ΤΕΡΑΤΑ! Τα 5 Πιο Παράξενα Πλάσματα που Βρέθηκαν Ποτέ (ΦΩΤΟ)

Περίεργα πλάσματα τείνουν να εμφανίζονται στον πλανήτη Γη. Χάρη στο Διαδίκτυο είμαστε σε θέση να δούμε ένα πολύ φρικιαστικές ανεξήγητες φωτογραφίες των πλασμάτων και μπαίνουμε στον πειρασμό να τα αποκαλέσουμε τέρατα. Αυτά είναι, όπως τα βλέπουμε, τα κορυφαία 5 πιο περίεργα πλάσματα που βρέθηκαν ποτέ στο πρόσωπο της Γης.


1. Χοιρίδιο με πρόσωπο πιθήκου





Το ζώο έχει σαγόνι πιθήκου, διογκωμένο μέτωπο, μικρό ρύγχος και μάτια που είναι τόσο κοντά μεταξύ τους ώστε να φαίνονται σχεδόν κολλητά. Τα μπροστινά πόδια του είναι πολύ μικρότερα από ότι τα πίσω πόδια του, με αποτέλεσμα χοροπηδάει παρά να περπατάει στα τέσσερα σαν ένα κανονικό χοιρίδιο. Το ζώο ήταν ένα από τα πέντε χοιρίδια που πρόσφατα γέννησε μια γουρουνομάνα και ανήκει σε μια οικογένεια στο χωριό Fengzhang, στο δήμο Xiping.

"Είναι φρικτό. Κανείς δεν θα είναι πρόθυμος να το αγοράσει και αυτό φοβίζει την οικογένεια ακόμη και να το κοιτάξουν", δήλωσε ο ιδιοκτήτης Feng Changlin στην εφημερίδα Oriental Today.

Αλλά ο πίθηκος-χοιρίδιο έχει γίνει κάτι σαν τοπικό τουριστικό αξιοθέατο, με τους ανθρώπους που έρχονται από όλη τις περιοχές για να φωτογραφίσουν τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του. Και δεν είναι όλοι στην οικογένεια είναι αηδιασμένοι από την εμφάνισή του.

"Στον γιο μας αρέσει να παίζει μαζί του και μας σταμάτησε από το να απαλλαγούμε από αυτό. Ακόμα το ταΐζει με γάλα", είπε η σύζυγός του κ.Feng.

Η σπάνια πάθηση του χοιρίδιου πιστεύεται ότι προκαλείται από μια μορφή ολοπροσεγκεφαλίας, μια διαταραχή στην ανάπτυξη του εγκεφάλου που μπορεί να προκαλέσει κυκλωπία, την αποτυχία των ματιών να διαχωριστούν σωστά.

2. Επτάποδο κατσικάκι στην Κίνα





Μια κατσίκα με επτά πόδια έχει πρόσφατα γεννηθεί στο δήμο Jiaoliuhe, Taonan, στην επαρχία Jilin στην Κίνα. Η ιδιοκτήτρια της κατσίκας, μια γυναίκα με το επώνυμο Song, εξήγησε ότι ήταν μια δύσκολη γέννα, αλλά το κατσικάκι στέκεται στα τέσσερα από τα πόδια του και τρέφεται κανονικά.
"Ήταν πολύ δύσκολο για την κατσίκα να γεννήσει το παιδί, γι 'αυτό χρησιμοποίησα το χέρι μου για να το τραβήξω έξω. Με τρόμαξε!", δήλωσε η ιδιοκτήτρια.
"Είναι η πρώτη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο εδώ και 13 χρόνια."
Οι εμπειρογνώμονες των ζώων, μια τοπική βιολόγος η Li Chunsheng έχουν πει ότι οι πιθανότητες μακροπρόθεσμης επιβίωσης είναι μικρές.

3. Τέρας ξεβράστηκε στο Montauk 



Αυτό είναι ένα πραγματικό τέρας, ένα είδος τρωκτικού σαν πλάσμα με ράμφος δεινοσαύρου. Ένας συχνός πληροφοριοδότης λέει ότι υπάρχει "μια κυβέρνητική εγκαταστάσεις δοκιμών σε ζώα πολύ κοντά στο Long Island," αλλά αν η κυβέρνηση δεν προσπαθεί να σχεδιάσει τα τρομερά τέρατα του Montauk που θα τρώνε αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς και θα κλάνουν φωτιά στους κακούς Ιρακινούς, δεν είμαστε σίγουροι γιατί θα δημιουργούσε ένα τέτοιο αδιανόητο θηρίο. Ποια είναι η αληθινή ταυτότητα του αυτού του πλάσματος;

4. Το Ψάρι της Κόλασης που βρέθηκε στην παραλία







5. Περίεργο άγνωστο πλάσμα βρέθηκε σε ένα χαντάκι στη Ρωσία






Αυτό το παράξενο πλάσμα βρέθηκε στα θεμέλια μια εγκαταλελειμμένης καλύβας στη ρωσική πόλη του Chelyabinsk. Μοιάζει με σαλάχι, αλλά δεν είναι. Τι είναι αυτό το πλάσμα στην πραγματικότητα;
Μην ξεχνάμε ότι σε αυτή τη πόλη έπεσε ο κομήτης πριν ένα χρόνο.

Έρευνα-Επιμέλεια φωτογραφιών-Απόδοση κειμένων ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο ΤΕΡΑΤΑ! Τα 5 Πιο Παράξενα Πλάσματα που Βρέθηκαν Ποτέ (ΦΩΤΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'