Βρέθηκε η Ατλαντίδα, Γιγαντιαίες Σφίγγες και Πυραμίδες στο Τρίγωνο των Βερμούδων! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βρέθηκε η Ατλαντίδα, Γιγαντιαίες Σφίγγες και Πυραμίδες στο Τρίγωνο των Βερμούδων... 
Ίσως και να επισκιάζει την ανακάλυψη της Τροίας η ανακάλυψη της Ατλαντίδος. Δύο τολμηροί επιστήμονες ο Paul Weinzweig και η Pauline Zalitzki, ισχυρίζονται ότι την βρήκαν. Ανακάλυψαν τα βυθισμένα ερείπια μιας αρχαίας πόλεως στις ακτές της Κούβας. 



Στο μακρινό παρελθόν η περιοχή ήταν στεριά, αλλά τώρα μόνο το νησί της Κούβας στέκεται έξω από το νερό. Η αρχαία πόλη βρίσκεται 183 μέτρα κάτω από τον ωκεανό και η ομάδα των ερευνητών με επικεφαλής τους Weinzweig και Zalitzki είναι πεπεισμένοι ότι είναι η Ατλαντίδα – η χαμένη πόλη για πάνω από 10.000 χρόνια.

Το σημείο που βρέθηκε περιλαμβάνει αρκετές σφίγγες και τουλάχιστον τέσσερις γιγάντιες πυραμίδες μαζί με άλλες κατασκευές. Βρίσκεται δε στα όρια του Τριγώνου των Βερμούδων.


Σφίγγες και Πυραμίδες ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ της Αιγύπτου: Οι πυραμίδες είναι μεγαλύτερες από την πυραμίδα του Χέοπος της Αιγύπτου!!! Ο arclein από το Vancouver του Καναδά, του TERRAFORMING TERRA αναφέρει: «Γιατί δεν ανακαλύφθηκαν πρωτύτερα; Μα τι νομίζεται; Φυσικά, οι ΗΠΑ τις ανακάλυψαν κατά την διάρκεια της κρίσεως της Κούβας στην δεκαετία του 60. Τα πυρηνικά υποβρύχια που περιπολούσαν στα βαθειά νερά του κόλπου τις συνάντησαν. Αμέσως απέκλεισαν το μέρος και άρχισαν να ψάχνουν για αντικείμενα, ώστε να μην πέσουν στα χέρια των Ρώσων. Ένα πληροφοριοδότης από τον στρατό που υπηρετούσε στο Montego Bay μου είπε ότι ακόμη δουλεύουν στην περιοχή και παίρνουν αντικείμενα και όργανα περιλαμβάνοντας και αυτά που ακόμη δουλεύουν από την δεκαετία του 60»! Τα ίδια υποστηρίζει ο δημοσιογράφος Luis Mariano Fernandez, ότι όντως είχε ανακαλυφθεί δεκαετίες πριν. Δώσε μια ματιά στις Ελληνικές Πυραμίδες που τις έχουν παραπεταμένες !!!

Αρχαία Σύμβολα και Πικτογράμματα: Επίσης εκπληκτικό είναι ότι οι πάνω στις κατασκευές υπάρχουν αρχαία σύμβολα και πικτογράμματα! Φανταστείτε τι θα είχαμε μάθει. Ας είναι καλά ο Πλάτωνας για αυτά που ξέρουμε σήμερα. Ίσως αν έγραφε περισσότερα να διακινδύνευε μια ακόμη δίκη κεφαλών Ερμού, μοιραία αυτήν την φορά. Γιατί τότε θα μαθαίναμε για την Ελλάδα της Αιγηίδος και την τεχνολογία που διέθετε, (μαγνητικές καλύπτρες, τεχνολογία αντιύλης, ανώτερη από τα “Όπλα Κβαντικού Δυναμικού” κλπ) και ακόμη για πολλά άλλα. Μα είναι πέρα από οφθαλμοφανές πως ξαφνικά ¨ανακαλύπτουν” πυραμίδες δες… Ανακαλύφθηκαν οι πρώτες Ετρουσκικές Πυραμίδες και Αρχαίες Πυραμίδες Βρέθηκαν στην Ανταρκτική όπως αξίζει να δεις και το Ερείπια Αρχαίας Πόλης βρέθηκαν στην Ανταρκτική; (ΒΙΝΤΕΟ)
«Όταν άκουσε αυτά ο Σόλων, θαύμασε και παρακάλεσε τους ιερείς να του διηγηθούν ακριβώς και κατά σειρά για τους παλιούς του συμπολίτες.
Και ο ιερέας αποκρίθηκε: »Δεν έχω λόγο να αρνηθώ, ώ Σόλων, αλλά για χάρη σου και για χάρη της πόλης σου, θα μιλήσω και προ πάντων για χάρη της θεάς Αθηνάς, που έθρεψε και εκπαίδευσε και τη πόλη σας και τη δική μας, πρωτύτερα όμως τη δική σας, κατά χίλια έτη και αργότερα τη δική μας. Για την ίδρυση της πόλης μας, στα ιερά μας βιβλία, είναι γραμμένος ο αριθμός οκτώ χιλιάδες χρόνια. Αλλά για τους συμπολίτες σου, που υπήρξαν πριν από εννέα χιλιάδες χρόνια, θα σου φανερώσω με λίγα λόγια και τους νόμους τους και από τα έργα τους το μεγαλύτερο απ’ όλα.
Λένε οι γραφές μας ότι κάποτε η πόλη σας κατέστρεψε μια πολύ μεγάλη δύναμη, που είχε προσβάλει συγχρόνως ολόκληρη την Ευρώπη και την Ασία, ξεκινώντας απ’ έξω, από το Ατλαντικό πέλαγος. Γιατί τότε από το πέλαγος εκείνο μπορούσε κανείς να περάσει, γιατί υπήρχε νήσος μπροστά στο στόμιο, που σεις ονομάζετε »στήλες του Ηρακλέους». Και η νήσος αυτή ήταν μεγαλύτερη από τη Λιβύη μαζί και την Ασία και απ’ αυτή μπορούσε κανείς τότε να πάει στις άλλες νήσους και απ’ εκεί σε όλη την απέναντι ήπειρο, που είναι γύρω από κείνη τη θάλασσα, που είναι πραγματική θάλασσα. Γιατί το μέρος αυτό, που είναι μέσα από το στόμιο του πορθμού, φαίνεται μάλλον σαν λιμάνι με στενή είσοδο, ενώ εκείνη είναι πραγματικός ωκεανός. Και η στεριά που την περιβάλλει μπορεί πολύ σωστά να λέγεται ήπειρος.

