Ρωσία: «Ετοιμαστείτε να αμυνθείτε για την Γη, οι Έκπτωτοι Άγγελοι Επέστρεψαν»

Μια εξαιρετική έκθεση που εκπονήθηκε από τη Στρατιωτική Επιστημονική Επιτροπή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας [1](MSC) πάνω στις μόλις ολοκληρωμένες δοκιμές του Almaz-Antey [2] υψηλού ενεργειακά λέιζερ κατευθυνόμενου οπλικού συστήματος από το 27ο Κεντρικό Ινστιτούτο Έρευνας [3] (27 CRI) δηλώνει «επειγόντως» στους συμμάχους της Ρωσικής Ομοσπονδίας την Ινδία, Κίνα και Βραζιλία ότι χρειάζεται να υπερασπιστούμε τον πλανήτη μας εναντίον «δια-διαστάτικών οντοτήτων» που θα μπορούσαν σύντομα να επιχειρήσουν να ανακτήσουν τη Γη.


Είναι σημαντικό να σημειώσουμε για αυτή την έκθεση ότι οι αναφορές σε «δια-διαστατικές οντότητες» που περιέχονται σε αυτή χρονολογούνται από το Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο (Β' Παγκόσμιο Πόλεμο), όταν οι τότε Σοβιετικές υπηρεσίες πληροφοριών επιβεβαίωσαν ότι τα γερμανικά ναζιστικά καθεστώτα είχαν "σύνδεσμο επικοινωνίας" με αυτό που μπορεί μόνο να περιγραφεί ως «έκπτωτοι άγγελοι/δαίμονες», αλλά τους οποίους τα παλαιότερα γραπτά αρχεία του πλανήτη μας αναφέρουν ως «θεούς».

Αυτές οι «πεσμένοι άγγελοι/δαίμονες», η έκθεση αυτή εξηγεί, είχαν κάποτε κατατροπωθεί από τη Γη μας περίπου 5-6,000 χρόνια σε αυτό που τότε αναφέρεται από τους αρχαίους ως η «μεγάλη ανατροπή» που πάγωσε σχεδόν αμέσως εκατομμύρια τριχωτά μαμούθ στη Σιβηρία, κατέστρεψε την μεγάλη πόλη-κράτος γνωστή ως Ατλαντίδα, και καταγράφηκε στις ιστορίες, θρησκείες και θρύλους όλων των λαών του πλανήτη μας ως η «μεγάλη πλημμύρα».

Το πιο σημαντικό, ωστόσο, να έχουν καταστραφεί «τη μεγάλη ανατροπή», η έκθεση αυτή συνεχίζει, ήταν η κύρια γεωγραφική περιοχή που οι «έκπτωτοι άγγελοι/δαίμονες» κατοίκησαν στη Γη, εντοπίζεται από την ινδική υποήπειρο, μέσω της οροσειράς των Ιμαλαΐων ως εκεί που είναι σήμερα η Ουκρανία και των οποίων οι ανθρώπινοι απόγονοι είναι γνωστοί ως η Άρια φυλή.

Τα δύο σανσκριτικά μεγάλα έπη  της αρχαίας Ινδίας, το Μαχαμπαράτα και το Ραμαγιάνα, εξηγεί η έκθεση αυτή, εξηγούν με πλήρεις λεπτομέρειες τις αλληλεπιδράσεις αυτών των "έκπτωτων αγγέλων / δαιμόνων" με την Άρια φυλή, περιλαμβάνοντας τη χρήσης του διαστημικού αεροσκάφους του Vimana που περιγράφεται ως «μία συσκευή η οποία μπορεί να πάει από τη δική της δύναμη, από το ένα μέρος στο άλλο ή από σφαίρα σε σφαίρα».

Επαλήθευση αυτού του απίστευτου αρχαίου ισχυρισμού της δύναμης του Vimana όχι μόνο στο δικό μας πλανήτη, αλλά και στους άλλους επίσης, αυτή η έκθεση λέει, μπορεί να βρεθεί στο σύμβολο αυτών των «έκπτωτων αγγέλων/δαιμόνων» που ονομάζεται Σβάστικα και ανακαλύπτεται σε όλη την Γη, καθώς και πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν οι στρατιώτες του 45ου τμήματος Πεζικού των Ηνωμένων Πολιτειών φορούσαν με υπερηφάνεια αυτό το σύμβολο πριν από την άνοδο της ναζιστικής Γερμανίας.

