ΣΟΚ! Επιτέλους Δικαίωση! Το Smithsonian επίσημα παραδέχεται την καταστροφή γιγαντιαίων ανθρωπίνων λειψάνων, μετά από απόφαση δικαστηρίου

Μια απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ ανάγκασε το ίδρυμα Smithsonian να προβεί στην κοινοποίηση διαβαθμισμένων εγγράφων -απορρήτων εγγράφων- που χρονολογούνται από τις αρχές του 1900 και αποδεικνύουν την οργάνωση και την συμμετοχή του σε μια μεγάλη ιστορική συγκάλυψη των στοιχείων που δείχνουν δεκάδες χιλιάδες γιγάντια ανθρώπινα λείψανα. Τα γιγάντια ανθρώπινα λείψανα είχαν αποκαλυφθεί σε όλη την Αμερική και δόθηκε εντολή να καταστραφούν από υψηλά κλιμάκια εξουσίας για την προστασία της σύγχρονης χρονολογίας της ανθρώπινης εξέλιξης μέσα στο χρόνο.


Οι ισχυρισμοί που απορρέουν από το αμερικανικό Ίδρυμα Εναλλακτική Αρχαιολογία (American Institution of Alternative Archeology-ΑΙΑΑ) ότι το Ινστιτούτο Smithsonian κατέστρεψε χιλιάδες γιγαντιαία ανθρώπινα υπολείμματα στις αρχές της δεκαετίας του 1900 δεν ελήφθη ελαφρά τη καρδία από το Smithsonian το οποίος απάντησε με μήνυση εναντίον της οργάνωσης για δυσφήμηση και προσπάθεια να βλάψει τη φήμη του 168 ετών ιδρύματος.

Σχετικά θέματα:
ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!! ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΜΟΥΣΕΙΑ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!!!! αλλά και Οι Γίγαντες Ανουνάκι έχτισαν τις Πυραμίδες; (ΒΙΝΤΕΟ) 
Μήπως θυμάστε το γιγαντιαίο αποτύπωμα ποδιού 200 εκατ. ετών! (ΒΙΝΤΕΟ)
Λεξαριθμικά αν το μελετήσεις προκύπτει ότι ΡΕΠΤΙΛΙΑΝΣ ΑΝΟΥΝΝΑΚΙ = ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΙΤΑΝΕΣ = 1438

Κατά τη δικαστική υπόθεση, νέα στοιχεία ήρθαν στο φως καθώς αρκετοί πληροφοριοδότες του Smithsonian  παραδέχθηκαν την ύπαρξη εγγράφων που υποτίθεται ότι αποδεικνύουν την καταστροφή δεκάδων χιλιάδων ανθρώπινων σκελετών που ήταν μεταξύ 2 μέτρων και 4 μέτρων σε ύψος, μια πραγματικότητα που η κύρια αρχαιολογία δεν μπορεί να παραδεχθεί για διάφορους λόγους, όπως ισχυρίζεται ο εκπρόσωπος του ΑΙΑΑ, ο James Churward.

