Κυνηγός ισχυρίζεται ότι παγίδευσε τον Μεγαλοπόδαρο και σχεδιάζει να τον κάνει περιοδεία...(ΒΙΝΤΕΟ)

του Gregory Burkart
Ο κυνηγός Ρικ Ντάϊερ κέρδισε μεγάλη δημοσιότητα τον Σεπτέμβριο του 2012 μετά τον ισχυρισμό του ότι πυροβόλησε και σκότωσε έναν Μεγαλοπόδαρο (Bigfoot) σε δάσος κοντά στο Σαν Αντόνιο του Τέξας. Προς το παρόν η μόνη απόδειξη του ήταν ένα βίντεο που παρουσιάζει το θρυλικό ζώο της κρυπτοζωολογίας κοντά στη σκηνή του.



Το βίντεο αντιμετωπίστηκε περισσότερο με περιέργεια και σκεπτικισμό, ιδιαίτερα διότι ο Ντάιερ και ο συνεργός του έγιναν διάσημοι καθώς προσπάθησε να τον περάσει σ' ένα κουστούμι γορίλα προσποιούμενος το πτώμα ενός μεγαλοπόδαρου το 2008. Αλλά η ιστορία συνέχισε να σιγοβράζει μέχρι την τελευταία βδομάδα, που ο Ντάϊερ επανήλθε με τον ισχυρισμό του ότι έχει μια κοντινή φωτογραφία του πλάσματος που σκότωσε το οποίο και ονόμασε "Χανκ".



Η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Blog του Ντάϊερ, Bigfoot Today, με τα στοιχεία του Χανκ να περιλαμβάνουν: ύψος 2.16m, βάρος 342kg, καθώς και λεπτομερή περιγραφή της φυσιολογίας του σώματος.

Ο Ντάϊερ είπε στο KSAT News του Σαν Αντόνιο ότι γίνονται πολλαπλά επιστημονικά τεστ στο σώμα, συμπεριλαμβανομένου τεστ DNA και 3D σκανάρισμα (αν και ακόμα πρέπει να αποδείξει τα αποτελέσματα αυτών των τεστ). Επίσης ανακοίνωσε τα σχέδια του να δώσει μια συνέντευξη τύπου και να κάνει την σωρό περιοδεία ώστε να δείξει στον κόσμο ότι ο Μεγαλοπόδαρος είναι "100 της 100 πραγματικός".



Η αξιοπιστία του Ντάϊερ είναι ήδη επισφαλής στον απόηχο του περιστατικού του 2008, οπότε θα πρέπει να είναι ολικά ξεκάθαρος με τις αποδείξεις του αν πρόκειται να πείσει τους ειδικούς αυτή τη φορά και εκείνη η λαστιχένια μάσκα που μοιάζει στην όψη με μεγαλοπόδαρο δεν πρόκειται να είναι αρκετή για να νικήσει τους αμφισβητίες από μόνη της.

Μετάφραση-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγές:
http://bigfoottoday.com/
http://www.ksat.com/news/bigfoot-hunter-shares-pictures-of-dead-creature/-/478452/23743310/-/23q274/-/index.html

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'