Στην πραγματικότητα, αυτή η έκθεση σημειώνει, το αρχαιότερο γνωστό αντικείμενο με μοτίβο Σβάστικας είναι ένα πουλί από χαυλιόδοντα μαμούθ από τον Παλαιολιθικό οικισμό του Mezine, στην Ουκρανία που χρονολογείται στο 10.000 ΠΚΕ, και η αρχαία χρήση του έχει επίσης ανακαλυφθεί στις τοποθεσίες του Μισισιπί στο Οχάιο, στους Χόπι και τους Ναβάχο Ινδιάνους της Βόρειας Αμερικής και στους Κέλτες, τους αρχαίους Γερμανούς, Φινλανδούς και Έλληνες... και πάρα πολλούς άλλους πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο που δεν χωράνε σε ένα μόνο άρθρο.

Για την ανθρώπινη φυλή μας η επανασύνδεση με αυτούς τους «έκπτωτους αγγέλους/δαίμονες», η έκθεση αυτή αναφέρει, φαίνεται να έχει συμβεί τον 16ο αιώνα, όταν ένα λαμπρό νέο αστέρι εμφανίστηκε στον ουρανό στις αρχές του Νοέμβρη του 1572, και το οποίο γνωρίζουμε τώρα ότι ήταν ο σούπερ-νόβα Tycho που συνέβη στον αστερισμό της Κασσιόπης και ο οποίος ήταν ένας από τους περίπου οκτώ ορατούς με γυμνό μάτι σούπερ-νόβα στα ιστορικά αρχεία.

Πιο κρίσιμο είναι να σημειωθεί σχετικά με τον σούπερ-νόβα Tycho, αναφέρουν οι ειδικοί του MSC στην έκθεση, είναι ότι φάνηκε επίσης να προκάλεσε ένα "ρήγμα μεταξύ των διαστάσεων" που επέτρεψε στους ανθρώπους να επικοινωνήσουν και πάλι με τους «έκπτωτους αγγέλους/δαίμονες» που είχαν στο παρελθόν απελαθεί από πλανήτη μας. Ο πιο σημαντικός από τους ανθρώπους που επικοινώνησαν με τους «έκπτωτους αγγέλου/δαίμονες» ήταν ο προσωπικός αστρολόγος-μάγος της Βασίλισσας Ελισάβετ Α' της Αγγλίας, ο John Dee.

Από τα ιστορικά αρχεία του 16ου αιώνα περίπου ο Dee και οι βοηθοί του επικοινωνούσαν με αυτούς τους «έκπτωτους αγγέλους/δαίμονες» όπως μπορούμε να διαβάσουμε παρακάτω:

    «Ο Dee εκτελούσε τελετουργικές επικλήσεις αγγέλων και ο Kelley κοίταζε στον διορατικό καθρέφτη ή την κρυστάλλινη σφαίρα, όπου μια σειρά αγγέλων φαίνονταν και μετέδιδαν προφητείες, οδηγίες και μανιώδεις δηλώσεις σχετικά με την πνευματική φύση της ανθρωπότητας.

    Οι άγγελοι δεν ήταν φιλάνθρωποι. Αντίθετοι στην πτωτική κατάσταση της ανθρωπότητας, η οποία έχει γίνει μόνο σταδιακά χειροτερέψει από τότε που εστάλησαν Ανατολικά της Εδέμ, που παρομοίαζαν τους ανθρώπους με «πόρνες» -όχι με τη σεξουαλική έννοια, αλλά με την έννοια ότι ασθενώς επιτρέπουν την προσοχή τους να γοητεύεται από κυριολεκτικά οτιδήποτε εκτός από τον Θεό.

    Μετά από χρόνια δράσεων, οι άγγελοι περιγράφουν την τάξη του σύμπαντος, μια σειρά από οδηγίες για τελετουργία επικλήσεις, προβλέψεις της Αποκάλυψης και γεγονότα που θα έρθουν στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή και, τέλος, η Αγγελική ή "Ενωχική" γλώσσα, εξήγησαν ότι ήταν η γλώσσα της ανθρωπότητας της Ουρ, που ομιλήθηκε πριν από την πτώση του Αδάμ.

