ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ 14/5/2013

ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Γεια σας! 

Επιστρέφουμε με περισσότερα να σας πούμε. 
    Οι επερχόμενες αλλαγές στην πραγματικότητά σας είναι ζωτικής σημασίας, επειδή θα είναι η αναγνώριση της μεγάλης συνειδησιακής μεταβολής που περνάτε. Κάθε πτυχή της φύσης σας αλλάζει αδιόρατα, αρχίζοντας από τη μεταβαλλόμενη διαμόρφωση του RNA/DNA σας.
 Μερικοί από εσάς είναι εκτεθειμένοι σε μια πολύ εντατικοποιημένη μεταβολή, ενώ άλλοι υπόκεινται σε ήπιες αλλαγές, που απαιτούν ένα ελάχιστο σωματικής δυσφορίας. Εκείνοι που σήμερα βιώνουν δυσφορία ελαττωμένης έντασης έχουν προγραμματιστεί να προχωρήσουν σε πιο έντονα συμπτώματα της ανέλιξης κατά τους πρώτους μήνες του καλοκαιριού. 


    Με λίγα λόγια, όλοι σας μεταβάλλεστε με τον ρυθμό και το είδος των αλλαγών που καθορίζονται στις ατομικές σας συμβάσεις ζωής. Ωστόσο, το γενικό επίπεδο της δυσφορίας έχει προγραμματιστεί από τον Ουρανό να αυξηθεί κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών. Αυτό το καλοκαίρι σηματοδοτεί μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή στην ιστορία σας: η αποκάλυψη είναι κεντρικής σημασίας στον συνολικό σχεδιασμό μας και επιθυμούμε διακαώς να εκπληρωθεί επίσημα αυτό το ζητούμενο. Αυτό θα μας επιτρέψει να απευθυνθούμε άμεσα σ’ εσάς και να ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό των επόμενων βημάτων της επιστροφής σας στην πλήρη συνείδηση.



   Όπως έχουμε προαναφέρει, η επίσημη αποκάλυψη είναι μια τεράστια καμπή για την ανθρωπότητα. Θα χωρίσει την πρόσφατη ιστορία σας στην προ επαφής και την μετά επαφή περίοδο. Με ένα γιγάντιο άλμα, η αποκάλυψη θα βάλει τέλος στην πεποίθηση της κοινωνίας σας περί βιολογικής υπεροχής και μοναδικότητάς σας και θα φανερώσει τη σύνδεσή σας με τις λεγεώνες των άλλων, που κατοικούν σε όλον αυτόν τον τεράστιο Γαλαξία και μάλιστα στη φυσική δημιουργία. 



  Αυτή η στιγμή της αποκάλυψης θα σας δείξει, επίσης, ποιοι ήσασταν κάποτε και ποιοι θα γίνετε πάλι. Θα σκορπίσει στους ανέμους κάθε εκδοχή σας ως περιορισμένων Όντων και θα σας ωθήσει προς μια εντελώς νέα θεώρηση του κόσμου, που θα αλλάξει για πάντα την άποψή σας για το τι είναι «δυνατό», ρίχνοντας νέο φως στις αντιλήψεις σας περί του νοήματος της ζωής: τη θρησκεία, την επιστήμη, την ιστορία, τη φιλοσοφία, την ανθρωπολογία, με λίγα λόγια, όλες τις πολιτισμικές δομές και παραδόσεις σας. 



  Σε κάθε έναν από εσάς θα γεννηθούν μυριάδες ερωτήματα, προσωπικά και πλανητικά, και αυτά τα ερωτήματα θα χρειάζονται απαντήσεις, ακόμη και για το πού πηγαίνετε ως άτομα και ως κοινωνία. Η βουτιά αυτή σε έναν παράξενο νέο κόσμο θα απαιτεί οδηγούς και διδασκάλους και αυτό είναι που εμείς ερχόμαστε να κάνουμε. Η πρώτη νέα ομάδα, με την οποία θα έρθετε σε επαφή, θα είναι οι Αγκάρθιοι και αυτοί θα σας βάλουν στο δρόμο για την πλήρη συνείδηση.



  Οι Αγκάρθιοι συνειδητοποιούν την απίστευτη σημασία αυτού που πρόκειται να κάνουν. Δουλεύοντας με τους Αναληφθέντες Διδασκάλους, θα αρχίσουν με τη μετάδοση ενός τεράστιου ποσού γνώσης, που έχει κρατηθεί κρυφή από εσάς. Αυτή είναι πιθανό και να σας τρομάξει ακόμη, καθώς θα σας διαφωτίζει, και γι' αυτό πρέπει να μεταδοθεί με ήπιο τρόπο και μέσα σε μια ατμόσφαιρα προώθησης της κατανόησης και συγκατάβασης. Οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοι θα φέρουν τις δικές τους διδασκαλίες και θα χρησιμοποιήσουν τις ιερές υπηρεσίες τους για να σας ευλογήσουν όλους και με θεία χάρη να σας μετακινήσουν σε ένα περιβάλλον ειρήνης, αρμονίας και αφθονίας. Τα ιερά ταλέντα τους θα είναι σημαντικά για εσάς. 