     «Υπήρξε μια σημαντική συγκάλυψη από τα δυτικά αρχαιολογικά ιδρύματα από τις αρχές του 1900 για να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι η Αμερική πρώτα αποικίστηκε από ασιατικές λαούς που μετανάστευσαν μέσω του Βερίγγειου Πορθμού 15.000 χρόνια πριν, όταν στην πραγματικότητα, υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες αναχώματα ταφής σε όλη την Αμερική, που οι ντόπιοι ισχυρίζονται ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα εκεί πριν από αυτούς και που δείχνουν ίχνη ενός εξαιρετικά ανεπτυγμένου πολιτισμού, σύνθετη χρήση των μεταλλικών κραμάτων και όπου τα γιγαντιαία ανθρώπινα υπολείμματα σκελετών βρέθηκαν συχνά, αλλά εξακολουθούν να μην καταγγέλλονται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα ειδησεογραφικά πρακτορεία» εξηγεί ο ίδιος.
Δείτε επίσης:
Γιγάντιο Ανθρώπινο μηριαίο οστό -Το Smithsonian παραδέχεται την καταστροφή χιλιάδων γιγάντιων ανθρώπινων σκελετών στις αρχές του 1900
Μια κρίσιμη καμπή της δικαστικής υπόθεσης ήταν όταν ένα 1,3 μέτρων ανθρώπινο μηριαίο οστό παρουσιάστηκε ως αποδεικτικό στοιχείο στο δικαστήριο για την ύπαρξη των εν λόγω γιγαντιαίων ανθρωπίνων οστών. Η απόδειξη ήρθε ως πλήγμα στους δικηγόρους του Smithsonian καθώς το κόκαλο είχε κλαπεί από το Smithsonian από έναν υψηλού επιπέδου επιμελητή τους στα μέσα της δεκαετίας του 1930, που είχε κρατήσει το οστό όλη τη ζωή του και ο οποίς είχε παραδεχθεί στο νεκροκρέβατό του εγγράφως τις μυστικές επιχειρήσεις του Smithsonian.

     «Είναι ένα φοβερό πράγμα αυτό που γίνεται προς τον αμερικανικό λαό» έγραψε στην επιστολή. «Κρύβουμε την αλήθεια για τους προπάτορες της ανθρωπότητας, οι πρόγονοί μας, οι γίγαντες που περιπλανιόνταν στη γη, όπως υπενθυμίζεται στα αρχαία κείμενα του κόσμου».
Σχετικά θέματα:
ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΜΙΘΣΟΝΙΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙΣ

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ από τότε ανάγκασε το Ινστιτούτο Smithsonian να προβεί σε δημοσιοποίηση διαβαθμισμένων πληροφοριών για οτιδήποτε σχετίζεται με την «καταστροφή των αποδεικτικών στοιχείων που σχετίζονται με τον κατασκευαστή του πολιτισμού των αναχωμάτων» καθώς επίσης και τα στοιχεία "με ανθρώπινους σκελετούς με μεγαλύτερο ύψος από το συνηθισμένο", μια απόφαση που ενθουσίασε την ΑΙΑΑ.

     «Η δημόσια έκδοση των εγγράφων αυτών θα βοηθήσει τους αρχαιολόγους και τους ιστορικούς να επανεκτιμήσουν τις τρέχουσες θεωρίες για την ανθρώπινη εξέλιξη και να μας βοηθήσει στη μεγαλύτερη κατανόηση του πολιτισμού των αναχωμάτων στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο», εξηγεί ο διευθυντής της ΑΙΑΑ, Hans Guttenberg. «Τελικά, μετά από περισσότερο από έναν αιώνα ψέματα, η αλήθεια για τους γιγαντιαίους προγόνους μας θα αποκαλυφθεί στον κόσμο» ο ίδιος παραδέχεται, εμφανώς ικανοποιημένος από την απόφαση του δικαστηρίου.
Τα έγγραφα πρόκειται να δημοσιοποιηθούν μέσα στο 2015

Δυστυχώς όμως η είδηση ήταν φάρσα. Δείτε εδώ.

Αόρατα Γεγονότα
Aναφορές:

  1. http://vortexcourage.me/2014/12/05/smithsonian-admits-to-destruction-of-thousands-of-giant-human-skeletons-in-early-1900%e2%80%b2s/
  2. http://galacticconnection.com/smithsonian-admits-destruction-thousands-giant-human-skeletons-early-1900%E2%80%B2s/


Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο ΣΟΚ! Επιτέλους Δικαίωση! Το Smithsonian επίσημα παραδέχεται την καταστροφή γιγαντιαίων ανθρωπίνων λειψάνων, μετά από απόφαση δικαστηρίου από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

1 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. Not True: Smithsonian Admits to Destroying Giant Skeletons
    http://badsatiretoday.com/smithsonian-admits-destroying-giant-skeletons-1900s/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'