Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

Η αριστερή Ειρήνη Μαρούπα ξεμπρόστιασε τον Κρανιδιώτη και την κυβέρνηση


Στο extra χθες η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα - η οποία, σημειωτέον, δήλωσε ανένταχτη αριστερή- με θάρρος γνώμης που σπανίως συναντά κάποιος, επέκρινε τη διαδικασία  δίωξης της Χρυσής Αυγής, διότι έγινε με πολιτική εντολή: Ο Σαμαράς στον Δένδια κι αυτός στον Αντιεισαγγελέα Βουρλιώτη.
Τόνισε δε ότι ο λόγος για τη δίωξη και σύλληψη της ΧΑ, ήταν το ότι ο Σαμαράς θα συναντούσε τους εβραίους στη Ν. Υόρκη -όπως και τους συνάντησε- κι έπρεπε "να έχει στο καλάθι του" δώρα, δηλ. τη ΧΑ στη φυλακή.  


Η άποψή της αυτή προκάλεσε τη μήνι του Κρανιδιώτη -και μόνο αυτού από τους υπόλοιπους 6 στο πάνελ- ο οποίος ενοχλήθηκε τόσο, ώστε άρχισε να λέει ότι αυτές οι απόψεις είναι περιθωριακές, είναι του Λιακόπουλου κ.λπ. Τότε η κα Μαρούπα του αντιγύρισε ότι όλοι οι δανειστές μας, όλες οι τράπεζες είναι σε εβραϊκά χέρια, αναφέροντάς τες ονομαστικά. Ο Κρανιδιώτης επειδή δεν ήξερε τι να απαντήσει, άρχισε να ψελλίζει ότι αυτή η άποψη έχει "μπόλικο αντισημιτισμό" και "δεν απαντά".  Αυτός, λοιπόν, είναι ο "εθνικιστής" Κρανιδιώτης...
Ristorante Verona
lithosfotos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ή ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις