Αποκάλυψη Ζόμπι -Νεκροί από Έμπολα Αναστήθηκαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθώς ο αθεράπευτος ιός Έμπολα συνεχίζει να θερίζει τις αφρικανικές χώρες, συγκρίσεις γίνονται μεταξύ των θυμάτων της νόσου και τους νεκραναστημένους νεκρούς που περπατάνε τα ζόμπι από τις λαϊκές παραδόσεις και τις ταινίες τρόμου.

Αλλά μια νέα αποκάλυψη από μία από τις περιοχές που πλήττονται μπορεί να προσθέσει πίστη σε αυτή την αντιστοιχία.


Μια αναφορά από τη The New Dawn της Λιβερίας ισχυρίζεται ότι δύο θύματα που πέθαναν από Έμπολα αναστήθηκαν. Ας δούμε τη γράφει:

Δύο ασθενείς με Έμπολα, οι οποίοι πέθαναν από τον ιό σε χωριστές κοινότητες στη Κομητεία Nimba φέρονται να έχουν αναστηθεί νομικά. Τα θύματα, δύο γυναίκες, που πιστεύεται ότι είναι ηλικίας 60 και 40 ετών, αντίστοιχα, έχασαν τη ζωή τους από τον ιό Έμπολα πρόσφατα στο χωριό Hope Village και στη κοινότητα των Καθολικών στην Ganta, της Nimba.

Όμως, προς έκπληξη των κατοίκων και θεατών τη Δευτέρα, οι θανόντες φέρονται να έχουν ανακτήσει τη ζωή τους παρά τη συνολική δυσπιστία. Ο ανταποκριτής του New Dawn στη κομητεία Nimba είπε ότι η τελευταία περίπτωση είναι η Dorris Quoi του χωριού Hope και το δεύτερο θύμα αναγνωρίζεται ως Ma Kebeh, λέγεται ότι είναι 60 ετών και επρόκειτο να ταφεί, όταν αναστήθηκε.

Η Ma Kebeh φέρεται να ήταν για δύο νύχτες χωρίς τροφή και φαρμακευτική αγωγή πριν από το δήθεν θάνατό της. Η κομητεία Nimba είχε επίσης την περίπτωση της περίεργης είδησης ​​για τον Έμπολα με έναν ντόπιο νόμιμο γιατρό, ο οποίος ισχυρίστηκε την περασμένη εβδομάδα ότι μπορούσε να θεραπεύσει τα μολυσμένα θύματα, που πεθαίνουν τον ιό.

Δείτε επίσης:

Το νέο από την ανάσταση των δύο θυμάτων φαίνεται ότι δημιούργησε πανικό στους κατοίκους του Hope Village και της Ganta περισσότερο, με ορισμένους πολίτες να περιγράφουν την Dorris Quoi ως ένα φάντασμα, που δεν θα πρέπει να ζει μεταξύ τους. Από το ξέσπασμα επιδημίας Έμπολα στην Κομητεία Nimba, αυτό είναι το πρώτο περιστατικό με ανάσταση νεκρών. Σύμφωνα με τη New Dawn, αυτή είναι η πρώτη γνωστή εμφάνιση του ιού Έμπολα που φέρεται να προκαλεί ζομπισμό.

Ένας αναγνώστης του AllAfrica.com επισημαίνει, ότι η πιο λογική εξήγηση είναι ότι τα θύματα πιθανότατα ποτέ δεν πέθαναν, αλλά ήταν πιθανώς ακόμη ζωντανά σε κωματώδη κατάσταση.

Αν η είδηση ​​είναι πραγματική, θα μπορούσε να δώσει νέο νόημα στις ομοσπονδιακές, πολιτειακές και τοπικές ασκήσεις ετοιμότητας και εκπαιδευτικές ασκήσεις που διεξάγονται στις ΗΠΑ στις οποίες οι πρώτοι στόχοι είναι οι "μορφές ζωής ζόμπι που δημιουργήθηκαν μετά από τη μόλυνση ενός οργανισμού από έναν ιό ή βακτηρίδιο ή κάποια άλλη μόλυνση.

Το μακάβριο ερώτημα που πρέπει να τεθεί σε αυτό το σημείο είναι: πόσοι άλλοι δήθεν «νεκροί» ασθενείς έχουν θαφτεί ζωντανοί;

Παρακολουθήστε το συγκλονιστικό ειδικό βίντεο σχετικά με το πώς τα στρατεύματα στις ΗΠΑ εκπαιδεύονται για να σκοτώνουν τα κύματα των «ζόμπι» κατά τη διάρκεια μιας ιογενούς πανδημία σε σκηνικό μιας χώρας του τρίτου κόσμου.



Συγγραφή-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων στα ελληνικά Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:
  1. http://www.thenewdawnliberia.com/index.php?option=com_content&view=article&id=12763:dead-ebola-patients-resurrect&catid=3:general&Itemid=68
  2. http://allafrica.com/stories/201409240829.html
  3. http://i2.cdn.turner.com/cnn/2014/images/05/16/dod.zombie.apocalypse.plan.pdf

Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Αποκάλυψη Ζόμπι -Νεκροί από Έμπολα Αναστήθηκαν (ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'