Άγγλος πολιτικός ισχυρίστηκε πως έχει κάνει παιδί με... εξωγήινη βασίλισσα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Simon Parkes έχει προκαλέσει σάλο με τις δηλώσεις του στα Βρετανικά μέσα. Οδημοτικός σύμβουλος από το Βόρειο Γιόρκσάιρ, έδωσε συνέντευξη στα πλαίσια ντοκιμαντέρ για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής. Ο 53χρονος, μέλος του κόμματος των Εργατικών, μεταξύ άλλων δήλωσε πως είναι πατέρας ενός εξωγήινου παιδιού! Το παιδί που ονομάζεται Zarka, είναι καρπός της σχέσης του με μία εξωγήινη γυναίκα, την οποία αποκαλεί «Γάτα Βασίλισσα»…


Ο κύριος Parkes είπε πως η γυναίκα του γνωρίζει τον εξωγήινο «παράνομο» δεσμό του και συχνά του κάνει παράπονα. Ο ίδιος βέβαια δηλώνει πως δεν μπορεί να καταλάβει που είναι το κακό με αυτή τη σχέση, αφού δεν είναι σε ανθρώπινο επίπεδο.

Ο 53χρονος Βρετανός ομολόγησε στους δημοσιογράφους πως συνευρίσκεται ερωτικά με την εξωγήινη βασίλισσα 3-4 φορές το χρόνο. Όταν οι δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον Parkes να πει λεπτομέρειες για την εξωγήινη σχέση του, είπε: «Αυτό που συμβαίνει είναι πως κρατάμε τα χέρια μας και μόλις πω “είμαι έτοιμος”, μια άγνωστη σε μένα τεχνολογία μας ανεβάζει πάνω στο διαστημόπλοιο και εκεί γίνεται η σεξουαλική πράξη».

Επισήμανε πως αποφάσισε να μιλήσει για αυτές τις εμπειρίες, παρά το γεγονός πως οι άνθρωποι στους οποίους έχει μιλήσει στο παρελθόν, τον αποκαλούν “τρελό”.

«Κατανοώ πως κάποιος που δεν το έχει δει με τα μάτια του δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που εξομολογούμαι», συμπληρώνει ο Βρετανός πολιτικός. «Όμως αν έρθετε μαζί μου μια μέρα και δείτε τι πραγματικά συμβαίνει, θα φύγετε κουνώντας το κεφάλι σας και θα λέτε “τελικά δεν ήταν τρελός”».
Στο ερώτημα γιατί οι εξωγήινοι επέλεξαν αυτόν και όχι κάποιον άλλο, ο Parkes απαντά:«Υπάρχουν πολλοί άλλοι, που έζησαν παρόμοιες εμπειρίες, όμως επέλεξαν να μην πουν τίποτα, φοβούμενοι πως θα καταστραφεί η καριέρα τους». Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δημοτικός σύμβουλος από την πόλη Whitby, προκαλεί κλαυσίγελο με τις δηλώσεις του. Παλαιότερα είχε υποστηρίξει πως η μητέρα του ήταν έναπράσινο εξωγήινο πλάσμα, ύψους 2,7 μέτρων, με 8 δάκτυλα στο κάθε χέρι. Παραμένει άγνωστο αν ο Parkes θα κληθεί να πληρώσει διατροφή για το εξωγήινο τέκνο του, καθώς και σε ποιο νόμισμα…

Δείτε το ντοκιμαντέρ με τις παράξενες δηλώσεις του κυρίου Parkes:


http://www.globalomen.com
www.anexigita.com

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'