Τερμινέητορ

ις πρώτες μέρες του φετεινού Ιουλίου δημοσιεύτηκαν κάποιες ειδήσεις, που κράτησαν το ενδιαφέρον του “κοινού” γιά λίγο, καί μετά πέρασαν αμέσως στα “ψιλά”. Ωστόσο, πρόκειται γιά τις σημαντικώτερες ειδήσεις τουλάχιστον του τελευταίου μήνα.

Λοιπόν…

Αυτοκτονεί Ελληνίδα, ηλικίας 30-40 ετών, μητέρα δύο ανηλίκων παιδιών. (Ελλάδα, το Σάββατο, 6 του μήνα.)
Αυτοκτονεί Ελληνίδα, ηλικίας 30-40 ετών, μητέρα δύο ανηλίκων παιδιών. (Ελλάδα, την Κυριακή, 7 του μήνα.)
Αυτοκτονεί Ελληνίδα, ηλικίας 30-40 ετών, μητέρα δύο ανηλίκων παιδιών. (Ελλάδα, την Τετάρτη, 10 του μήνα.)

Καί στις τρεις περιπτώσεις, κάτι ειπώθηκε γιά “ψυχολογικά προβλήματα”.

Επίσης:

Τοξικομανής μητέρα σκοτώνει το βρέφος της καί το βάζει στο ψυγείο. (Ελλάδα, μάλλον την Πέμπτη, 3 του μήνα.)
Κινέζα μητέρα επιτίθεται στο βρέφος της με ψαλλίδι, καί του καταφέρει ενενήντα (90) χτυπήματα. Το μωρό γέμισε χειρουργικά ράμματα, γιά να το γλυτώσουν. (Κίνα, την Πέμπτη, 11 του μήνα.)
Στο πρώτο περιστατικό έχουμε τοξικομανή. Στο δεύτερο… δεν πολυεξετάζουν, λέει, στην Κίνα την ψυχική υγεία. Θεωρούν ότι περίπου δεν υφίστανται ψυχικά νοσήματα, άρα ο (Κινέζος) γείτονάς σου μπορεί μεν να είναι τρελλάρας με πιστοποίηση ISO, αλλά κανείς δεν θα βρεθεί να τον βάλει στο τρελλάδικο. Στη μακρινή αυτή χώρα, τους μουρλούς τους αφήνουν αμολητούς.

Τέλος…

Ψυχοπαθής βγάζει τα μάτια της μητέρας του! (Ελλάδα, την 1η Ιουλίου.)
Ψυχοπαθής βγάζει τα μάτια της μητέρας της! (Ηπαπάρα, μάλλον στις 11 του μήνα.)
Όπως καταλαβαίνετε, αυτό το μακάβριο “φωτοτυπικό” δεν είναι ούτε τυχαίο, ούτε οφείλεται στις “πλανητικές όψεις” του Κρόνου. Μέσα σε μιά ντουζίνα μέρες καί να γίνονται πανομοιότυπα εγκλήματα (διότι καί οι αυτοκτονίες πολιτών αποτελούν εγκλήματα του κωλοκράτους “μας”), δεν είναι ούτε φυσιολογικό, ούτε τυχαίο, ούτε μεταφυσικό.

Πού οφείλεται, λοιπόν;

Κατά τη γνώμη μου, καθαρά σε ραδιοεκπομπές συγκεκριμένων συχνοτήτων, που επηρεάζουν εγκεφαλικά κέντρα με πολύ συγκεκριμένο τρόπο.