Σχετικά Θέματα:




Σ’ αυτή, λοιπόν, τη νήσο Ατλαντίδα, σχηματίστηκε μεγάλη και θαυμαστή δύναμη από βασιλιάδες, που εξουσίαζε όλη τη νήσο και πολλές άλλες νήσους και μέρη της ηπείρου. Και ακόμη εξουσίαζε από το μέρος της εσωτερικής θάλασσας στην Αφρική μέχρι την Αίγυπτο και στην Ευρώπη μέχρι την Τυρρηνία.
Όλη αυτή η δύναμη ενώθηκε και επιχείρησε κάποτε ορμητικά να υποδουλώσει και τη δική σας χώρα και τη δική μας και όλες όσες είναι δώθε από το στενό. Και τότε, ώ Σόλων, η δύναμη της πόλης σας, φάνηκε καθαρά σε όλους τους ανθρώπους. Γιατί, υπερέχουσα απ’ όλους στο θάρρος και σε όλες τις πολεμικές τέχνες, στην αρχή έχοντας την αρχηγία των Ελλήνων, έπειτα αναγκαστικά μονάχη, όταν οι άλλοι την εγκατέλειψαν, αφού έφτασε στον χειρότερο κίνδυνο, νίκησε τους επιδρομείς και σήκωσε τρόπαια, όσους δεν υποδουλώθηκαν ακόμη τους εμπόδισε να υποδουλωθούν και τους άλλους όλους, που κατοικούσαν δώθε από τις Ηράκλειες στήλες, γενναία, όλους τους ελευθέρωσε.» Ἕλληνες ἀεί παῖδες (Πλάτων, Τίμαιος)

 


 


 



 



 



 



 






 

 

 




