ΕΚΤΑΚΤΟ: Σκοτώθηκε ο Ρ.Ροκφέλερ -Η εκδίκηση των "Ε"; Θυμάστε πως σκοτώθηκε ο Αλέξανδρος Ωνάσης;

Ο Ρίτσαρντ Ροκφέλερ, ο γιος και διάδοχος του δισεκατομμυριούχου Ντέιβιντ Ροκφέλερ, σκοτώθηκε το πρωί της Παρασκευής, όταν το μονοκινητήριο αεροσκάφος του συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του από αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης.


Όπως αναφέρουν οι Αρχές, ήταν μόνος του στο αεροσκάφος και το οδηγούσε ο ίδιος.

Ο 65χρονος Ρίτσαρντ είχε πάει να επισκεφθεί τον πατέρα του που την Πέμπτη γιόρταζε τα 99α γενέθλιά του και επέστρεφε στο σπίτι του, στην Πολιτεία του Μέιν, όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Εκπρόσωπος της οικογένειας χαρακτήρισε το συμβάν ως μια απίστευτη τραγωδία, σχολιάζοντας πως η οικογένεια είναι σε κατάσταση σοκ. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Ρίτσαρντ Ροκφέλερ ήταν πολύ έμπειρος πιλότος.

Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ο πατέρας του Ρίτσαρντ, είναι εγγονός του Τζον Ντ. Ροκφέλερ, του ιδρυτή της Standard Oil, και θεωρείται ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο εδώ

Πηγή
ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

34 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. τι κριμααααααααα Αληθεια ..ποσα εκατομμυρια ζωες καθημερινα χανονται εξαιτιας της φτωχειας της ανεχειας της εξαθλιωσης,,απορροια της συσωρευσης πλουτου στα χερια 300-1000 ατομων στον πλανητη...99χρονων ο πατερας ροκ,,και 65 ο ιδιος,,χμ,,το 50% των παιδιων στην αφρικη πεθαινει στα πρωτα 3 χρονια τους...αντε καληνυχτα κυριε ροκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο θάνατος είναι θάνατος... πλούσιος φτωχός μεσοαστός, άνθρωποι είναι όλοι όταν πεθαίνουν και είναι το ίδιο τραγικό

      Διαγραφή
  2. Δηλαδή ρε μάγκες αν είσαι πλούσιος πρέπει να πεθάνεις ενώ αν είσαι φτωχός πρέπει να ζεις? Όταν είσαι ηλίθιος τι πρέπει να κάνεις ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΟΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΖΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΝΕ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ .Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΚΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ

      Διαγραφή
  3. ανοητοι! αυτος και οι οικογενεια του ειναι μεγαλα κεφαλια της ελιτ! εχουν σκοτωσει για πλακα πολλους ανθρωπους! αφηστε τα κλαψουρισματα , αμεσως να το παιξετε φιλεσπλαχνοι ! καλοκαγαθα παπαγαλακια! δειτε πρωτα τι συμβαινει μη αντιδρατε σαν αφελη μοσχαρια που αμεσως μοιραζουν της αγαθοσυνη αστειρευτη! δεν ειναι φιλεσπλαχνια αυτο... ειναι δειγμα αγνοιας , αφελειας , παπαγαλισμου και δηθενισμου! αυτοι σας ελενχουν κοιμησμενα ζωα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειστε ηλιθιοι αλλα και επικινδυνοι. Η "Ε" αν τελικα υπηρχε ή υπαρχει δεν εχει καμια σχεση με τον Εβραιο μασωνο Ωναση. Διοτι ο Ωνασης ηταν και ειναι μια απο τις 7 οικογενειες που κυβερνουν τον πλανητη μαζι με με ροκφελερ,ροτσιλντ κτλ κτλ

    ψαξτε λιγο και ξυπνειστε επιτελου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΎΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΟΥΝΑ ΛΊΓΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΉ ΣΟΥ...ΈΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΝΆΣΗ ΌΤΙ ΉΤΑΝ ΕΒΡΑΊΟΜΑΣΩΝΟΣ;;ΓΙΑ ΨΑΞΟΥ ΕΣΎ ΛΊΓΟ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΆ ΤΙΣ ΜΠΟΎΡΔΕΣ ΠΟΥ ΓΡΆΨΕΙΣ ΕΔΏ ΜΈΣΑ. ..ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ ΨΆΞΕ ΝΑ ΜΆΘΕΙΣ ΑΝ ΉΤΑΝ ΌΝΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΩΝΑΣΗΣ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ..

      Διαγραφή
    2. ΈΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΚΎΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΌΤΙ Ο ΩΝΑΣΗΣ ΉΤΑΝ ΕΒΡΑΊΟΜΑΣΩΝΟΣ;;ΣΤΑΜΑΤΆ ΝΑ ΓΡΆΦΕΙΣ ΜΠΟΎΡΔΕΣ..ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ ΨΆΞΕ ΝΑ ΜΆΘΕΙΣ ΑΝ ΉΤΑΝ ΌΝΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΩΝΑΣΗΣ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ.ΜΑΛΟΝ ΕΣΎ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ..

      Διαγραφή
  5. 11.01 εισαι εντελως ασχετος με πιοι κυβερνανε το κοσμο.η ανθρωποτητα ελεγχεται απο 13 σιωνιστικες τραπεζικες οικογενειες της φυλης λευι.για να ξεστραβωθεις διαβασε κανενα βιβλιο του στρατηγου ε.α. αυφαντη και θα παθεις πλακα με τους μεθοδους που κυβερνανε τον κοσμο .δεν δισταζουν να θυσιασουν ακομα και τα παιδια τους εφοσον ειναι εμποδιο στα σχεδια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ απλα.....στον αγυριστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολυ απλα....στον αγυριστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τουλάχιστον ήταν στους γιατρούς χωρίς σύνορα...θα μπορούσε να μη κάνει τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μετα τονβ Ροτσιλντ και αυτος τελικα υπαρχει θεια δικη καποιος αρχισε και τα ξεπαστρευει τα καθαρματα επιτελους νομιζω η ατμοσφαιρα βρωμαει λιγοτερο καθαρματιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά, by the way, οι Ροκφέλερ μπροστά στους Ρότσιλντ, είναι απλοί.....μεροκαματιάρηδες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωραίο αυτό το αστείο με την ομάδα "Ε". Μήπως ανήκει σ' αυτήν και ο απατεώνας Σιώρας, με τα 600 δις; (άχρηστοι τίτλοι που τύπωσε ένας αποτυχημένος αμερικάνος δικηγόρος). Ο μακαρίτης Κεραμιδάς έβγαλε μεροκάματο με τα μυθιστορήματά του για την ομάδα "Ε" και κάποιοι χάφτουν τα παραμύθια, αρκεί να μυρίζουν συνωμοσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ενοχλητικό είναι ότι όταν πεθαίνουν κάτι τέτοιοι είναι ΕΙΔΗΣΗ, όταν πεθαίνουν οι υπόλοιποι είναι απλά ένα συνηθισμένο γεγονός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κι' έλεγα και γω , γιατί σκούζαν τα σκλιά τς Μήτρενας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σαν να ακούω το ΦΠΑ στην παιδεία δεν απασχολεί τους ψηφοφόρους μας!!!! Ο θάνατος είναι θάνατος,και αν δεν ξέρετε,ποιός,η τι ήταν αυτός,μην τον κρίνετε,με το πόσα λεφτά είχε,η δεν είχε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΩ , ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ , ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΨΟΦΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'