Η αριστερή Ειρήνη Μαρούπα ξεμπρόστιασε τον Κρανιδιώτη και την κυβέρνηση


Στο extra χθες η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα - η οποία, σημειωτέον, δήλωσε ανένταχτη αριστερή- με θάρρος γνώμης που σπανίως συναντά κάποιος, επέκρινε τη διαδικασία  δίωξης της Χρυσής Αυγής, διότι έγινε με πολιτική εντολή: Ο Σαμαράς στον Δένδια κι αυτός στον Αντιεισαγγελέα Βουρλιώτη.
Τόνισε δε ότι ο λόγος για τη δίωξη και σύλληψη της ΧΑ, ήταν το ότι ο Σαμαράς θα συναντούσε τους εβραίους στη Ν. Υόρκη -όπως και τους συνάντησε- κι έπρεπε "να έχει στο καλάθι του" δώρα, δηλ. τη ΧΑ στη φυλακή.  


Η άποψή της αυτή προκάλεσε τη μήνι του Κρανιδιώτη -και μόνο αυτού από τους υπόλοιπους 6 στο πάνελ- ο οποίος ενοχλήθηκε τόσο, ώστε άρχισε να λέει ότι αυτές οι απόψεις είναι περιθωριακές, είναι του Λιακόπουλου κ.λπ. Τότε η κα Μαρούπα του αντιγύρισε ότι όλοι οι δανειστές μας, όλες οι τράπεζες είναι σε εβραϊκά χέρια, αναφέροντάς τες ονομαστικά. Ο Κρανιδιώτης επειδή δεν ήξερε τι να απαντήσει, άρχισε να ψελλίζει ότι αυτή η άποψη έχει "μπόλικο αντισημιτισμό" και "δεν απαντά".  Αυτός, λοιπόν, είναι ο "εθνικιστής" Κρανιδιώτης...
Ristorante Verona
lithosfotos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις