Μακριά Μαλλιά και Διαισθητικές Ικανότητες

Είμαστε πλέον στη θέση να πιστεύουμε ότι το τακτικό κούρεμα των μαλλιών μας, είναι σημαντικό και ότι δεν εξυπηρετεί κανένα άλλο σκοπό εκτός από την αισθητική. Όμως, στα παλιά χρόνια υπήρχε μια διαφορετική ιστορία. Ένα ενδιαφέρον εύρημα αποκάλυψε ότι τα μακριά μαλλιά στους άνδρες στην πραγματικότητα συνδέονται με τη συνείδηση ​​ή την έκτη αίσθηση. Μήπως αυτό σας ακούγεται ανησυχητικό; Αφήστε με να ερευνήσω λίγο περισσότερο το θέμα.


Κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, εμπόλεμες ειδικές δυνάμεις είχε στείλει μυστικούς ειδικούς να ψάξουν για αυτούς που αναζητούν εργασία μεταξύ των ιθαγενών Αμερικανών, οι οποίοι είχα το χάρισμα των ειδικών υπερφυσικών ικανοτήτων και την ανίχνευση.

Ένα ζευγάρι Αμερικανών Ινδιάνων επιλέχθηκαν και το τι συνέβη μετά από είναι εκπληκτικό. Μόλις είχαν προσληφθεί, οι φυσικές τους δεξιότητες και η ικανότητα να έχουν πρόσβαση στην έκτη αίσθηση απλά εξαφανίστηκε. Οι Αμερικανικές υπηρεσίες διεξήγαγαν ένα τεστ για να ανακαλύψουν τι πήγε στραβά. Ωστόσο οι μεγαλύτεροι σε ηλικία Αμερικανοί ιθαγενών που ήδη είχαν καταταγεί είπαν ότι μετά το στρατιωτικό κούρεμα δεν μπορούσαν πλέον να αισθανθούν τον εχθρό και έχασαν την δύναμη της διαίσθησή τους, δεν μπορούσαν πλέον να έχουν πρόσβαση σε λεπτές διαισθητικές πληροφορίες.

Έτσι, περισσότεροι ιθαγενείς Ινδιάνοι προσελήφθησαν, αυτή τη φορά όμως είχαν τη δυνατότητα να κρατήσουν τα μαλλιά τους μακριά. Συγκρίνοντας τις επιδόσεις των ανδρών με στρατιωτικό κούρεμα και αυτών με μακριά μαλλιά, διαπίστωσαν ότι οι μακρυμάλληδες άνδρες ήταν πολύ καλύτεροι και πιο επιδέξιοι. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι πρέπει να επιτραπεί στους Ιθαγενείς ανιχνευτές να κρατήσουν τα μαλλιά τους μακριά. Αυτή ήταν και μια ιδιαίτερη ευχαριστία στους Ινδιάνους για την αλήθεια που είπαν σχετικά με τους ιθαγενείς Ινδιάνους και τα μακριά μαλλιά.

Κατά την ανάγνωση σχετικά με αυτή την υπόθεση πριν πολλά χρόνια πρόσεξα επίσης ότι και οι Σιχ απαιτούν οι άνδρες να κρατούν τα μαλλιά τους μακριά και γι αυτούς θεωρείται σύμβολο της πνευματικότητας. Ένα από τα πέντε φυσικά σύμβολα της πίστης των Σιχ είναι, "Το Kesh (ή τα μαλλιά) θυμίζει στον Khalsa να συμπεριφέρεται σαν γκουρού. Είναι ένα σημάδι της αφοσίωσης και συνείδησης ​​της ομάδας, που δείχνει την αποδοχή του θελήματος του Θεού από έναν Khalsa".

Τα μακριά μαλλιά είναι από παλιά ένα κοινό στοιχείο πολλών πνευματικών μορφών όπως ο Ιησούς, ο Μωυσής, ο Βούδας, ο Σίβα, ή ακόμα η ιστορία του Σαμψών και της Δαλιδάς από την Βίβλο, όταν ο Σαμψών έχασε τη δύναμή του με την απώλεια των μαλλιών του. Μην ξεχνάμε επίσης το πολύ καλό ένστικτο των γυναικών και το μητρικό ένστικτο και ότι οι πλειοψηφία των γυναικών έχει μακριά μαλλιά.

Τα μαλλιά είναι μια επέκταση του νευρικού συστήματος και εκπέμπουν ενέργεια από τον εγκέφαλο προς στο εξωτερικό περιβάλλον. Είναι μια λεωφόρος πληροφοριών που φτάνουν στον εγκέφαλο, έτσι ώστε όταν τα μαλλιά είναι κομμένα, η λήψη και αποστολή μεταδόσεων προς και από το περιβάλλον παρεμποδίζεται.

Τα μαλλιά είναι ένας αγωγός της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας του σώματος. Έχετε δει πώς το καλώδιο της κεραίας σε ένα ραδιόφωνο AM συσπειρώνεται σε έναν κύκλο; Αυτό συμβαίνει χάρη σε κάτι που ονομάζεται επαγωγή. Η επαγωγή κάνει οποιονδήποτε αγωγό ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας να επάγει ένα ρεύμα σε παρακείμενους αγωγούς. Αυτό σημαίνει ότι όταν τυλίξετε έναν αγωγό (πηνίο), το σήμα γίνεται πολύ ισχυρότερο. Οι τρίχες στην κορυφή του κεφαλιού, λειτουργούν σαν κεραίες. Διοχετεύουν την ενέργεια μέσα στο σώμα. Προσέξτε τις κεραία σας!

Υ.Γ
Nα συμπληρώσω ότι επίσης όλοι οι μεγάλοι πολεμιστές της Αρχαιότητας και των μύθων είχαν μακριά μαλλιά. Επιπλέον να μην ξεχνάμε τη σκηνή των Σπαρτιατών που χτενίζουν τα μακριά τους μαλλιά πριν αντιμετωπίσουν τους Πέρσες στις Θερμοπύλες. Και στην τελική είναι και μια αλλαγή για μας τις γυναίκες, με όλα αυτά τα κοντοκουρεμένα μουσάτα αγόρια στα πόδια μας...Ας αλλάξει πια αυτή η άθλια μόδα.

Συγγραφή ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Αναφορές για περισσότερες Πληροφορίες για το θέμα

  1. http://www.sott.net/article/234783-The-Truth-About-Hair-and-Why-Indians-Would-Keep-Their-Hair-Long
  2. http://www.skepticblog.org/2011/12/22/hair-of-samson/



Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Μακριά Μαλλιά και Διαισθητικές Ικανότητες από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'