sinelnikov, είναι συγγραφέας και ιστορικός, που ειδικεύεται κυρίως στην ιστορία του Τεκτονισμού, και αποφάσισε να μοιραστεί τις απόψεις του σχετικά με τους πραγματικούς λόγους του προγράμματος των ΗΠΑ στη Σελήνη.

Σύμφωνα με τον ίδιο,  πίσω από αυτές τις εξελίξεις κρύβονται πολλά.

"Η όλη ιστορία της εξερεύνησης του διαστήματος καλύπτεται από ένα πέπλο παραπληροφόρησης και αυτό δεν είναι τυχαίο. Η NASA, μια στρατιωτική οργάνωση που κρύβει πάντα τον αληθινό σκοπό πίσω από τα  ωραία λόγια της στο κοινό".

Με βάση την έρευνα του, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι ρίζες του διαστημικού προγράμματος της NASA βρίσκονται σε δύο μυστικές οργανώσεις -σε ένα τμήμα του Τρίτου Ράιχ και στους Βρετανούς Τέκτονες. Μετά το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου  ο Γερμανός  σχεδιαστής  πυραύλων  Βέρνερ φον Μπράουν παραδόθηκε στις αμερικανικές μονάδες. Μετά τη μετακίνηση προς τις Ηνωμένες Πολιτείες μαζί με την ομάδα του, αρχίζει να συμμετάσχει σε διαστημικά προγράμματα.


"Ο κύριος στόχος του μυστικού Τάγματος των SS, δεν ήταν να ανυψώσει την επιστημονική έρευνα και το διεθνές κύρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό δεν τον ένοιαζε προσωπικά. Χρειαζόταν τα διαστημικά ταξίδια για άλλους σκοπούς. Και σε αυτή την περίπτωση, συνέπεσαν με εκείνους της άλλης μυστικής οργάνωσςη -των ελευθεροτεκτόνων", λέει ο Andrew Sinelnikov.


"Στη πραγματικότητα, σύμφωνα με την αρχαία παράδοση, και τις μυστικές οργανώσεις στο φεγγάρι υπάρχει κάποια βάση των εξωγήινων που κάποτε ήρθαν στη Γη για τον έλεγχο και την ανάπτυξη της ανθρωπότητας".

"Η απόκρυψη σχετικά με την πραγματική αποστολή της ανθρώπινης εξερεύνησης του διαστήματος μετατράπηκε σε απαραίτητο συστατικό για την πρόοδο του ανθρώπινου πολιτισμού", αναφέρει ο Andrew Sinelnikov.

Σύμφωνα με τον ίδιο όλη η ηγεσία της NASA εκείνη την εποχή αποτελούταν από μασόνους από την αρχή της διαδικασίας, όπως και οι περισσότεροι οι πρώτοι αστροναύτες ήταν μασόνοι.

Ωστόσο, ο ερευνητής είναι βέβαιος ότι, οι δράσεις αυτές μπορεί να απέτυχαν στη προσπάθεια να πάνε στην σελήνη, η αιτία είναι ότι πρόγραμμα των ΗΠΑ είχε  έλλειψη πόρων, τα χρήματα ήταν ακόμα για 4 πτήσεις. Ακριβώς μετά από τις έξι προηγούμενες τελικά έγινε σαφές, ότι η ελπίδα για να πατήσουν στην σελήνη 
χάθηκε.

Μετά την αποτυχία της Σελήνης, αποφάσισαν να πάνε στον Άρη.


Η πτήση προς τη Σελήνη φέρεται να απαγορεύτηκε  από τους ίδιους τους εξωγήινους σύμφωνα με τον Andrew Sinelnikov. Υπάρχουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, ότι οι πρώτοι αστροναύτες στο φεγγάρι είδαν κάποιες εξωγήινες  συσκευές, κατασκευές, και σκάφη.
Είναι τυχαίο το γεγονός ότι δεν ξανά πήγαν; Αν πήγαν τελικά ποτέ!
Είναι τυχαίο ότι αποκρύπτουν τις φωτογραφίες μ' αυτά που άφησαν τότε εκεί;


Έπειτα η NASA κάλεσε δημοσιογράφους, και δήλωσε ιστορίες για ανύπαρκτα γεγονότα.
Όπως ήταν αναμενόμενο, απαγόρευσε στους συντελεστές να πουν την πραγματική ιστορία στο ευρύ κοινό, αν μια φορά "απαγορεύτηκε", τότε δεν υπάρχει καμία ανάγκη να μιλήσουμε για το μέλλον της εξερεύνησης του διαστήματος.


Αντίγονος

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'