  Όλη η αντίληψή σας για το πώς η πραγματικότητά σας είναι δομημένη πρόκειται να τεθεί υπό έλεγχο. Θα χρειαστείτε διαβεβαιώσεις, καθώς και αλήθεια. Θα χρειαστείτε υποστήριξη και θεραπεία, καθώς και εξηγήσεις για το πώς τα πράγματα θα λειτουργούν πραγματικά στον νέο κόσμο σας. Όλη αυτή η νέα εκπαίδευση θα είναι πνευματική στη φύση της (όπως πράγματι όλα είναι πνευματικά) και θα σας προετοιμάσει γρήγορα για την πρώτη επαφή. Θα θέσει τις βάσεις για την άφιξή μας και την ταχεία κίνηση προς την πλήρη συνείδηση. Εργαζόμενοι από κοινού, όλοι σκοπεύουμε να σας εξασφαλίσουμε άνεση και χαρά στη νέα σας πραγματικότητα.



  Καθώς οι πόρτες θα ανοίγονται διάπλατα μπροστά σας αποκαλύπτοντας νέες συναρπαστικές προοπτικές, να ξέρετε ότι θα έχετε μεγάλη βοήθεια διαθέσιμη σε όλους τους τομείς. Οι μεταμορφώσεις στους εαυτούς σας, στις κοινωνίες σας και στον πλανήτη σας έχουν θεϊκά αποφασιστεί και θα απαιτήσουν τεράστιες ποσότητες νέων πληροφοριών. Θα χρειαστείτε πολλή εσωτερική εργασία, στην οποία εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Αλλά το μεγαλύτερο μέρος από αυτήν θα συμβεί στις δικές σας βαθιές, εσωτερικές θεωρήσεις, με τη βοήθεια των ουράνιων οδηγών σας. Ο θείος στόχος εδώ είναι να καταστείτε έτοιμοι για την επιστροφή σας σε ένα χώρο, που αφήσατε πίσω, πριν από περίπου δεκατρείς χιλιετίες. Αυτό είναι μια πραγματική πρόκληση! 



  Ωστόσο, ο Ουρανός είναι πολύ σίγουρος για την ικανότητά σας να το πράξετε και, αν χρειαστεί, να είστε περισσότερο επικεντρωμένοι σε αυτό, που κάνετε τόσο γρήγορα. Αυτό συμβαίνει επειδή ξέρει κάτι που εσείς έχετε σε μεγάλο βαθμό ξεχάσει: μέσα στον καθένα σας βρίσκεται ένα ανενεργό εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας, που έχει σε πολύ μεγάλο βαθμό αποδιοργανωθεί από το σκότος και αυτό είναι εκείνο, που η εσωτερική εργασία σας θα αποκαταστήσει σ’ εσάς. Καθώς θα συνδεθείτε ξανά με αυτήν την προηγμένη κατάσταση ύπαρξης, που είναι το αληθινό αναφαίρετο δικαίωμά σας, θα γίνετε ολοένα και πιο ικανοί να κατανοήσετε τι περιλαμβάνει η πλήρης συνείδηση. Και για το σκοπό αυτό, εμείς είμαστε έτοιμοι να αποκαταστήσουμε τη θεία κληρονομιά σας.








                                     ΑΝΑΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ                                                                                                                                         
Namaste! Είμαστε οι Αναληφθέντες Διδάσκαλοί σας!  Ερχόμαστε αυτή την ώρα με ένα μήνυμα ελπίδας και χαράς! 

  Πάνω από δεκατρείς χιλιάδες χρόνια πριν, η κοινωνία της επιφάνειας της Γης βυθίστηκε στο σκοτάδι και τυλίχτηκε στον φόβο και την άγνοια, που επρόκειτο να σημαδέψουν το ταξίδι σας μέσα από την περιορισμένη συνείδηση. Μια σκοτεινή συμμορία, η οποία αρχικά έπαιρνε τις οδηγίες της από μια παράξενη κλίκα που αυτοαποκαλείτο Ανουννάκι, κυβέρνησε αυτό το φαινομενικά εγκαταλελειμμένο πεδίο. 



  Σε αυτούς τους παράγοντες του πεπρωμένου είχε δοθεί μια ειδική παραχώρηση από τον Ουρανό για να ασκήσουν την εξουσία τους πάνω σ’ εσάς γι’ αυτές τις δεκατρείς χιλιετίες, μετά την πάροδο των οποίων το Φως επρόκειτο να σας αποκαταστήσει στη φυσική, πλήρως συνειδητή, κατάστασή σας. Για εκείνους που επέδειξαν μια αποφασιστικότητα να επιστρέψουν γρηγορότερα στην πλήρη συνείδηση, ο Ουρανός κατέστρωσε μια δαιδαλώδη διαδρομή μεταξύ των γενεών προς τον σκοπό αυτόν. Αυτή είναι η πορεία που επιλέξαμε να ακολουθήσουμε. Ο μεγάλος μόχθος της, ωστόσο, κατέληξε σε ατέλειωτη χαρά και μια βαθιά επιθυμία για θεία υπηρεσία. Εφοδιασμένοι με μια τέτοια εμπειρία από πρώτο χέρι, θα σας καθοδηγήσουμε στη δική σας ευλογημένη πορεία προς την πλήρη συνείδηση.



