Το Μουσείο Ροκφέλερ, Κρατούσε μυστικά, Εξωγήινα Αιγυπτιακά Τεχνουργήματα (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)

Κύκλοι σχετικοί με UFO την εξωγήινη έρευνα υποστηρίζουν ότι αξιόλογα αρχαία αιγυπτιακά αντικείμενα ανακαλύφθηκαν στο πρώην σπίτι του διάσημου αιγυπτιολόγου Sir William Petrie, στην Ιερουσαλήμ , στοιχεία που "θα μπορούσαν να ξαναγράψουν την αρχαία αιγυπτιακή ιστορία" και μάλιστα την ιστορία του κόσμου.


Ένα βίντεο στο YouTube που ανέβηκε από την ιστοσελίδα του Paranormal Crucible φιλοδοξεί να δείξει αρχαία αιγυπτιακά γλυπτά αντικείμενα που βρέθηκαν αρχικά στο "συγκρότημα της Γκίζας", αλλά φέρεται να απομακρύνθηκαν στην Ιερουσαλήμ στο σπίτι του Petrie από τους εκπροσώπους του Αρχαιολογικού Μουσείου Ροκφέλερ λίγο μετά την ανεύρεση τους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα UFO Sightings Daily.

Δείτε το Βίντεο


Σύμφωνα με τον Shepard Ambellas, διαχειριστή της «εναλλακτικής ειδήσεων" ιστοσελίδας Intellihub News, η εξωγήινη αιγυπτιακή τέχνη βρέθηκε κρυμμένη σε ένα μυστικό δωμάτιο πίσω από τη βιβλιοθήκη του αιγυπτιολόγου. Ο Petrie είχε βρει προφανώς απόδειξη της εξωγήινης ζωής στη Γη πριν πεθάνει το 1942, αλλά επέλεξε να τα κρύψει μακριά στο σπίτι του στην Ιερουσαλήμ. Τώρα που το Μουσείο Ροκφέλερ έχει τα αντικείμενα στην κατοχή του, οι ειδικοί των UFO και αυθεντίες στους εξωγήινους φοβούνται ότι δεν θα μπορέσουν ποτέ να είναι προσβάσιμα στο κοινό.

Ωστόσο, ο Ambellas ισχυρίζεται ότι ορισμένα από τα λείψανα μπορεί να τα δει κανείς στο Μουσείο αιγυπτιακής αρχαιολογίας Petri στο Malet Place, στο Camden, κοντά στην Gower Street, στο Λονδίνο.

Η ιστοσελίδα Inquisitr μπόρεσε να επιβεβαιώσει ότι το διάσημο Μουσείο αιγυπτιακής αρχαιολογίας Petri  έχει στην κατοχή του μια τεράστια συλλογή από αρχαία αντικείμενα της Αιγύπτου και του Σουδάν, συμπεριλαμβανομένων των αρχαίων αιγυπτιακών «πρώτων», όπως το «αρχαιότερο λινό» και «παλαιότερο φόρεμα» από την αρχαία Αίγυπτο (5.000 π.Χ.). Το μουσείο παρουσιάζει επίσης γλυπτά λεόντων από το ναό του Μυν στο Κοπτός και τα αρχαιότερα γνωστά προϊόντα μεταλλουργίας του αρχαίου πολιτισμού. Ωστόσο, το Inquisitr δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει ότι το μουσείο εκθέτει την «εξωγήινη αιγυπτιακή τέχνη» που ανακτίθηκε από ένα μυστικό δωμάτιο στο πρώην σπίτι του Petrie στην Ιερουσαλήμ.

Αλλά οι οπαδοί των εξωγήινων υποθέτουν φυσικά ότι τα πιο σημαντικά λείψανα εξωγήινης προέλευσης φυλάσσονται από το κοινό.

