Ο αρχισιωνιστής Soros στην Αθήνα....Ανάμεσα σε αυτούς που συνάντησε prive ήταν και ο Δένδιας..!!


Γιατί άραγε...;!
Όποιος αναρωτιέται η απάντηση είναι πολύ απλή.....Για τη Χρυσή Αυγή!
Είναι γνωστό άλλωστε το απύθμενο μίσος που τρέφει για το Έθνος μας και έτσι κατ' επέκταση και για το Εθνικιστικό Κίνημα ο αρχιτοκογλύφος που πριν 6 μήνες στοιχημάτιζε στη χρεοκοπία της Χώρας.



Διαβάζουμε σε ρεπορτάζ του "Στόχου"

Ήταν περίπου 23.05 το βράδυ της Τετάρτης, όταν η παρέα ξεμύτισε από τον γνωστό διακριτικό χώρο, πίσω από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία».

Όλοι γνώριζαν ότι ο Τζορτζ Σόρος, παλιότερα...

συνομιλητής του Γιώργου Παπανδρέου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αμερικανός επιχειρηματίας και κερδοσκόπος, βρίσκεται στην Αθήνα αυτές τις μέρες.

Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε η παρέα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί του χαμογελαστοί ήταν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, ο γνωστός επιχειρηματίας Οδυσσέας Κυριακόπουλος και ο πρώην υπουργός Τάσος Γιαννίτσης.

Ας σημειωθεί ότι το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» (ΙΣΝ), σε συνεργασία με το European Foundation Centre (EFC), διοργανώνουν το δεύτερο ετήσιο διεθνές συνέδριό για την κοινωφελή δράση αύριο και μεθαύριο σε ξενοδοχείο της παραλίας. Ο τίτλος του συνεδρίου είναι «Ο Ρόλος της Φιλανθρωπίας στο πλαίσιο μίας Κοινωνίας Πρόνοιας». Ο Τζορτζ Σόρος θα ανοίξει με ομιλία του τις εργασίες της δεύτερης ημέρας του συνεδρίου, μιλώντας για τη Φιλοσοφία της Φιλανθρωπίας.  
http://paspartoy.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'