Απίστευτη Φάρσα -Ο Τρομακτικός Κλόουν με το Σφυρί (ΒΙΝΤΕΟ)

Δε με νοιάζει πόσο γενναίοι λέτε ότι είστε, ένας κλόουν δολοφόνος που τρέχει θα σας κάνει να ουρλιάζετε σαν μικρά κοριτσάκια και να τρέξετε να σωθείτε. Η ομάδα του DM Pranks έχει επεξεργαστεί την τέλεια φάρσα για να το αποδείξουν.
Έστησαν έναν άντρα με ένα πολύ ανατριχιαστικό κοστούμι κλόουν με ένα ομοίωμα να μοιάζει με ένα πραγματικό πτώμα νεκρού πεσμένο από μπροστά του. Δεν σταμάτησε εκεί όμως. Το ομοίωμα ήταν στημένο με ένα κεφάλι που γεμίζει τα πάντα γύρω με αίμα καθώς ο κλόουν το σπάει με ένα τεράστιο σφυρί. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι μάρτυρες τρέχουν προς την αντίθετη κατεύθυνση για να ξεφύγουν από τον κλόουν.

Μην λέτε όμως ότι δεν θα κάνατε το ίδιο. Ακόμη και αν είναι απλώς μια φάρσα, ξέρω ότι θα περπατάτε γύρω από τις γωνίες στα πάρκινγκ λίγο πιο προσεκτικά από τώρα και στο εξής.


Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Απίστευτη Φάρσα -Ο Τρομακτικός Κλόουν με το Σφυρί (ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'