  Η καθοδήγησή μας έχει τις ρίζες της στην Αγάπη και τα καθήκοντά μας απηχούν τους ευλογημένους τρόπους του Ουρανού. Θα επανέλθετε στην πλήρη συνείδηση κατά στάδια, μέσα από μια πνευματική και σωματική εμπειρία, η οποία θα κορυφωθεί με μια ιερή μεταμόρφωσή σας στην Αγκάρθα. Εκεί θα ολοκληρώσετε τη διεργασία, που άρχισε όταν οι Αγκάρθιοι και εμείς εμφανιστήκαμε στο πεδίο σας. Πράγματι, πολλοί από εμάς ζουν σήμερα ανάμεσά σας ινκόγκνιτο. 



  Οι Αγκάρθιοι κυκλοφορούν ανάμεσά σας ελεύθερα και εύκολα, καθώς έχουν αλλάξει κάπως το μέγεθος και την εμφάνισή τους, ώστε να δείχνουν ακριβώς όπως εσείς. Εκτελούν κάθε είδος επαγγέλματος, διδάσκουν σε πανεπιστήμια, και μάλιστα έχουν επαγγέλματα, με τα οποία σας παρέχουν συμβουλές στην καθημερινή ζωή σας. Εμείς, από την άλλη πλευρά, τείνουμε να έχουμε εργασία, που είναι θρησκευτικού χαρακτήρα ή που διδάσκει θρησκεία και ηθική. Σε κάθε περίπτωση, είμαστε ανάμεσά σας!



  Σαν Αναληφθέντες Διδάσκαλοι, μπορούμε επίσης να εμφανιστούμε ξαφνικά σε όσους βρίσκονται σε ανάγκη και σε σύγχυση, προκειμένου να τους οδηγήσουμε σε ένα δρόμο ηθικής και χαράς, ενισχύοντας την επιθυμία τους να ολοκληρώσουν την πορεία της επιστροφής τους στην πλήρη συνείδηση. Αυτό είναι το έργο που απολαμβάνουμε περισσότερο. Είμαστε, άλλωστε, εδώ για να σας παράσχουμε το έλεος, την ελπίδα και τη λύση για να συνεχίσετε αυτήν την ευλογημένη πορεία. Είναι ένα πράγμα να βρισκόμαστε ανάμεσά σας και να μαθαίνουμε πώς τα καταφέρνετε. Είναι εντελώς άλλο να παίζουμε έμπρακτα ένα ρόλο στο να σας βοηθάμε να επιμένετε να συνεχίζετε προς τα εμπρός στην πορεία σας. 



  Εκείνο που σας προετοιμάζουμε να κάνετε είναι κάτι που κάναμε πολύ καιρό πριν, όταν περάσαμε με επιτυχία στη σημερινή μας κατάσταση της απόλυτης χαράς! Τώρα και εσείς πρόκειται σύντομα να έχετε το ξεχωριστό προνόμιο να γίνετε αθάνατα, πλήρους συνείδησης ​​Όντα του Φωτός. Αυτό το θαύμα είναι ανοικτό σ’ εσάς επειδή, όπως εμείς, ήσασταν κάποτε τέτοια Όντα, πίσω στις μέρες της Λεμουρίας.



  Σήμερα, σας φέραμε άλλο ένα μήνυμα. Η ώρα πλησιάζει για τη Μεγάλη Μεταβολή και μια μεγάλη αλλαγή στην πραγματικότητά σας! Κινείστε γρήγορα προς ένα μεγάλο μεταμορφωτικό Φως. Αυτό το Φως έχει προφυτευθεί από τον Δημιουργό και υλοποιείται από τα μεγάλα ρεύματα ζωής του Ουρανού και από τη Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός! 

  Να ξέρετε, αγαπητοί, ότι ο άπειρος πλούτος και η διηνεκής ευημερία του Ουρανού είναι όντως δικά σας! Έτσι είναι! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Σειριανές φράσεις, που σημαίνουν «να είστε ένα» και «να είστε μέσα στη χαρά»).






http://sheldannidlegreek.blogspot.gr/2013/05/14-2013.html
ΚΑΝΑΛΙ ΕΠΑΦΗΣ:  Sheldan Nidle 
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:  



2 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα πολλά ναρκωτικά αυτά κάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλη μια κακη αντιγραφη των βιβλιων του Στρατηγου Ερευνητη και μοναδικου Γερασιμου καλογερακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'