Πραγματική Αράχνη Γίγαντας ανακαλύφθηκε στη Σρι Λάνκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέχρι τώρα είμαι απόλυτα πεπεισμένη ότι η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ με τις Αράχνες είναι ήδη προ των πυλών. Με βάση τις αναφορές ειδήσεων, o ουρανός βρέχει αράχνες, σκεπάζουν ολόκληρα χωριά με τους ιστούς τους και τρώνε ζωντανές νυχτερίδες, φίδια και πουλιά, οι αράχνες φαίνεται να διοργανώνουν αρκετό στρατό φέτος...και νομίζω ότι μπορούμε να εντοπίσουμε έναν από τους ηγέτες τους. Δείτε το Βίντεο παρακάτω.


Αυτή το δείγμα μάζας, ανακαλύφθηκε επίσημα από την British Society Tarantula, είναι μια αράχνη τίγρης, είναι μέλος του είδους Poecilotheria (ή "Pokies", όπως προφανώς οι τρελοί επιστήμονες ήθελαν να τις αποκαλούν). Είναι σύμφωνα με πληροφορίες στο μέγεθος του πιάτου, με μήκος ποδιών στα 20 εκατοστά και σε μια ποικιλία χρωμάτων. Είναι ένα καταπληκτικό εύρημα για τους οπαδούς της αράχνης, αλλά απλώς τρομακτικό για σχεδόν οποιονδήποτε άλλον. Αχ, σας έχω αναφέρει ότι έχει αναπτύξει μια τάση να καταλαμβάνει τα ανθρώπινα οικοσυστήματα; Ναι, το κάνει αυτό. Αυτή ανακαλύφθηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο ιατρείο.


"Προτιμούν να εγκαθίστανται στα καθιερωμένα παλιά δέντρα", λέει ο Ramil Nanayakkara, συνιδρυτής του Παιδεία και Έρευνα Βιοποικιλότητας της Σρι Λάνκα, σε μια συνέντευξη στο περιοδικό Wired. "Αλλά λόγω της αποψίλωσης των δασών, ο αριθμός τους έχει ελαττωθεί και λόγω της έλλειψης των κατάλληλων βιοτόπων μπαίνουν στα παλιά κτίρια."

Δείτε την Γιγάντια Αράχνη Τίγρης στο Βίντεο:



Είμαι βέβαιη ότι θα έχουμε περισσότερα νέα στο τρέχον και μακράς διαρκείας περιπετειώδες μυθιστόρημα της εισβολής των γιγάντιων αραχνών. Εν τω μεταξύ, πριν κοιμηθείτε, ελέγξτε πρώτα το στρώμα και το μαξιλάρι σας. Παρακαλώ.

Δική σας Μαρία

Έρευνα-Μετάφραση-Επιμέλεια και Απόδοση κειμένων στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγές:

  1. http://planetsave.com/2013/04/07/tiger-spider-new-species-of-tarantula-the-size-of-a-face-found-in-sri-lanka/
  2. http://www.wired.com/wiredscience/2013/04/new-giant-tarantula/?cid=co6823174


Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Πραγματική Αράχνη Γίγαντας ανακαλύφθηκε στη Σρι Λάνκα (ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'