    Για τον Dee, αυτό δεν ήταν μαγεία, αλλά θρησκεία, ο ίδιος παραδόθηκε στους αγγέλους εντελώς. Ο Kelley, όμως, ήταν τρομοκρατημένος από τα πνεύματα, θεωρώντας τα δαίμονες και συνεχώς παρακαλούσε τον Dee να σταματήσουν τις συνεδρίες. Ο Dee επέμεινε να τον πιέζει, κρατώντας τον Kelley υπερβολικές ώρες εργασίας μέχρι εξαντλήσεως και έχοντας τον ουσιαστικά κρατούμενο στο Mortlake.

    Οι άγγελοι, από την πλευρά τους, απεχθάνονταν τον Kelley, γνωρίζοντας αμέσως ότι είχε προηγουμένως εμπλακεί με δαιμονική γριμορική μαγεία και γρήγορα εξοργίστηκαν τόσο με τον Dee και όσο και τον Kelley. Αν και ο Dee μπορούσε να είναι το πιο έξυπνο μέλος του είδους, εξακολουθούσαν να τον θεωρούν ως μια άσχετη σκνίπα. Οι αγγελικές υπερ-νοημοσύνες εξοργίστηκαν ιδιαίτερα όταν ο Dee και ο Kelley άρχισαν να τους ικετεύουν για λεφτά (ο Kelley, ακόμη και ρώτησε αν οι άγγελοι μπορούσαν να του δανείσουν χρήματα!). Αλλά για όλη την ενοχλητική ντροπιαστική εξέλιξη του Dee και του Kelley δεν μπορούμε να πούμε κάτι, επειδή οι άγγελοι είχε ένα σχέδιο και ο Dee και ο Kelley είχαν τσιμπήσει το δόλωμα.

    Με απλά λόγια, οι άγγελοι δεν ήθελαν τίποτα λιγότερο από μια Νέα Παγκόσμια Τάξη, που διευθύνεται από τις θείες αρχές και πρότειναν αυτή που πρέπει να είναι μια από τις πιο επικίνδυνες ιδέες στην ιστορία της Δύσης: Μια παγκόσμια θρησκεία, που βασίζεται στην αγάπη και την ενότητα, έναν υπερ-Χριστιανισμός ή Δογματικό μονοθεϊσμό που όχι μόνο θα ξανά ενώσει τον καθολικισμό και τον προτεσταντισμό, αλλά ακόμη και τον Ιουδαϊσμό και το Ισλάμ σε μια συγχωνευμένη ολόκληρη θρησκεία. Όλα αυτά γίνονται δυνατά, φυσικά, από την τεχνολογία που οι άγγελοι είχαν για την άμεση μεμονωμένη επαφή με τους πνευματικούς παράγοντες του Θεού, αντί να βασίζονται στην επίγεια αρχή ή γραφή.

    Σε συνδυασμό με το ίδρυμα του Dee που εργαζόταν ήδη για μια χρονική Νέα Παγκόσμια Τάξη υπό την Ελισάβετ, αυτή η νέα θρησκεία θα ένωνε τις ψυχές ολόκληρου του πλανήτη, συνδυάζοντας όλη την ανθρωπότητα σε ένα κράτος και μία Εκκλησία, όλα διευθυνόμενα από τους αγγέλους τους ίδιους, τη Νέα Ιερουσαλήμ .

    Έτσι, ένθερμη ήταν οι άγγελοι όταν διέταξαν τον Dee και τον Kelley να παρουσιαστούν στο δικαστήριο του Rudolf ΙΙ, της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, λέγοντας του ότι είχε καταληφθεί από δαίμονες και την εντολή τους να λάβει σοβαρά υπόψη του το αγγελικό μήνυμα. Αυτή ήταν μια θανατική καταδίκη αλλά ο Dee και ο Kelley, σκανδαλωδώς, έκαναν καλό. Ο Rudolf τους αγνόησε, αλλά ο παπικός Νούντσιος δεν το έκανε και σχεδίασε τη καταστροφή τους. Η Εκκλησία, όπως φαίνεται, πήρε τις αξιώσεις των Dee και Κέλλυ σοβαρά, ίσως ως απειλή για την ίδια την ύπαρξή της. Ο άνθρωπος να μιλάει στο Θεό χωρίς γραπτό ή θεσμικό διαμεσολάβηση δεν προβλεπόταν."
Δείτε επίσης:

