Ο πρώτος ηλεκτρονικός "μπάφος"! Δείτε το προϊόν που κάνει θραύση στην Ευρώπη! (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)

Μια ολλανδική εταιρεία έχει εφεύρει το πρώτο ηλεκτρονικό "μπάφο" στον κόσμο.

Η E-Njoint BV πουλάει την υψηλή τεχνολογία της σε πάρτι, μουσικές εκδηλώσεις, μπαρ και κλαμπ, σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Σήμερα 10.000 e-joints την ημέρα κατασκευάζονται από την εταιρεία στην Κίνα.


Ο σχεδιασμός του έχει την τυπική μορφή ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου και ένα πράσινο φύλλο κάνναβης με φως ανάβει,μέσω της επιχρωμιωμένης άκρης κάθε φορά που ο χρήστης παίρνει μια τζούρα.

Μια ιδιαίτερη ποικιλία του E-Njoint είναι μιας χρήσης και δεν περιέχει THC, καπνό ή νικοτίνη, καθιστώντας το «ακίνδυνο και 100% νόμιμο», σύμφωνα με τους κατασκευαστές.

Αντ 'αυτού, χρησιμοποιεί τα λεγόμενα «ασφαλή εξαρτήματα», όπως φυσικά Προπυλενογλυκόλη, γλυκερίνη λαχανικών και 100% βιολογική γεύση, σε υδρατμούς.


Υπάρχουν όμως και άλλα μοντέλα που να μπορούν να καπνίζονται ως πραγματικοί ηλεκτρονικοί μπάφοι.

Το E-Njoint είναι επαναφορτιζόμενο και μπορεί να γεμίσει από τον χρήστη με το δικό του υγρό που περιέχει κάνναβη.

Το προϊόν, το οποίο έρχεται σε έξι διαφορετικές γεύσεις με καρπούζι, φρούτα του πάθους, πράσινο μήλο και κόκκινο κεράσι, κοστίζει μόλις πάνω από £ 7 ανά κομμάτι.

Η ιστοσελίδα της εταιρείας, το οποίο απαριθμεί τα σημεία πώλησης στην Ευρώπη, όπου μπορείτε να αγοράσετε τα e-joints, υποστηρίζει ότι το κάπνισμα μπορεί να είναι «υγιές», περιγράφει το E-Njoint ως «η τελευταία τάση στην αγορά».

Η εταιρία E-Njoint βρίσκεται σε συζητήσεις με την Tikun Olam, μια επιχείρηση που ειδικεύεται σε φαρμακευτική μαριχουάνα, για να βοηθήσει τη παραγωγή προϊόντων για τη βιομηχανία της υγείας.

Περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσουν e-joint οι διάφορες κυβερνήσεις στην Ευρώπη.

«Η Ολλανδία είναι πολύ γνωστή στον κόσμο για την ανεκτική και φιλελεύθερη στάση της απέναντι στα μαλακά ναρκωτικά και η εισαγωγή του νέου αυτού προϊόντος είναι σαφώς μια διαφορετική προσέγγιση προς το θέμα», είπε ο Menno Contant, Διευθύνων Σύμβουλος της E-Njoint.

«Εφ 'όσον δεν ενοχλείς ή παρενοχλείς τους άλλους ανθρώπους και παραμένεις εντός των νομίμων ορίων, όλα είναι καλά», ισχυρίζεται.

Και πρόσθεσε: «Ο καθένας θα πρέπει να αισθάνεται καλά, γιατί αυτό που κάνουμε δεν είναι έγκλημα».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αριθμός των ανθρώπων που χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά τσιγάρα στην Ευρώπη έχει τριπλασιαστεί τα τελευταία δύο χρόνια!
Ο πρώτος ηλεκτρονικός... μπάφος του πλανήτη είναι γεγονός καθώς αρχίζει και κυκλοφορεί σε όλη την Ευρώπη το τσιγάρο που κάνει θραύση!

Κατασκευασμένο (φυσικά) στην Ολλανδία από την εταιρεία E-Njoint BV, το εν λόγω τσιγαριλίκι επιτρέπει στους χρήστες του να γεμίσουν το ραβδί με το δικό τους υγρό κάνναβης ή άλλων... χορταρικών!

Έρευνα-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:

  1. http://www.dailymail.co.uk/health/article-2665808/Now-theres-e-Spliff-Dutch-company-develops-worlds-electronic-joint.html
  2. http://www.e-njoint.com/en/?iframe=true&width=100%&height=100%



Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Ο πρώτος ηλεκτρονικός "μπάφος"! Δείτε το προϊόν που κάνει θραύση στην Ευρώπη! (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'