Ο Ambella ισχυρίζεται ότι η εξωγήινη αιγυπτιακή τέχνη που φέρεται να βρέθηκε στο πρώην σπίτι του Petrie στην Ιερουσαλήμ συνδέει τον αρχαίο αιγυπτιακό πολιτισμό με ένα προηγμένο εξωγήινο πολιτισμό, περιλαμβάνει δύο μουμιοποιημένα σώματα ύψους λίγο μεγαλύτερου του 1 μέτρου. Παρά το γεγονός ότι οι νάνοι και οι Πυγμαίοι που συλλαμβάνονταν στο εσωτερικό της Αφρικής έχαιραν μεγάλης εκτίμησης ως "ουράνια όντα" στην εποχή Παλαιού Βασιλείου της αρχαίας Αιγύπτου και υπηρετούσαν σε υψηλές θέσεις, ο Ambella εικάζει ότι αυτά τα πλάσματα του 1 μέτρου είναι "πιθανόν εξωγήινα στη φύση" και έτσι έχουν κυριολεκτικά "ουράνια" προέλευση.

Νανικές Φιγούρες αρχαίου αιγυπτιακού πέτρινου ιερογλυφικού
Λεπτομέρειες σχετικά με τα φυσικά χαρακτηριστικά των μουμιοποιημένων σωμάτων φαίνεται να στηρίζουν τον ισχυρισμό ότι ήταν "πιθανώς εξωγήινοι στη φύση." Σύμφωνα με τον Ambellas, οι σκελετοί έχουν εξωγήινα στερεοτυπικά "επιμήκη κεφάλια, μεγάλες υποδοχές ματιών και μεγάλα άκρα σπονδυλικής στήλης".

To Εξωγήινο πρόσωπο
Οι εξωγήινοι έχουν "επιμήκη κεφάλια, μεγάλες οφθαλμικές κόγχες και μακρύ νωτιαίο οστό"
Εξίσου ενδιαφέρουσες ήταν οι "εξαιρετικά προηγμένες" μηχανικές συσκευές, ανάμεσα τους ένας χρυσός δίσκος με διάφανη κορυφή που βρέθηκε με τα εξωγήινα σώματα. Σύμφωνα με τον Ambella, οι συσκευές υψηλής τεχνολογίας έχουν "ένα περίπλοκο μηχανισμό, ο οποίος περιβάλλεται από χρυσή σπειροειδή σωλήνωση που έχει αρκετά μικρές χρυσές σφαίρες και σταυρούς που επισυνάπτονται σ' αυτήν". Οι συσκευές είχαν μη αρχαία αιγυπτιακά σύμβολα πάνω τους, όπως μπορεί να δει κανείς στη παρακάτω εικόνα.

Το "Εξαιρετικά προηγμένο" Εξωγήινο Τεχνούργημα
Το Εξωγήινο Τεχνολογικό Gadget θα μπορούσε να είναι συσκευή πλοήγησης
Πρόκειτα για εξωγήινη διαστρική συσκευή πλοήγησης; Λοιπόν, θα μπορούσε να είναι, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι τα σύμβολα που περιλαμβάνονται, επίσης, στις πέτρινες πλάκες "φαίνονται να δείχνουν εξωγήινα διαστημόπλοια", σύμφωνα με τον Ambella.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι αρχαιολόγοι ανακαλύπτουν αρχαίες αιγυπτιακές πέτρινες πλάκες με επιγραφές που υποδηλώνουν εξωγήινα διαστημόπλοια και άλλα εξελιγμένα και σύγχρονα μηχανήματα. Η παρακάτω εικόνα δείχνει το περίφημο "Ιερογλυφικό Ελικόπτερο"που ανακτήθηκε από ένα ναό στην Άβυδο, στην Αίγυπτο και δείχνει ότι φαίνεται να είναι σαν σύγχρονα αεροσκάφη.

Το Ιερογλυφικό Ελικόπτερο
Το Ιερογλυφικά ελικόπτερο: Οι επιγραφές, απεικονίζουν σύγχρονα αεροσκάφη
Αν και οι επιστήμονες έχουν αποδώσει την ερμηνεία των «αεροσκαφών» αυτών των επιγραφών στο ψυχολογικό φαινόμενο που ονομάζεται παρειδωλία, η πεποίθηση είναι διαδεδομένη στους κύκλους της έρευνας των UFO και των εξωγήινων, μάλιστα είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδεις καθώς αυτές οι ιερογλυφικές επιγραφές είναι η απόδειξη των εξωγήινων πιλότων και αστροναυτών που ήρθαν σε επαφή τους αρχαίους ανθρώπινους πολιτισμούς και επηρέασαν την πολιτισμική και τεχνολογική ανάπτυξη των πρώιμων ανθρώπινων κοινωνιών.