Βλέπετε, τα όπλα τύπου Χάαρπ δεν μένουν στάσιμα. Προοδεύουν! Κι εφ’ όσον “προοδεύουν”, αποκτούν δυνατότητες που δεν είχαν. Όπως:

Να στοχεύουν με ακρίβεια χιλιοστού πλέον – καί λιγώτερο. (Το Χάαρπ ξεκίνησε με ακρίβεια μερικών δεκάδων μέτρων.) Να στοχεύουν κινούμενο στόχο. (Διότι μπορούσαν να στοχεύουν τα εγκεφαλικά κέντρα κάποιου που κοιμάται, καί άρα δεν κινείται.) Το δε πλεονέκτημά τους είναι (α) πως η δράση τους αποδεικνύεται πολύ δύσκολα (θέλεις μιά περιουσία, γιά να προμηθευτείς ανιχνευτικές διατάξεις), άρα ο δρόμος γιά τα διεθνή ποινικά δικαστήρια είναι τρομερά μακρύς καί λίαν δύσβατος, καί (β) όποιος ανιχνεύσει ο,τιδήποτε, ακόμη κι αν παρουσιάσει εκτυπωμένα διαγράμματα από εξοπλισμούς εκατοντάδων χιλιάδων -ή καί εκατομμυρίων- ευρώ, αμέσως περιθωριοποιείται ως “γραφικός συνομωσιολόγος”. Ή, ακόμη χειρότερα, ως ένας μαλάκας, που όλη μέρα ασχολείται με τα ηλεκτρονικά. (Άσχετο το αν οι “σοβαροί”, που τα λένε αυτά, είναι ανάξιοι έστω καί να του καθαρίσουν τη χέστρα.)

Κι έτσι, τα διάφορα “επιστημονικά” κέντρα, που κάνουν προχωρημένες έρευνες επάνω στον ανθρώπινο εγκέφαλο, κάνουν καί κρυφές εγκληματικές έρευνες επάνω σε εγκεφάλους φυλακισμένων. Τα δε αποτελέσματα των ερευνών τους τροφοδοτούν τα καθήκια, που χειρίζονται το κάθε Χάαρπ.

Βλέπετε, λοιπόν, στην πράξη, ότι η επίδραση των συχνοτήτων είναι τρίς χειρότερη από αεροψεκασμούς, ή μεταλλαγμένα τροφικά δηλητήρια, ή εμβόλια.

Αποτέλεσμα – όσον αφορά τα καθ’ ημάς: Αδράνεια του μέγιστου μέρους του πληθυσμού, απάθεια, αποχή από δράση, παντελής αποβλάκωση, ενδοτικότητα μέχρις εκεί που δεν παίρνει άλλο. (Κοινώς, “- Σφάξε με, αγά μ’, ν’ αγιάσω!”) Ενάμισυ εκατομμύριο άνεργοι βρίσκονται στις καφετέριες, αντί να σπάνε καθημερινά κεφάλια και κόκκαλα πολιτικών. Ελάχιστοι κατεβαίνουν στον δρόμο, κι αυτοί γιά να φωνάξουν καναδυό ώρες υπό κάποια κομματική σημαία. Μετά, τέλος η …επανάσταση, καί ξανά αρχή της κλάψας, μέχρι το επόμενο δίωρο συλλαλητήριο. Ακόμη κι αν αρχίσουν να μπουκάρουν σε σπίτια οι πολιτικάντηδες καί να πηδάνε όποιο θηλυκό βρουν, ο αποβλακωμένος νεοέλλην θα χαμογελάει σαν ηλίθιος. (Να υποθέσω διότι τον …τίμησε η κυβέρνηση; Μάλλον.)

Παρένθεση: Μίλησα γιά “αποβλάκωση”, σωστά; Δεν μιλάω χαριτολογικώς. Διότι, κοιτάξτε, αυτοί που διαμαρτύρονται γιά πιθανή απόλυσή τους, τί ψηφίζουν στις εκλογές των κλάδων τους.

Θα επισημάνω ακόμη κάτι:

Μη σας ξεγελάνε τα δύο περιστατικά στα επτά που ανέφερα, που έχουν να κάνουν με ξένες μακρινές χώρες. Η Ελλάδα είναι ο (κύριος) στόχος!

