Αρχιμανδρίτης: "Δεν ντρέπεσαι μωρή γαϊδούρα να μου ζητάς και ασφαλιστήριο..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλο έχει προκαλέσει το περιστατικό με τον αρχιμανδρίτη Ιγνάτιο Σάπιο, ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε μια γυναίκα τροχονόμο όταν εκείνη του έκανε έλεγχο επειδή έτρεχε με το αυτοκίνητό του.


Όπως μετέδιδε νωρίτερα το romfea.gr, ο αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σάπιος σταμάτησε σε έλεγχο της τροχαίας, επειδή οδηγούσε με ταχύτητα πάνω από το όριο. Όταν η γυναίκα αστυνομικός ζήτησε τα στοιχεία του, εκείνος άρχιζε να φωνάζει και εξαγριωμένος κλότσησε και χαστούκισε την αστυνομικό.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι η αστυνομικός έχασε τις αισθήσεις της και ο κληρικός τράπηκε σε φυγή τη στιγμή που οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη γυναίκα.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρχιμανδρίτης είπε στην αστυνομικίνα: «Δεν ντρέπεσαι μωρή γαϊδούρα να μου ζητάς και ασφαλιστήριο;» Στη συνέχεια ακολούθησαν απειλές από τον ιερωμένο στην αστυνομικό, όπως: «γνωρίζω τον αρχηγό της αστυνομίας και ανωτάτους αξιωματικούς και καταλαβαίνεις πού μπορείς να βρεθείς...».

Δείτε επίσης:

Τέλος να αναφερθεί ότι ο κληρικός, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος, αναζητείται ακόμα από τις αστυνομικές αρχές στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Έπειτα από τη δημοσιοποίηση του περιστατικού ο κ. Σάπιος, εμφανώς εκνευρισμένος, έδωσε τη δική του απάντηση μιλώντας στα Αναλυτικά Γεγονότα του Star Κεντρικής Ελλάδας.

Ο αρχιμανδρίτης παραδέχεται ότι κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα με το αυτοκίνητό του στο οποίο επέβαιναν άλλα δύο άτομα, μια γυναίκα και ένας άνδρας.

Όπως ανέφερε στο τηλεοπτικό κανάλι όταν τον σταμάτησαν έδωσε τα χαρτιά του ευγενικά και κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο ρώτησε την τροχονόμο με πόσο έτρεχε. Με 157 χιλιόμετρα του απάντησε εκείνη και ο Αρχιμανδρίτης της είπε πως δεν το κατάλαβε καν.

Τότε σύμφωνα με τον Ιγνάτιο Σάπιο η αστυνομικός του απάντησε: Βέβαια, με τέτοια γκόμενα που έχεις δίπλα σου τι περιμένεις. Εκείνος της ζήτησε το λόγο: «Σας παρακαλώ σας έδωσα τέτοια εντύπωση;» είπε στην ανθυπαστυνόμο που του απάντησε αμέσως «Ε βέβαια γιατί οι περισσότεροι από εσάς είστε γκέι».

Τότε εκείνος εκνευρίστηκε της άρπαξε τα χαρτιά του, χωρίς να την χτυπήσει και έφυγε.

Εκείνη, άρχισε να φωνάζει και στην συνέχεια του έκανε μήνυση.

Δείτε τι λέει ο ίδιος στο βίντεο




Ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος Σάπιος αποδίδει την δημοσιοποίηση του περιστατικού με τις σε βάρος του καταγγελίες, στα συστήματα των παπάδων και τις κόντρες που έχουν μεταξύ τους.

Πάντως όπως δημοσιοποίησε και ο ίδιος έχει κάνει μήνυση στην αστυνομικό.

Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:

  1. http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=113360014
  2. http://www.koutipandoras.gr/article/124047/arhimandritis-sapios-se-astynomiko-den-ntrepesai-mori-gaidoyra-na-moy-zitas-kai

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'