Λειτουργία Τεκτονικής Στόας φαίνεται ότι έχει η Χρυσή Αυγή σε έγγραφα του Χ.Παππά

Το απόκρυφο Οργανόγραμμα, ο Εσωτερισμός του Ερμητικού Τάγματος Golden Dawn.
Αποκαλυπτικά για την δομή και την οργάνωση της Χρυσής Αυγής είναι τα έγγραφα που κατασχέθηκαν από το σπίτι του προφυλακισμένου υπαρχηγού του νεοναζιστικού μορφώματος, Χρήστου Παππά στα Ιωάννινα.


Στο τέλος κάθε σελίδας του χειρογράφου εμφανίζονται τα αρχικά των SS.

Από το σύνολο του κειμένου προκύπτει ότι η ηγεσία της Χρυσής Αυγής αντιλαμβανόταν την οργάνωση ως ένα είδος τεκτονικής στοάς. Αυτό επιβεβαιώνεται κυρίως στη σελίδα που επιγράφεται «Εσωτερική Πυραμίς», επιβεβαιώνοντας έτσι το ότι το όνομα «Χρυσή Αυγή» ο Μιχαλολιάκος το εμπνεύστηκε από το «Ερμητικό Τάγμα (ή Τάξη) της Χρυσής Αυγής» (Hermetic Order of the Golden Dawn).

Eπίσης εντύπωση προκαλεί ο περίφημος ρούνος Wolfangel, που διακοσμεί τις σελίδες δίπλα στο όνομα Χρυσή Αυγή, καθώς η γραφεί με γραμματοσειρά αρχαιοελληνικού τύπου.

Σε ειδικό κεφάλαιο, γίνεται αναφορά στον «Εβραίο, το παράσιτο του πολιτισμού».

Η τριπλή «διαστρωμάτωση» της Χ.Α. περιλαμβάνει τη

1.Τη «Χρυσή Στοά» που αναφέρεται ως: «Μυητική εταιρεία εκπομπός ομάς» της Χρυσής Αυγής.

2.Τη «Χρυσή Αυγή» που αναφέρεται ως «κίνηση για τη μελέτη της ευρωπαϊκής πολιτιστικής δημιουργίας».

3.Το «Λαϊκό Σύνδεσμο» αναλύεται ως «πολιτική κίνηση για την έρευνα της σύγχρονης ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής».

Σημειώνεται ότι την ύπαρξη ενός τέτοιου καταστατικού είχαν αρνηθεί κατηγορηματικά όλα τα στελέχη της Χ.Α. που ήρθαν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη.




Επιμέλεια-Διορθώσεις ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγές:

  1. postin
  2. Δίκτυο Σπάρτακος

3 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελληνες μην μασατε κουτοχορτο

    40-50.000 λαμογια καταληστεψαν την Ελλαδα την τελευταια 35ετια και εβγαλαν τα κλεμενα στο εξωτερικο.....Απο τα 500 δις που βγηκαν στο εξωτερικο μετα το 1990 τα μισα ειναι τα κλεμενα του Ελληνικου λαου...Εδω το λαμογιο ο Καχριμακης παραδεχτηκε πριν 10 μερες οτι μονο τα τελευταια 13 χρονια εφυγαν απο την Ελλαδα 300 δις ευρω (!).Αυτο που ξερουν λοιπον αυτα τα καθαρματα ειναι οτι μια εθνικη κυβερνηση της Χρυσης Αυγης ολα αυτα τα χρηματα καθως και τις περιουσιες που εχουν εντος Ελλαδας , ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.....Γι' αυτο λυσσανε ολοι οι νταβατζηδες των ΜΜΕ 2 χρονια τωρα εναντιον της Χρυσης Αυγης...Γι' αυτο εχει πεσει τοσο χρημα σε δημοσιογραφους και υπαλληλους σχολιαστες που γραφουν απο το πρωι ως το βραδυ στο διαδυκτιο και μας τα πρηζουν για ναζι-Χιτλερ και πρασινα (πασοκικα) αλογα....Ξερουν πολυ καλα τι τους περιμενει.

    Kαι η Χρυση Αυγη ειναι η μονη πολιτικη δυναμη που θελει να διωξει τα 2.000.000 των μωαμεθανων εισβολεων που εχουν κανει καταληψη στην πατριδα μας.Το σχεδιο της Παγκοσμιας Διακυβερνησης ειναι μολις ο πληθυσμος των μουσουλμανων φτασει τα 5-6.000.000 να τους μετακινησουν στα νησια του Αιγαιου , την Θρακη , την Μακεδονια και την Ηπειρο......Με τους πληθυσμους μουσουλμανων σε αυτες τις περιοχες να φτανουν τοτε το 60% του πληθυσμου θα δημιουργησουν την Κοσοβοποιηση τους και θα παραδωθουν ετσι τα νησια και η Θρακη στους Τουρκους , η Μακεδονια στους Σκοπιανους και η Ηπειρος στους Αλβανους.

    Ξυπνατε ρε Ελληνες....δεν βλεπετε τι προσπαθουν να κανουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΝΤΙΠ ΗΛΙΘΙΟΣ...ΕΣΥ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;;;;ΟΛΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Χ.Α. Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ!!!!ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ,ΠΛΕΥΡΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ,ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ,Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.....ΕΣΥ ΞΥΠΝΑ!!!!!ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ;;;;;ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΑ

      Υ.Γ. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ei END ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΑΤΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

      Διαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'