Φάντασμα σαν Άνθρωπος Σκιά σε Φυλακή των ΗΠΑ (ΦΩΤΟ)

Το Φάντασμα Άνθρωπος Σκιά σε Φυλακή των ΗΠΑ (ΦΩΤΟ) Αόρατα Γεγονότα
Η Pamela Tackett έδωσε την άδεια να δημοσιευτεί η εικόνα του φαντάσματος της Φυλακής του Moundsville. Έχει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με την εικόνα του φαντάσματος του ανθρώπου σκιά του Polly Gear του Moundsville.


Εδώ είναι οι φωτογραφίες και η ιστορία της Pamela:

"Αυτή η φωτογραφία λήφθηκε στις 15 Νοεμβρίου 2008 από την Ομάδα του Paranormal Activity Testing Society κατά τη διάρκεια μιας έρευνας τους στο Σωφρονιστικό Κατάστημα του West Virginia (Φυλακή του Moundsville). Αυτή η φωτογραφία λήφθηκε στην καφετέρια μόλις δύο ώρες μετά την έναρξη της έρευνας. Όταν η φωτογραφία τραβήχτηκε, παρόντες εκεί ήταν μόνο τρεις από τους ερευνητές μας και κανένας άλλος."

"Για όσους από εσάς δεν είστε εξοικειωμένοι με το στήσιμο του δωματίου, θα προσπαθήσω να εξηγήσω. Ο RW καθόταν στο πάτωμα, στον τοίχο και θα ήταν πίσω από την φιγούρα. Η Pamela, αυτή που πήρε τη φωτογραφία, επίσης καθόταν στο πάτωμα κάνοντας ερωτήσεις για τις προσπάθειες να συγκεντρώσει κάποιες EVP και τυχαίες φωτογραφίες. Ο Patrick, ο επικεφαλής ερευνητής μας, στεκόταν στον τοίχο στη άκρη δεξιά και κρατούσε μια λάμπα υπερύθρων να φωτίζει όλη την αίθουσα, έτσι ώστε η Pamela να μπορέσει να πάρει φωτογραφίες. Ζητήσαμε λέγοντας "Μπορείτε να μας δείξετε που είστε κάνοντας κάποιο θόρυβο;" Ακούσαμε κάτι που ακουγόταν σαν μπερδεμένο ποδοβολητό. Αυτό συνέβη όταν η Pamela τράβηξε τη φωτογραφία."
Το Φάντασμα Άνθρωπος Σκιά σε Φυλακή των ΗΠΑ (ΦΩΤΟ) Αόρατα Γεγονότα

Παρατηρήστε τις ομοιότητες ανάμεσα στον άνθρωπο σκιά και τον περίφημο άνθρωπο σκιά του διαδρόμου που τραβήχτηκε από τους ερευνητές του παραφυσικού κάτοικου της φυλακής.

Το Φάντασμα Άνθρωπος Σκιά σε Φυλακή των ΗΠΑ (ΦΩΤΟ) Αόρατα Γεγονότα
Μια σύγκριση μεταξύ της φωτογραφίας της Pamela και της φωτογραφίας της Polly με τον άνθρωπο σκιά. Η Polly είδε και φωτογράφισε τον άνθρωπο σκιά να βαδίζει προς το μέρος της, κάτω στο διάδρομο, να έρχεται από την ίδια κουζίνα, όπου η Pamela τράβηξε τη φωτογραφία της. Είναι αυτές οι δύο εικόνες του ίδιου φαντάσματος ανθρώπου σκιά;

Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων στα ελληνικά Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:
https://twitter.com/PATSupdates

Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Το Φάντασμα Άνθρωπος Σκιά σε Φυλακή των ΗΠΑ (ΦΩΤΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'