ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πάστορας στην Αριζόνα κάνει Εξορκισμούς μέσω Skype (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πάστορας Bob Larson στην Αριζόνα ήταν σύμβουλος στη ταινία The Devil Inside. Κατά δήλωση του, ο Larson ισχυρίζεται ότι είχε πραγματοποιήσει πάνω από 15.000 εξορκισμούς σε πάνω από 30 χρόνια εργασίας. Πράγμα που σημαίνει ότι η δαιμονική κατοχή είναι πολύ πιο συχνή από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.


Ένας κατ επάγγελμα εξορκιστής, ο οποίος απελευθερώνει τον κόσμο από δαιμονικά πνεύματα έξι έως επτά ημέρες την εβδομάδα, ο Larson σήμερα χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για να επεκτείνει την εμβέλειά του στην ατέρμονη αναζήτησή του για να χρησιμοποιήσει τη δύναμη του Χριστού ώστε να εξαναγκάσει τους δαίμονες να αφήσουν τους ανθρώπους-ξενιστές τους. Αν και δεν είναι ακριβώς η δύναμη του Χριστού που  χρησιμοποιεί τώρα, αλλά η δύναμη του Skype.

Ναι, ο Larson πλέον πραγματοποιεί εξορκισμούς μέσω συνομιλιών και βίντεο στο Skype, με χρέωση 295 δολάρια για συνεδρίες των 60 λεπτών. Μια πλήρης απάτη ή ένας εξορκιστής που απλώς χρησιμοποιεί έξυπνα τη σύγχρονη τεχνολογία για να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους από όσους θα μπορούσε πριν; Σας αφήνουμε να αποφασίσετε.

Δείτε τo βίντεο από το ABC News, το οποίο δείχνει τον Larson σε δράση, τόσο στο Skype όσο και εκτός. Γράψτε μας ένα σχόλιο παρακάτω και πείτε μας τι καταλαβαίνετε από όλη αυτή την τρέλα!

To ΒΙΝΤΕΟ εδώ

Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγή:
http://www.abc15.com/news/region-northeast-valley/scottsdale/reverend-bob-larson-performing-exorcisms-via-skype-from-scottsdale

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'