Άγνωστο αντικείμενο πέφτει στο Μουρμάνσκ της Ρωσίας, μετεωρίτης; (BINTEO)

Αχ αυτά τα ρωσικά βίντεο. Φαίνεται ότι προσφέρουν μια ατέλειωτη προμήθεια αξιόλογων τροχαίων ατυχημάτων και αληθινά τρομακτικών περιστατικών του Μολώχ της ασφάλτου. Αλλά μπορούν επίσης να πιάσουν κάποιες αρκετά εκπληκτικές πράξεις της Μητέρας Φύσης.


Αυτό το βίντεο ελήφθη στις 19 Απριλίου και από ότι πιστεύεται είναι ένας μετεωρίτης που διασχίζει τον ουρανό στο Μουρμάνσκ, της Ρωσίας.

Το όμοιο με μετωρίτη αντικείμενο στο Μουρμάνσκ της Ρωσίας τραβήχτηκε από μια κάμερα στο ταμπλό ενός αυτοκινήτου. Ναι σωστά φαντάζεστε, από αυτές που καταγράφουν συνήθως τρομακτικά τροχαία ατυχήματα.

Αν και δεν είναι τρομερά ασυνήθιστο, είναι μόνο τώρα με τη διάδοση των πραγμάτων, όπως οι dashcams (οι κάμερες στα ταμπλό των αυτοκινήτων), ότι αυτά τα αστραπιαίας ταχύτητας φαινόμενα  συνήθως δεν τα βλέπουν περισσότεροι από μόνο μια χούφτα αυτοπτών μαρτύρων.

Αξιωματούχοι λένε ότι η φύση του ουράνιου σώματος είναι ακόμη άγνωστη. Με δεδομένη αυτή την είδηση ​​και το γεγονός ότι έχω δει αρκετά (πάρα πολλές;) ταινίες, δεν είμαι διατεθειμένη να αποκλείσω εντελώς το ενδεχόμενο ότι μπορεί να ήταν κάτι περισσότερο από ένα μετεωρίτη.




Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση από τα Ρωσικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγές:

  1. http://russian.rt.com/article/28525
  2. http://www.gismeteo.ru/news/proisshestviya/9527-v-murmanske-upal-meteorit/


Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'