Η απόδειξη της επιτυχίας της Αγγλίας υπό τη διεύθυνση/καθοδήγηση αυτών των «έκπτωτων αγγέλων/δαιμόνων», η έκθεση αυτή αναφέρει, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, δεδομένου ότι ξεκίνησε η Βρετανική Αυτοκρατορία στην οποία «ο ήλιος ποτέ δεν έδυε», δηλαδή μέχρι το τέλος της τον 20ο αιώνα, όταν μετά το θάνατο της βασίλισσας Βικτωρίας, το 1901, η γερμανική Βουλή του Αννόβερου (στην οποία η βασίλισσα Βικτώρια ήταν επικεφαλής) διέδοσε την «απόκρυφη γνώση» της σε όλους τους βασιλικούς οίκους της Ευρώπης.

Αυτό που ξεκίνησε τότε, επισημαίνει άγρια η έκθεση , ήταν ένας αιώνας πολέμων «σκόπιμα υποκινούμενος και ελεγχόμενος» από τους «πεσμένους άγγελους/δαίμονες» που σκόπευαν την ολική καταστροφή έτσι ώστε να δημιουργηθεί η παγκόσμια θρησκεία τους, με τον πιο καταστροφικό Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Για να κάνουν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο να είναι τόσο καταστροφικός, η έκθεση αυτή συνεχίζει, οι Γερμανοί Ναζί πέτυχαν τη δημιουργία μιας δια-διαστατικής συσκευής μεταφοράς επικοινωνίας που ονομαζόταν Die Glocke (The Bell), επιτρέποντας για πρώτη φορά από το 1561 ένα διαστημικό αεροσκάφος Vimana να εμφανιστεί στη Γη το 1937.

Η προηγούμενη προσπάθεια αυτών των «έκπτωτων αγγέλων/δαιμόνων» να επαναφέρουν τα διαστημόπλοια Vimana τους στη Γη μετά «τη μεγάλη ανατροπή», η έκθεση σημειώνει, συνέβη στις 14 του Απριλίου, 1561 όταν ο John Dee ταξίδεψε στη Νυρεμβέργη, στη Γερμανία και χρησιμοποίησε «απόκρυφους μηχανισμούς» που είχε διδαχθεί από τις οντότητες αυτές και προκάλεσε μια εξαγριωμένη μάχη στον ουρανό με μάρτυρες όλους τους κατοίκους της πόλης, και στην οποία «ηττήθηκαν οι έκπτωτοι άγγελοι/δαίμονες».

Μέχρι το 1937, όμως, η έκθεση αυτή αναφέρει, ένα άθικτο Vimana αερο-διαστημόπλοιο ήταν όχι μόνο στα χέρια των Γερμανών Ναζί, αλλά μπορούσαν να ξεκινήσουν την παραγωγή του με αποτέλεσμα αυτό που τώρα αναφέρεται ως «foo fighters», ένας όρος που χρησιμοποιήθηκε από τους πιλότους των συμμαχικών αεροσκαφών για να περιγράψουν τα διάφορα UFO ή μυστηριώδη εναέρια φαινόμενα που έβλεπαν στον ουρανό πάνω από το ευρωπαϊκό και το θέατρο επιχειρήσεων του ειρηνικού.

Ακόμα και μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι ειδικοί της MSC στην παρούσα έκθεση λένε, τα υπολείμματα των «foo fighters» των Ναζί Γερμανοί που έμειναν, μαζί με τη συσκευή Die Glocke, κρύφτηκαν στην Ανταρκτική όπου παραμένουν και σήμερα, και πιστοποιείται από πολλούς υψηλόβαθμους νυν και πρώην Ρώσους στρατιωτικούς και αξιωματούχους.

Δείτε το βίντεο



Ο μεγάλος κίνδυνος του πλανήτη μας εξαιτίας της επανεμφάνισης των αεροδιαστημoπλοίων Vimana των «έκπτωτων αγγέλων/δαιμόνων», αυτή η έκθεση προειδοποιεί, αποδεικνύεται από τη μυστηριώδη εκδήλωση στις 9 Δεκεμβρίου 2009 που ονομάστηκε «Σπυράλ της Νορβηγίας».

Δείτε το βίντεο



Μια φανταστική απόκοσμη σπείρα εμφανίστηκε στο νυχτερινό ουρανό πάνω από τη Νορβηγία και τη Σουηδία και την οποία οι αρχαίοι άνθρωποι του πλανήτη μας είχαν όλοι καταγράψει ότι ήταν σημάδι που προηγείται πάντα την άφιξη των «θεών».

