UFO συνετρίβη στην Κίνα - Οι χωρικοί μιλούν για "γιγάντιες μπάλες φωτιάς" (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι κάτοικοι των χωριών της επαρχίας Heilongjiang της Κίνας ανέφεραν ότι τρία UFO έπεσαν από τον ουρανό το πρωί της Παρασκευής 16/5/2014, σύμφωνα με το China News Service.


Τα κυκλικά, μεταλλικά αντικείμενα συνετρίβησαν στο έδαφος των δύο επαρχιών αφού πρώτα "οι χωρικοί άκουσαν για ένα τεράστιο διαπεραστικό ήχο και στη συνέχεια κάποιοι χωρικοί είδαν μια μεγάλη βολίδα", που τελικά έπεσε σε ένα λαχανόκηπο που ανήκει σε έναν από τους κατοίκους.

"Είδα μια τεράστια μπάλα φωτιάς, σκέφτηκα ότι ήταν μετεωρίτης", είπε ένας χωρικός, ανέφερε το Chinatopix.com. "Κρύφτηκα μέσα στο σπίτι μου και περίμενα έως ότου το αντικείμενο...προσγειώθηκε".

Το China News περιέγραψε περαιτέρω τα σχήματος μπάλας αντικείμενα, σαν ασημόγκριζα, "περιβεβλημένα από ακανόνιστες άκρες και σημάδια καψίματος".

Το αντικείμενο που απεικονίζεται σε αυτή την ιστορία αναφέρεται ότι είναι "περίπου 80 εκατοστά πλάτος και ζυγίζει σχεδόν 41 κιλά", σύμφωνα με to OpenMinds.TV.

Ενώ οι ερευνητές έφθασαν στη σκηνή του λαχανόκηποy για να εξετάσουν το αντικείμενο, ιστορίες άρχισαν να αναδύονται, προσφέροντας μια πιθανή εξήγηση για όλο τον ενθουσιασμό.

Σύμφωνα με το Ecns.cn, στην επίσημη αγγλόφωνη ιστοσελίδα από την China News Service, λίγο πριν οι Κινέζοι κάτοικοι του χωριού που είδαν το Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο στον ουρανό από πάνω τους, ένας Ρωσικός Proton-M πύραυλος, που μετέφερε δορυφόρο τηλεπικοινωνιών, παρουσίασε βλάβη στον κινητήρα λίγο μετά την εκτόξευση του το πρωί της Παρασκευής και κάηκε στην ατμόσφαιρα της Γης.

Ενώ η Ρωσία διατηρεί τους πυραύλους της ως επί το πλείστον διαλυμένους πάνω από τη Γη, τα Κινέζικα μέσα προτείνουν ότι κάποια άκαυτα τμήματα των πυραύλων ήταν τα αντικείμενα που συνετρίβησαν στο έδαφος.

Η έρευνα στην Κίνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Παρακολουθήστε αυτό το ρεπορτάζ του China TV news σχετικά με τα ΑΤΙΑ (UFO) που συνετρίβησαν.



Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγές:

  1. http://www.chinanews.com/tp/hd2011/2014/05-16/348590.shtml
  2. http://www.openminds.tv/ufo-crash-lands-china/27679
  3. http://www.ecns.cn/2014/05-17/114491.shtml


Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'