Απλώς, οι “χειριστές” έκαναν ακόμη μερικές δοκιμές, γιά τη λεγόμενη “καλίμπρα” – δηλαδή, τη ρύθμιση του όπλου τους μέσα σε συγκεκριμένα επιθυμητά όρια. Μ’ άλλα λόγια, θέλανε να δουν αν πιάνει η εκπεμπόμενη συχνότητα καί σε μη βομβαρδισμένους με τις “κοιμιστικές” συχνότητες, διότι τα εγκεφαλικά κέντρα με την πολλή χρήση πορώνονται κι αυτά. Γιά παράδειγμα: υπάρχει ναρκομανής, που να ικανοποιείται με την ίδια ποσότητα ναρκωτικών, όπως τότε που τα πρωτοδοκίμασε;

Προς το παρόν, τα ταλαίπωρα κεφάλια μας τρώνε συνεχώς επί 24ώρου βάσεως τη συχνότητα της αποβλάκωσης καί της απελπισίας… μέχρις ότου αυτοκτονήσουμε όλοι οι Έλληνες κι όλες οι Ελληνίδες ομαδικώς, σαν τα λέμμινγκς. Οι δολοφονίες βρεφών καί οι εξορύξεις οφθαλμών αποτελούν απλώς την “καβάντζα” των εξουσιαστών.

Επίλογος.

Δεν πρόκειται να καθήσω να πιάσω κουβέντα με άτομα, που δεν πείθονται ότι η σκοτεινότερη πλευρά της Ατλαντίδας ήδη αναβίωσε κι απειλεί να μας εξοντώσει τελειωτικώς. Ή που θα γράψουν “χαριτωμένα” καί “πεισματάρικα” σχόλια – του τύπου: “- Δεν ισχύει τίποτε, απ’ όσα γράφεις!”. Απαντάω από τώρα: “- Στ’ αρχίδια μου η άποψή σου, ζώον!”.

(Άλλο παράδειγμα – απόλυτα σχετικό με όσα λέμε: οι κάμερες …ελέγχου …τροχαίας κίνησης… μπορούν κι αυτό μιά χαρά! Σε πολλούς ταυτόχρονα. Αν νομίζετε ότι μπορείτε να ξεφύγετε μέσα στο πλήθος…)

Ο καιρός της …ανταλλαγής απόψεων καί της καταγγελίας έχει παρέλθει προ πολλού. Τώρα, ο εχθρός δεν βρίσκεται απλά μέσα στα σπίτια μας, βρίσκεται μέσα στα όνειρά μας!

Τώρα, Έλληνες κι Ελληνίδες, Ή ΔΡΑΣΤΕ, Ή ΣΚΑΣΤΕ.

- Γίνεσαι σκληρός προς τους συμπατριώτες σου!

- Καί πού ‘σ’ ακόμη!…

Διότι…

…Φαντάζεστε να πάρ’ ο διάολος τους σκοτεινούς “χειριστές” καί τη χώρα τους ολόκληρη, καί -μετά τα επινίκεια- να ξανάχουμε εδώ φαινόμενα κλεπτοκρατικών κομματόσκυλων καί τυφλών-μαϊμού με επιδόματα;

Εγώ ΔΕΝ το φαντάζομαι.

Υγ: Μην απελπίζεστε …εντελώς. Υπάρχει μία μικρή ελπίδα “άνωθεν”, να έχει τη δεύτερη ευκαιρία του (μετά τη μπόρα) να γίνει άνθρωπος μέχρι κι ο μακρυχέρης κομματόσκυλος. Βλέπετε, οι εχθροί της Ελλάδας δεν κερδίζουν, επειδή είναι καλύτεροί μας, αλλά επειδή μάχονται με ανέντιμα μέσα. Κι αυτό …καταγράφεται …κάπου… Καί θα …εξοφληθεί εις το ακέραιον!

http://ergdhmerg.wordpress.com

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'