Χάκαρε τους Στρατιωτικούς Υπολογιστές των ΗΠΑ και αποκάλυψε Φωτογραφίες UFO -Και όχι μόνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι είδους πληροφορίες παραμένουν αδρανής στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του Αμερικανικού Στρατού, Ναυτικού, Αεροπορίας και το Υπουργείο Άμυνας, καθώς και σε 16 υπολογιστές της NASA;

Γιατί αγνοούμενα τρισεκατομμύρια δολάρια διοχετεύονται στο υπουργείο άμυνας κάθε χρόνο;
Θα νομίζατε ότι έχουμε το δικαίωμα να γνωρίζουμε τι συμβαίνει στον πλανήτη μας σε σχέση με τα επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα που κάνουν οι κορυφαίοι επιστήμονες του κόσμου, έτσι δεν είναι;
Πώς θα μπορούσαμε ποτέ να έχουμε πραγματική διαφάνεια, όταν το στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα συνεχίζει να δημιουργεί γεγονότα που δικαιολογούν τον πόλεμο, προκειμένου να δημιουργήσει μια κατάσταση φόβου που απαιτεί "εθνική ασφάλεια";
Η 9/11 για παράδειγμα, αυτό ήταν μια ψεύτικη τρομοκρατική επίθεση που χρησιμοποιήθηκε για να δικαιολογήσει την εισβολή στο Ιράκ. Η εθνική ασφάλεια υπήρξε η ραχοκοκαλιά του απορρήτου, παρέχει δικαιολογία για να κρατήσει την επιστημονική, τεχνολογική και την εξέλιξη και να αποκρύψει τις σχετικές πληροφορίες από την ανθρώπινη φυλή.

"Οι κίνδυνοι της υπερβολικής και αδικαιολόγητης απόκρυψης των σχετικών γεγονότων, υπερβαίνουν κατά πολύ τους κινδύνους που παρατίθενται για να τη δικαιολογήσουν. Υπάρχει ένας πολύ σοβαρός κίνδυνος, που η ανακοίνωση της ανάγκης για αύξηση της ασφάλειας, θα πρέπει να αξιοποιηθεί από εκείνους που ανησυχούν για την επέκταση στα όρια της λογοκρισίας και του υπηρεσιακού απορρήτου. Αυτό δεν είναι ότι σκοπεύω να επιτρέψω στο βαθμό που είναι στον ελέγχο μου" .
-JFK
Σύμφωνα με τις καλύτερες εκτιμήσεις μας, περισσότερο από το ήμισυ του συνόλου των αρχείων της κυβέρνησης των ΗΠΑ είναι απόρρητα. Για έναν αρχειοθέτη που επιδιώκει να διατηρήσει και να κατανοήσει την ιστορία μας, αυτό σημαίνει ότι το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας μας, είναι κρυμμένο μυστικό από εμάς. Σκεφτείτε το για μια στιγμή. - Richard Dolan

Τι είδους πληροφορίες είναι κρυμμένες από το κοινό; Θα πρέπει να ρωτήσετε τον Gary Mckinnon.

Περισσότερα:
• Χάκαρε την ΝΑΣΑ και... ανακάλυψε ότι εργάζονται σε αυτήν εξωγήινοι!! (BINTEO)

Το 2002, η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατηγόρησε και συνέλαβε τον Gary για την διάπραξη αυτού που λέγεται ότι είναι η μεγαλύτερη διείσδυση (hack) σε στρατιωτικό υπολογιστή όλων των εποχών. Κατηγορήθηκε ότι προκάλεσε ζημιές αξίας 700.000 $ δολαρίων στα συστήματα πληροφορικής της κυβέρνησης. Για 10 χρόνια ο Gary αντιμετωπίζει την έκδοση στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Αμφιβάλλω ότι η βλάβη που επικαλείται η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι επαρκής για την αιτιολόγηση της έκδοσης ή /και φυλάκισης του. Αντ 'αυτού, η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανησυχεί για τις πληροφορίες που ο Gary βρήκε. Στον πολιτικό κόσμο, ο Gary είχε χρησιμοποιηθεί ως παράδειγμα για να δικαιολογήσει την ανάγκη για μεγαλύτερη ασφάλεια, αλλά είναι τα απόρρητα εντός του στρατιωτικού και βιομηχανικού συμπλέγματος που απειλούνται. Τα πολιτικά πρόσωπα είναι απλώς μαριονέτες, δεν κάνουν κουμάντο και χρησιμοποιούνται για να δίνουν στους ανθρώπους την εντύπωση ότι είναι οι βασικοί φορείς της λήψης αποφάσεων. Οι υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί αξιωματικοί και αυτοί που δημιουργούν το χρήμα έχουν τον έλεγχο.

Δείτε στο βίντεο τον Ομπάμα να συζητάει με τον Κάμερον του Ηνωμένου Βασιλείου για τον Gary Mckinnon.



Δείτε επίσης τα σχετικά άρθρα:

Το 2006, λίγο πριν ο κόσμος αρχίσει να ακούει για τον Gary, ο ίδιος φάνηκε να ανησυχεί βαθύτατα και να είναι πολύ απαισιόδοξος για τις πιθανότητές του για την έκδοση. Δέκα χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 2012, βγήκε η ​​απόφαση να μην εκδοθεί ο Mckinnon στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Δεκέμβριο του 2012, διαπιστώθηκε ότι ο Gary δεν θα αντιμετωπίσει καμιά περαιτέρω επιβάρυνση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Λοιπόν, τι βρήκε ο Gary; 

Βρήκε μια λίστα μη γήινους αξιωματικούς εκτός αυτού του κόσμου που είχαν ένα βαθμό. Δεν ήταν σε θέση να πει εάν αντιπροσωπεύουν τη Πολεμική Αεροπορία, το Ναυτικό, ή το Στρατό Ξηράς. Βρήκε επίσης πολλές εικόνες UFO και λίστες για τις μεταφορές υλικών του στόλου από πλοίο σε πλοίο.


Η συνέντευξη έγινε από τον Kerry Cassidy από το project camelot. Μπορείτε να δείτε το πλήρες κείμενο της συνέντευξης στον κατάλογο των πηγών.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ UFO ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ,  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Συγγραφή-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:

  1. http://www.bbc.co.uk/news/uk-19946902
  2. http://freegary.org.uk/
  3. http://www.youtube.com/watch?v=_fNsah-0vpY


Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Hacker τον Στρατιωτικών Υπολογιστών των ΗΠΑ αποκαλύπτει Φωτογραφίες UFO -Και όχι μόνο αυτό (ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'