14 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. ξαφνηκα τα ανακαλυψαν;η μηπως για α επισκηαση την δηκημας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλο ψέμα... θέλουν τον κόσμο να ασχολείται με βλακείες και να μην ασχολείται με τα πράγματα που πραγματικά έχουν σημασία. Υπήρξε η Ατλαντίδα; Υπήρξε... Ε και; Τι κάνουμε τώρα εμείς, εδώ που είμαστε; Με την Ατλαντίδα θα ασχολούμαστε συνέχεια; Για ξυπνάτε παρακαλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε 18 Αυγούστου..Ασχολήσου με την φραπεδιά σου και μην ασχολείσαι με καταστάσεις που δεν καταλαβαίνεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 21 Αυγούστου καταλαβαίνει ο προηγούμενος από σένα ότι αν δεν έχουμε δουλειά για να ζήσουμε εμείς και η οικογένειά μας δεν θα μας χρησιμέψει και πολύ το οτιδήποτε άλλο. Αν δεν έχουμε τα προς το ζην με τους προδότες που μας κυβερνάνε πως θα μπορέσουμε να ασχοληθούμε και με άλλα θέματα; Για να είμαστε όλοι εδώ μας ενδιαφέρει η ιστορία μας και το παρελθόν μας, αλλά με το παρόν τι γίνεται; Έχουμε πόλεμο, μας χτυπάνε τον πολιτισμό μας, την γλώσσα μας, τον τρόπο ζωής μας, την θρησκεία, αυτές οι καταστάσεις δεν είναι σημαντικές. Μας αυτοκτονούν, το 1/4 της Ελλάδας είναι άνεργοι. Πώς να ασχοληθείς με το χθες άμα είσαι μέσα στο άγχος για το αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. An h atlantida einai ekei, tote gia pio logo prin apo polles dekaeties legane oti einai anamesa santorini k krhth?
    Pws ginete na einai ayth k na einai kanonika enw eixan eixan pwi oti gyrise toumpa?
    Giati otan lene oti veiskoun kati sthn ellada amesws na to exoun vrei k kapou alloy?
    Egw giati kserw oti h prwth pyramida htan ellhnikh, kai brisketai katw apo ton kentriko dromo ths thibas?
    Polla erwtimatika....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν είναι αληθινή αυτή η ανακάλυψη (και γιατί όχι;) είναι κάτι το συγκλονιστικό! Θα αλλάξει πολλά απο αυτά που γνωρίζουμε και παραδεχόμαστε σαν επίσημη ιστορία ώς σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν προκειται να αλλαξει τιποτε η να επιβεβαιωθει δημοσια οτιδηποτε παρομοιο σχετικα. Κατι τετοιο θα εφερνε το τελος της οικονομικης ολιγαρχιας και ολων οσων βασιζουν την ισχυ τους επανω στον ελεγχο των πηγων ενεργειας κλπ, καθως ο παγκοσμιος τεχνολογικος πολιτισμος που προυπηρχε πριν 10,000 χρονια οχι μονο στην ατλαντιδα αλλα και απο την μερια της ινδοκινας κλπ (ΡΑΜΑ , Χιβα , Μου, Λεμουρια κλπ ) ΔΕΝ εξαρτιοταν απο την οικονομια της αγορας, δεν εξαρτιοταν απο υδρογονανθρακες, η ενεργεια ηταν διαθεσιμη στο τσαμπα και η ανθρωποτητα ζουσε την Χρυση της εποχη οπως αναφερεται στον Ησιοδο, αλλα και σε αναλογα επη λαων της Ανατολης, και μαλιστα κατω απο ενα συστημα,που διατηρηθηκε δομικα και μεχρι τους Ινκα, τον λαο της Ν.αμερικης που ρημαξαν με τοση ΛΥΣΣΑ οι ισπανοι, καθως το πολιτικο συστημα τους ηταν ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ και αναδιανεμιτικο και μαλιστα με ευρεια κοινωνικη αποδοχη, επομενως ΚΑΘΕ στοιχειο που συνδεεται με την υπαρξη παλιοτερου τεχνολογικου πολιτισμου θα ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ για λογους ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.Οσοι δεν τους καθονται, απλα βγαινουν απο τη μεση με τον ενα η με τον αλλο τροπο.Οι οικονομικοι και λοιποι δολοφονοι ας ειναι καλα. Και δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι οσα στοιχεια διερρευσαν προς αυτη την κατευθυνση , μας προεκυψαν μεχρι κυριως και το τελος της δεκαετιας του 80, (με μεγιστη ροη παρομοιων πληροφοριων τις δεκαετιες 50-60 και ΑΠΕΙΡΑ βιβλια ). Ο λογος ηταν γιατι μεχρι και τοτε, υπηρχε στα κρατη του Υπαρκτου σοσιαλισμου μια ακομα διαθεση και ενα ρομαντικο οραμα για την περαιτερω εξελιξη του Ανθρωπου σε κατι ανωτερο πνευματικα απο οτι η καταναλωτικη καπιταλιστικη κοινωνια τον προοριζε. Στα πανεπιστημια τους , και ειδικοτερα στην πρωην Σοβιετικη Ενωση και την Ακαδημια Επιστημων του Σοβιετικου κρατους, ανοιχτα προπαγανδιζαν την θεωρια υπαρξης παλαιοτερων πολιτισμων και ανατραφηκαν 3 γενιες επιστημονων με αυτες τις ρηξικελευθες θεωριες. Και δεν ειναι τυχαιο οτι ολες αυτες οι ιδεες καλλιεργουνταν καθαρα σε σοσιαλιστικα ή σοσιαλδημοκρατικα καθεστωτα της εποχης, που σημερα απλως παπαλα, τα κεφαλια μεσα.Ολα εχουν την εξηγηση τους αν κατσει κανεις και σκεφτει λιγο περα απο τα στενα ορια του μεροδουλι μεροφαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι ειναι φιλε...εχεις δικιο...οπως πολλοι απο εμας σκεφτονται ετσι...αλλα πρεπει να δωσουμε τη μορφωσημας παντου...ακομα και στον πιοκατωτερο νου....

      Διαγραφή
  8. παλια ξυνα κρασια. Αυτα τα σεναρια ανακυκλωνονται και αναμασιωνται συνεχεια απ'τη δεκαετια του '70 κι ακομα τιποτα στο φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'