Πρωταγωνιστής σε σατανιστικές τελετές με θυσίες παιδιών ο Πάπας Φραγκίσκος;

Δύο έφηβες γυναίκες ισχυρίστηκαν ότι ο Πάπας Φραγκίσκος τις βίασε, ενώ συμμετείχε σε θυσίες παιδιών. Οκτώ αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν αυτή την εβδομάδα στις Δικαστήριο Εθιμικού Δικαίου στις Βρυξέλλες. Οι τελετές με θυσίες παιδιών του λεγόμενου Ενατου Κύκλου λέγεται πως πραγματοποιούνταν την άνοιξη του 2009 και του 2010 σε αγροτικές περιοχές στις Βρυξέλλες και στο Βέλγιο.


Ο Πάπας Φραγκίσκος ήταν επίσης ένα δραστήριο μέλος σε σατανιστικές τελετές με θυσίες παιδιών ενώ παράλληλα λειτουργούσε και ως Αργεντινός ιερέας και επίσκοπος, σύμφωνα με τα στοιχεία που προέρχονται από τα αρχεία του Βατικανού.

Ενας άλλος μάρτυρας σημείωσε πως ήταν παρών στις συναντήσεις του Πάπα Φραγκίσκου με την στρατιωτική χούντα της Αργεντινής κατά τη διάρκεια του Βρώμικου Πόλεμου τη δεκαετία του 70. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, ο Πάπας Φραγκίσκος βοήθησε να διοχετεύει παιδιά ελλειπόντων πολιτικών κρατουμένων σε διεθνές κύκλωμα παιδικής εκμετάλλευσης, το οποίο διοικούσε ένα γραφείο στο Βατικανό.

Σύμφωνα με έγγραφα ενός Ιησουιτικού Τάγματος που ονομάζεται Magisterial Privilege και παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, κάθε Πάπας ήταν υποχρεωμένος να συμμετέχει στις τελετουργικές θυσίες νεογέννητων παιδιών του Ένατου Κύκλου και να πίνει το αίμα τους.

Έγγραφα από τα μυστικά αρχεία του Βατικανού δείχνουν πως για αιώνες οι Ιησουίτες είχαν ένα προμελετημένο σχέδιο να δολοφονούν τελετουργικά νεογέννητα μωρά και στη συνέχεια να καταναλώνουν το αίμα τους. Ολο αυτό το σχέδιο γεννήθηκε από μια διεστραμμένη ιδέα ότι κάποιος αντλεί πνευματική δύναμη από τη ψυχή των αθώων, εξασφαλίζοντας έτσι την πολιτική σταθερότητα του παπισμού στη Ρώμη.

Δύο μάρτυρες υποστήριξαν επίσης ότι ως παιδιά ήταν παρόντες σε θυσίες παιδιών μαζί με τον πρώην Πάπα Joseph Ratzinger, ο οποίος συμμετείχε σε αυτές τουλάχιστον ως το 1962 ως μέλος των Ιπποτών του Σκότους, σύμφωνα με τα αρχεία του Βατικανού.

Σύμφωνα με μάρτυρες ο Πάπας Φραγκίσκος, ο πρώην Πάπας Joseph Ratzinger, ο Ιησουίτης Adolfo Pachon και ο Αγγλικανός Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι Justin Welby ήταν συμμετέχοντες στις σατανιστικές θυσίες παιδιών του Ένατου Κύκλου, μία λατρεία που βιάζει και δολοφονεί παιδιά.

Δείτε κι εδώ
Διεθνής Πηγές:

  1. http://www.examiner.com/article/witnesses-testify-eyewitnesses-confirm-that-pope-francis-raped-killed-children
  2. http://www.examiner.com/article/pope-francis-named-5-priest-child-abuse-cases-called-callous
  3. http://www.snapnetwork.org/rome_crucial_records_posted_on_pope_s_abuse_record_snap_responds

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'