ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΩΛ ΣΛΗΜΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΠΕΜΠΤΟ

Η έρευνα του Πωλ Σλήμαν


Και πάλι είμαστε σε πληροφορίες που στηρίζονται στον Έμπονς
"Ο Πωλ στη συλλογή του παππού του, βρήκε το βάζο με το κεφάλι κουκουβάγια, το έσπασε και βρήκε ένα λευκό μεταλλικό[16] τετράγωνο με μερικά σχήματα και φοινικικά γράμματα (ελληνικά-ατλαντικά).
"αυτά που εκτίθονται στο ναό"
Στη συνέχεια ταξίδεψε στο Μεξικό, σ'άλλες περιοχές της λατινικής Αμερικής και στο Περού.
Στη κοιλάδα Chucuna βρήκε ένα άλλο βάζο με κεφάλι κουκουβάγιας σ'ένα νεκροταφείο χωρίς νομίσματα και μια επιγραφή στην εκπληκτική πυραμίδα του Teotihuacan (Mexico, DV), υπήρχαν νομίσματα χωρίς επιγραφές. Ο Σάικς είπε: "αυτά θα μπορούσαν να ναι αποδείξεις για τη θεωρία"

Στη συνέχεια ο Έμπον αναφέρεται: "ο Πωλ Σλήμαν δήλωσε οτι είχε σαφείς αποδείξεις σχετικά με την Πόλη με τις Χρυσές Πύλες και δύο μοναδικές εκθέσεις του Ναού με τους Διάφανους Τοίχους...Αναρωτιέται αν η λέξη διαφανής είναι μόνο συμβολική ή όντως υπάρχει ένα κτιριο με διαφανείς τοίχους. Δεν ήξερε την απάντηση στο ερώτημα αυτό αλλά δήλωσε οτι θα μπορούσε να αποδείξει οτι οι Φοίνικες είχαν μάθει τη τέχνη του γυαλιού από τους ανθρώπους πέρα από τις Στήλες του Ηρακλή. Το σχετικό άρθρο δημοσιεύθηκε στο εβδομαδιαίο περιοδικό "Weekly Budget" (17 Νοεμβρίου του 1912) και κατέληγε ο Σάικς οτι: "γνήσια κείμενα υπάρχουν σ'όλη την έρευνα της Ατλαντίδας", το λεγόμενο Codex Troano ,σχετικό με μια επιγραφή[18], που υποτίθεται οτι βρέθηκε σ'ένα τοίχο σε ναό στη Λάσα στο Θιβέτ στον οποίο εγκαταστάθηκαν Χαλδαίοι[19] το 2000 π.Χ,"

τμήμα του Codix Troanus


Το Codix Troanus των Μάγια πιθανότατα προέρχεται από το 1.500 π.Χ και περιγράφει την καταστροφή από κατακλυσμούς της μυθικής Μου:
"Το 6το έτος του Kau, στις 11 του Μuluk, του μήνα Zac, τρομεροί σεισμοί συνέβησαν, οι οποίοι συνεχίστηκαν μέχρι τις 13 του Chuen, η Γη της Μου ήταν το θύμα, ανασηκώθηκε δυο φορές και ξαφνικά εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα, η θάλασσα ανακατεύτηκε από τις ηφαιστειακές δυνάμεις...αδύνατο να ελέγξουν τους βίαιους σπασμούς που αντιμετώπισαν, βυθίστηκε με 64 εκατομμύρια κατοίκους και 8060 χρόνια πριν γραφτεί αυτό το βιβλίο."[20]

Η επιγραφή του ναού της Λάσα θα πρέπει να αναφέρει: 

"Όταν το άστρο του Bal έπεσε στο μέρος που τώρα υπάρχει μόνο θάλασσα και ουρανός, αφού ταράχθηκαν οι εφτά πόλεις με τις χρυσές Πύλες και οι αόρατοι ναοί τους τρεμόπαιξαν και κουνήθηκαν όπως τα φύλα στο δέντρο από μια καταιγίδα. Και ιδού, μια πλημμύρα από καπνό και φωτιά ξεχύθηκε από τ'ανάκτορα. Άγχος και κραυγές του πλήθους γέμισαν τον αέρα. Αναζήτησαν καταφύγιο στους ναούς και στις πόλεις τους. Και με τον τρόπο της Μου ο ιερέας Ra-Mu σηκώθηκε και τους είπε "Μήπως δεν σας λέω οτι θα συμβεί;" Και οι άντρες και οι γυναίκες με πολύτιμους λίθους στα χέρια του απάντησαν "Μuσώσε μας". Και ο Μu απάντησε "θα πεθάνετε μαζί με τους σκλάβους και τα πλούτη σας και από τις στάχτες σας θα προκύψουν νέα έθνη. Αν αυτά ξεχάσουν ότι είναι ανώτερα οχι εξαιτίας αυτού που βασίζονται αλλά εξαιτίας αυτών που πράττουν, αλλά επειδή αυτά θα αποκαλύψουν για τον εαυτό τους, την ίδια τύχη θα έχουν." 
Φλόγα και καπνός έπνιξε τα λόγια του Mu, η γη και η άνθρωποι σχίστηκαν σε κομμάτια και  σε λίγους μήνες τους κατάπιε η θάλασσα."[21]

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Το τέταρτο μέρος εδώ

http://wiki.atlantisforschung.de
http://en.wikipedia.org
http://en.wikipedia.org
ΑΟΡΑΤΟΣ για τα ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'