Η Μεγαλύτερη Μηχανή Εκσκαφής Τούνελ στον Κόσμο βρίσκει Περίεργο Εμπόδιο

Τον περασμένο Ιούλιο, η μεγαλύτερη μηχανή εκσκαφής σηράγγων στον κόσμο ξεκίνησε το μακρύ ταξίδι της μέσα από το Σιάτλ που θα διαρκέσει ενάμισι χρόνο, λειαίνοντας δρόμο της υπογείως της πόλης σε ένα καταστροφικό ταξίδι για το έδαφος ώστε να χτιστεί ένας υπόγειος αυτοκινητόδρομος που θα αντικαταστήσει σύντομα την κατεστραμμένη από σεισμό γέφυρα της πόλης Alaskan Way Viaduct.
Το όνομά της σκαπτικής μηχανής είναι Μπέρθα (Bertha) και έχει 31 μέτρα μήκος και ύψος 5 ορόφων, ένα τέρας 80.000.000 δολαρίων που φτιάχθηκε για ένα και μόνο σκοπό. Να μην αφήσει απολύτως τίποτα στο δρόμο του και να αλέσει τα πάντα στο πέρασμά του.

Αν η Μπέρθα κάνει ακριβώς αυτό για τους τελευταίους μήνες, φαίνεται ότι γνώρισε τον αντίπαλο της τον Δεκέμβριο του 2013, όταν η εξέδρα κατευθύνθηκε σε ό,τι περιγράφεται από τους εργαζομένους ως "Το Αντικείμενο". Όπως αναφέρθηκε από το Gizmodo, αυτό το περίεργο αντικείμενο έφερε τη Μπέρθα σε πλήρη ακινησία και κανείς δεν έχει την παραμικρή ιδέα τι στο διάολο είναι. Τα πάντα, από ξένα διαστημόπλοια έως ογκόλιθοι της εποχή των παγετώνων έχουν προταθεί, αν και η ακριβής πηγή του εμποδίου παραμένει ένα μυστήριο.
Τι πιστεύετε εσείς ότι είναι; Σχολιάστε παρακάτω.

Έρευνα-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγή:
http://gizmodo.com/something-called-the-object-has-stopped-worlds-large-1487090414?utm_campaign=socialflow_gizmodo_facebook&utm_source=gizmodo_facebook&utm_medium=socialflow

3 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'