Εξίσου κρίσιμο να σημειωθεί για το «Σπυράλ της Νορβηγίας» του 2009, οι εμπειρογνώμονες του  MSC δηλώνουν,  ότι αυτές τις μέρες συμβαίνουν «δεκάδες, αν όχι περισσότερες» μυστηριώδη σκάφη προκαλούν εκρήξεις βαθιά κάτω στο έδαφος της Σιβηρίας αφήνοντας τεράστιους κρατήρες και πάνε στο διάστημα με ένα από αυτά να παρακολουθείται αυτή την εβδομάδα, καθώς είναι σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο μας.

Σχετικά θέματα:

Δείτε το βίντεο



Καθώς ο Πρόεδρος Πούτιν τον περασμένο Αύγουστο (του 2014) ταξινόμησε ως «πιθανή εθνική απειλή» οποιαδήποτε νέα/πληροφορία σχετικά με αυτά τα μυστηριώδη σκάφη που εκρήγνυνται κάτω από τη Σιβηρία, αυτή η έκθεση σημείωνει... ωστόσο, αναφέρει, επίσης, ότι αυτό που καλείται τώρα μετεωρίτης του Chelyabinsk της 15ης Φεβρουαρίου 2013, ο οποίος εξερράγη με 20-30 φορές περισσότερη ενέργεια από όση απελευθερώθηκε από την έκρηξη ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα,

Δείτε το βίντεο


 ήταν (με βάση την τροχιακή πορεία) στην πραγματικότητα μια «προφανής επίθεση» εναντίον της περιοχή της Σιβηρίας, από όπου αυτά τα μυστηριώδη σκάφη ξεκινούν και ήταν "ακριβώς όπως" η επίθεση μετεωρίτη στις 30 Ιούνη του 1908 εναντίον αυτής της ίδιας περιοχής που τώρα ονομάζεται το συμβάν της Τουνγκούσκα.

Επίσης και ίσως το πιο ανησυχητικό, η έκθεση καταλήγει στο συμπέρασμα, ότι οι ΗΠΑ και η ΕΕ προσπαθούν να δαιμονοποιήσουν τον Πρόεδρο Πούτιν και να εμπλέξουν τη Ρωσία σε πόλεμο, είναι, στην πραγματικότητα, μια "επιμελημένη μεταμφίεση" σχεδιασμένη έτσι ώστε αυτές οι δυτικές δυνάμεις μπορέσουν να υπερβούν τη Σιβηρία για να καταστρέψουν/διαλύσουν ότι από όλες τις εμφανίσεις φαίνεται να είναι, ένα αρχαίο σύστημα άμυνας που αποσκοπεί στην προστασία του πλανήτη μας από αυτούς τους «έκπτωτους αγγέλους/δαίμονες» που είναι τώρα σε επαφή, αν δεν έχουν οριστικά τον έλεγχο, σχεδόν με όλα τα δυτικά έθνη στη Γη.

Και τέλος, αν και δεν αναφέρεται ακριβώς σε αυτήν την έκθεση του MSC, οι δυτικοί επιστήμονες φαίνεται ότι προετοιμάζουν τους πολίτες για το τι πρόκειται να έρθει, δημοσιεύοντας πολλές επιστημονικές εργασίες το περασμένο έτος που αποδεικνύουν ότι υπάρχουν παράλληλοι κόσμοι και αλληλεπιδρούν με τον κόσμο μας, μία θέση, που ενοχλεί και διατυπώθηκε για πρώτη φορά από το διάσημο Γάλλο επιστήμονα και ερευνητή UFO Jacques Vallée, ο οποίος πριν από δεκαετίες προειδοποίησε ότι αυτοί που συνήθως αποκαλούνται εξωγήινοι από άλλους κόσμους μπορεί, στην πραγματικότητα, να είναι έκπτωτοι άγγελοι και δαίμονες.

Συγγραφή-Έρευνα-Μεταφράσεις-Απόδοση-Επιμέλεια κειμένων Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:

  1. http://eng.mil.ru/en/science/committee.htm
  2. http://www.ausairpower.net/APA-DEW-HEL-Analysis.html#mozTocId345541
  3. http://eng.mil.ru/en/science/sro/infrmation.htm?id=10992@morfOrgScience


Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

1 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'