«ΣΦΑΞΕ ΜΕ» ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ … ΑΓΙΑΣΩ (μην ξεχνάμε έρχεται...)


Η ΒΑΠΤΙΣΙΜΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ Ο ΤΕΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΟΥΣΑΣ



Γράφει ο Βασίλης Χήτος


Αυτή η φωτογραφία με την τέως Βασίλισσα είναι που προεκλογικά έκανε «αποδεκτή» στην συνείδηση του συντηρητικού Γιαννιώτη νεοδημοκράτη, την παντελώς μέχρι τότε άγνωστη σημερινή εκπρόσωπο της ΝΔ, έχοντας μάλιστα πάρει κατά το ήμισυ και το όνομα της Άννας-Μαρίας.

Και αυτή η αποδοχή έγινε παρόλο που η κατάληξη σε
…οπουλος του επωνύμου της Άννας-Μισέλ παρέπεμπε και παραπέμπει, σε κάτι πολύ ξένο και … Καλαματιανό προς την Ηπειρώτικη παράδοση. Και όμως, η αναδεκτή του τέως, κυρία Ασημακοπούλου που άθελά της –στα μάτια των ψηφοφορων- οφείλει την εξέλιξή της στο Βασιλικό λάδι, σχολιάζοντας την αποπομπή Σαράκη [συνηγόρου Κασιδιάρη] από το κόμμα, εξέφρασε ένα είδος «απέχθειας» αλλά και για τον κίνδυνο «ταύτισης» με ακραίες ιδεολογίες.


Και αν αυτό δεν λέγεται «υποκρισία» πως αλλιώς μπορεί να ονομάζεται; Ασφαλώς η κυρία Ασημακοπούλου θα ξέχασε ή μπορεί και να αγνοεί πως στις δυο ανθρωποκτονίες που καταλογίζουν στην Χρυσή Αυγή, η πρώτη είναι αυτή του 27χρονου Πακιστανού ποδηλάτη Σαχτάζντ Λουκμάν που τον περασμένο Ιανουάριο μαχαιρώθηκε στα Πετράλωνα από δυο «ακροδεξιούς» που προφυλακίστηκαν, ανάμεσά τους και ο Γιαννιώτης πυροσβέστης Χ.Σ.

Το λέμε αυτό επειδή συνήγορος του πυροσβέστη ανέλαβε από την πρώτη στιγμή ο έγκριτος Αθηναίος ποινικολόγος Αντώνης Φούσας, πρώην Βουλευτής Ιωαννίνων, που κάποτε, ένα βράδυ μαζί με μια ομάδα συναδέλφων του, σ’ ένα σπιτικό γεύμα, πήραν από τον χέρι τονΚαραμανλή τον νεότερο και τον έχρισαν πρόεδρο της Ν.Δ!


Τι θα κάνει τώρα η κυρία Άννα-Μισέλ, θα «αποκηρύξει» και τον Αντώνιο ή μήπως της έπεσαν λίγοι οι ψήφοι που πήρε απλόχερα από τους ανθρώπους του. Και ασφαλώς του μη ανεπάγγελτου, που έγινε Βουλευτής αφήνοντας βαρύ όνομα στην ποινική δικηγορία [βλέπε υπόθεση Νάσιουτζικ, Ρωχάμη κτλ]
από epirusgate.blogspot.gr 

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'