ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΑΓΑΛΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΡΕΙΑ ΦΥΛΗ, ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ!

Ο "Βούδας των Ναζί" είναι απεικόνιση Χάζαρου βασιλιά!


Δημοσιεύουμε εδώ το άρθρο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο σχετικά με το αγαλματίδιο, το οποίο είναι κατασκευασμένο από τον 8ο έως τον 10ο αιώνα, εξ ολοκλήρου από μετεωρίτη.
Ονομάστηκε Σιδερένιος Άνθρωπος και αργὀτερα "Βούδας των Ναζί" όταν αποκτήθηκε απ΄αυτούς, τους εκ των Χαζάρων ασκεναζίμ Εβραίους προερχομένους, στα μογγολοσιβηρικά σύνορα όπου αναζητούσαν τις "ρίζες των Αρείων προγόνων τους" δηλαδή των Χαζάρων! Οι φωτογραφίες με τις οποίες αποδεικνύουμε τον ισχυρισμό μας ότι ο Σιδερένιος Άνθρωπος είναι απεικονιση Χάζαρου βασιλιά, είναι εύγλωτες!

Xάζαρος αξιωματικός και οπλίτες 
Οπλίτης της Ανατολικής Ρωμαϊκής
Αυτοκρατορίας

Kagan Bulan Βασιλιάς των Χαζάρων


Μανουήλ Κομνηνός

Οι Χάζαροι έχουν μέχρι το 920 μ.Χ. συμμαχία με τους Ρωμαίους (βλέπε Χάζαροι & Ρωμιοσύνη) και οι επιρροές στην βασιλική αμφίεση αλλά και στην πολεμική εξάρτηση είναι εμφανείς όπως φαίνεται και στις φωτογραφἰες.

Αλλά αυτό που βγαίνει αβίαστα από τις φωτογραφίες είναι ότι ο Σιδερένιος Άνθρωπος είναι απεικονιση Χάζαρου βασιλιά με στολή εκστρατείας. Εχει φτιαχτεί στην περιοχή της Χαζαριας, την περίοδο που υπάρχει συμμαχία με τους Ρωμαίους, οι ομοιότητες με την στολή του Χάζαρου αξιωματικού είναι εμφανείς αλλά επιπλέον έχει βασιλικό χιτώνα και τον σταυρό στο ίδιο σημείο με τον Βασιλιά των Χαζάρων Kagan Bulan.

Άλλο επίσης δείγμα του ότι είναι βασιλιάς είναι το φωτοστέφανο, με το οποίο συνηθίζουν να απεικονίζουν οι βυζαντινοί, τους άγιους αυτοκράτορές τους.
Οι μόνοι που θα μπορούσαν να αντιγράψουν τους ρωμαίους αυτοκράτορες σε εκείνη την περιοχή είναι οι Χάζαροι.
Αυτούς αναζητούν και οι Ναζί αφού σαν ασκεναζίμ Εβραίοι (Χίτλερ, Χίμλερ, Γκαίμπελς, Ες κλπ) είναι απόγονοι των Χαζάρων. Από αυτούς πήραν και τον αγγυλωτό σταυρό.
Ήξεραν δε που ήκμασαν οι Χάζαροι γι αυτό έστειλαν τον αρχαιολόγο τους, να βρεί τα ίχνη τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η εκπληκτική ιστορία ενός αγάλματος τεράστιας αξίας, που κατασκευάστηκε από μετεωρίτη.

Πώς κατέληξε στα χέρια των Ναζί

Το πρώτο στον κόσμο διαστημικό άγαλμα, το οποίο είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από μετεωρίτη ο οποίος εκτιμάται ότι έπεσε στα σύνορα Σιβηρίας-Μογγολίας πριν από περίπου 10.000-20.000 χρόνια, ανακάλυψαν Γερμανοί επιστήμονες.

Δημιουργήθηκε μεταξύ του 8ου και του 10ου αιώνα, ενώ κατέληξε στη Γερμανία μετά από μια αποστολή που έκανε το 1938-39 στο Θιβέτ ο επιφανής ναζιστής ζωολόγος και εθνολόγος Ernst Schaefer , ο οποίος είχε σταλεί στην περιοχή από τον Heinrich Himmler για να ανακαλύψει τις ρίζες των Αρείων.
Εχει ύψος 24 εκατοστά και ζυγίζει 10,6 κιλά. Αυτό που διαπίστωσαν οι επιστήμονες είναι πως είναι κατασκευασμένο από ένα πολύ σκληρό υλικό το οποίο εντάσσεται σε μία σπάνια κατηγορία σιδηρούχων διαστημικών πετρωμάτων οι οποίοι ονομάζονται αταξίτες μετεωρίτες και περιέχουν μεγάλη ποσότητα νικελίου.

Ο Σιδερένιος Άνθρωπος, μετά την γεωχημική ανάλυση, έδειξε πως είναι "συγγενής" με πολλά διαστημικά πετρώματα που βρίσκονται στα σιβηρο-μογγολικά σύνορα.

Από τον Βούδα...στους Ναζί

Η ύπαρξη της σβάστικας πάνω στο άγαλμα προφανώς αποτέλεσε ισχυρό κίνητρο για την "απαλλοτρίωσή" του από τους Ναζί.

Μέχρι οι Ναζί να κάνουν χρήση αυτού του συμβόλου, η σβάστικα χρησιμοποιούταν από πολλούς πολιτισμούς για τα τελευταία 3000 χρόνια και αντιπροσώπευε τη ζωή, τον ήλιο, τη δύναμη, την ικανότητα και την καλή τύχη.

Στο αυτοβιογραφικό του έργο Mein Kampf o Χίτλερ περίγραψε τη νέα σημαία των Ναζιστών "Στο κόκκινο χρώμα βλέπουμε την κοινωνική, ιδανικό ενός κινήματος, στο λευκό χρώμα το εθνικιστικό ιδανικό, και στη σβάστικα βλέπουμε την αποστολή και το καθήκον του αγώνα για τη νίκη της Άρειας Φυλής, και από το ίδιο έμβλημα το θρίαμβο της ιδέας ενός δημιουργικού κατορθώματος, το οποίο όπως ήταν έτσι θα είναι πάντα αντισημιτικό."

Είναι η πρώτη φορά που ανακαλύπτεται ένα ολόκληρο άγαλμα με διαστημική προέλευση, οπότε, όπως εκτιμούν οι Γερμανοί ερευνητές, η αξία του είναι μάλλον ανυπολόγιστη.

ΟΙΜΟΣ- ΑΘΗΝΑ

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'