Θαλάσσιο τέρας μήκους 9μέτρων! ξεβράστηκε στη Ν.Ζηλανδία (ΒΙΝΤΕΟ)

To κουφάρι ενός ζώου που έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ενός δεινόσαυρου, ξεβράστηκε σε παραλία της Νέας Ζηλανδίας. 
 Διαθέτει μυτερά δόντια, ίδια με του τυρανόσαυρου Ρεξ και το σώμα του μοιάζει με...
τεράστια σμέρνα.
 Το θαλάσσιο ζώο ανακάλυψαν τουρίστες στην παραλία Πουκεχίνα, νοτιοανατολικά του Όκλαντ της Αυστραλίας και το μήκος του φτάνει τα εννέα μέτρα.
 Το μυστηριώδες πλάσμα ξεβράστηκε από το κύμα με μισάνοιχτο στόμα..

Αν και δεν μοιάζει με καμία γνωστή μορφή ζωής του πλανήτη μας, οι ερευνητές λένε πως πρόκειται για μία παραμορφωμένη φάλαινα δολοφόνο...
Αυτό υποστηρίζει ο ειδικός περί θαλάσσιων θηλαστικών Άντον βαν Χέλντεν.
Οι ποιο πολλοί λένε ότι πρόκειται για κάποιο προϊστορικό θαλάσσιο τέρας που έρχεται από τα βάθη της αβύσσου και που ακόμη δεν το έχει δει ανθρώπινο μάτι!!!!
Αν και υπάρχουν πολλοί άλλοι που και τι δεν έχουν πει ότι είναι το θαλάσσιο τέρας αυτό κανείς δεν ξέρει με σιγουριά το τι είναι .
Από όσο μπορούμε να γνωρίζουμε δεν ενδιαφέρθηκε κανείς...να μαζέψει το κουφάρι του θαλάσσιου τέρατος για περεταίρω εξετάσεις ώστε να εξακριβωθεί το τι είναι!!!
Κάποιοι λένε ότι το μάζεψαν μυστικά το βράδυ αν και οι πληροφορίες αυτές δεν είναι έγκυρες…
Όπως και να έχει το αν είναι προϊστορικό ή όχι υπάρχει!!!! Και από την στιγμή που υπάρχει και δεν είναι γνωστό σε κανένα τότε είναι πολύ μυστηριώδης κατάσταση με το να οργιάζουν οι φήμες περί τίνος πρόκειται.
Το θαλάσσιο τέρας αυτό έχει τεράστια δόντια τα οποία δείχνουν να είναι αποκλειστικά σαρκοφάγο, αν λοιπόν προσθέσουμε τα άλλα εννέα μέτρα που του λείπουν τότε έχουμε ένα θαλάσσιο τέρας δέκα οχτώ μέτρων όπου για να τραφεί θα θέλει τεράστιες ποσότητες τροφής!!!! Το ποιο αξιοπερίεργο είναι ότι δεν έχει συναντηθεί ποτές ξανά μέχρι σήμερα…
Έτσι κατά κάποιο τρόπο δικαιώνει όλους εμάς τους ερευνητές που λέμε ότι υπάρχουν είδη τα οποία δεν έχουμε ιδέα ότι υπάρχουν στην Γη επάνω αλλά και στα νερά της παρ’ όλο την τεχνολογία μας!!!

http://www.invisiblelycans.gr

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'