Σχετικά θέματα:
Μυστηριώδες πλάσμα στην αρχαία Αίγυπτο θάφτηκε ως Φαραώ. (Βίντεο)
ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΜΟΥΜΙΑΣ ΣΕ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ;
Η μεγάλη ΠΥΡΑΜΙΔΑ της ΑΙΓΥΠΤΟΥ με ΕΛΛΗΝΙΚΟ... "DNA"
Έφτιαξαν εξωγήινοι τις πυραμίδες;

Δείτε επίσης:
Γιατί η Αρχαία Τέχνη περιέχει Αεροσκάφη, Ελικόπτερα και Δεινόσαυρους (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)

Και πράγματι, η αυθάδεια του αρχαίου αιγυπτιακού πολιτισμού φαίνεται να κάνει την θεωρία της εξωγήινης επαφής αξιόπιστη για τους λάτρεις των εξωγήινων και των UFO, οι οποίοι πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι κατασκεύασαν έτσι αρχιτεκτονικά θαύματα όπως η Πυραμίδα της Γκίζας πολύ πριν προκύψει ο αρχαίος αιγυπτιακός πολιτισμός.

Αρκετές ιστοσελίδες για UFO και ειδήσεις για εξωγήινους ανέφεραν το Νοέμβριο του 2010 ότι ο Δρ Alaaeldin Shaheen, Κοσμήτορας της Σχολής Αρχαιολογίας, του Πανεπιστημίου του Καΐρου, παραδέχθηκε, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις εξωγήινες συνδέσεις των πυραμίδων, ότι οι αρχαίες αιγυπτιακές πυραμίδες "δεν είναι αυτού του κόσμου".
     «Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να το διαψεύσω, αλλά υπάρχει κάτι στο εσωτερικό της πυραμίδας που δεν είναι αυτού του κόσμου»
Αλλά αργότερα αρνήθηκε αυτή την αναφορά που κυκλοφόρησε ευρέως.
     «Δεν έδωσα τέτοια ηλίθια δήλωση για τους εξωγήινους και τις πυραμίδες. Σαν αιγυπτιολόγος δεν θα μπορούσα να πω τέτοια ηλίθια λόγια και ιδέες»
Δείτε επίσης:
Αρχαιολόγος στην Αίγυπτο παραδέχεται πως οι πυραμίδες περιέχουν εξωγήινη τεχνολογία
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Περιττό να πούμε ότι, οι  αρνήσεις δεν εντυπωσιάζουν τους οπαδούς UFO και εξωγήινων, οι οποίοι τις βλέπουν ως ενδείξεις "συγκάλυψης" συνωμοσιών, ειδικά όταν αξιωματούχοι και ακαδημαϊκοί αρνούνται αποκαλυπτικές δηλώσεις που νωρίτερα τους αποδόθηκαν.

Αυθεντίες των UFO και των εξωγήινων συνεχίζουν να συζητήσουν γιατί ο Sir William Petrie και οι συνάδελφοί του, κράτησαν τα αξιοθαύμαστα εξωγήινα αιγυπτιακά τεχνουργήματα μυστικά και δεν τα δημοσίευσαν στο "ευρύ κοινό".

Συγγραφή-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένου Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:
http://theparanormalcrucible.blogspot.co.uk/
http://www.english.imjnet.org.il/page_1684
http://en.wikipedia.org/wiki/Petrie_Museum_of_Egyptian_Archaeology
http://en.wikipedia.org/wiki/Helicopter_hieroglyphs
http://en.wikipedia.org/wiki/Pareidolia
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread203560/pg1
http://www.disclose.tv/news/Shaheen_There_is_something_in_the_pyramid_quotnot_of_this_worldquot/81335
http://www.andrewcollins.com/page/articles/shaheen.htm

Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Το Μουσείο Ροκφέλερ, Κρατούσε μυστικά, Εξωγήινα Αιγυπτιακά Τεχνουργήματα (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'