Αυτοκτόνησαν τον πρώην οικονομικό διευθυντή της Siemens; Κατηγορείται για εμπλοκή στο σκάνδαλο με τα "μαύρα ταμεία"

Νεκρός στο σπίτι του στο Μόναχο βρέθηκε ο Heinz-Joachim Neubürger. Είχε διατελέσει οικονομικός διευθυντής στη Siemens και είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή στο σκάνδαλο με τα μαύρα ταμεία και τη δωροδοκία των Ελλήνων.


Νεκρός στο Μόναχο βρέθηκε ο πρώην οικονομικός διευθυντής της Siemens, Heinz-Joachim Neubürger, όπως μετέδωσε πρώτο το «Manager Magazins» και αναμεταδίδει ο γερμανικός Τύπος.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 62χρονος αυτοκτόνησε.

Δείτε επίσης:
Σκόπια: Σοκ στην Γερμανία -Τσίπρας: Έχουμε αποδείξεις ότι η Μέρκελ έκρυψε την κλοπή που έκανε και θα καταλήξει στην Χάγη

Ο Heinz-Joachim Neubürger είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή στο σκάνδαλο με τα μαύρα ταμεία της Siemens και τη δωροδοκία των Ελλήνων αξιωματούχων.

Διετέλεσε οικονομικός διευθυντής της Siemens από το 1998 έως τον Απρίλιο του 2006. O ίδιος αρνούνταν την ενοχή του. Δικαστήριο του Μονάχου είχε ζητήσει την καταβολή 15 εκατομμυρίων ευρώ τον Δεκέμβριο του 2013, ωστόσο πέρυσι είχε τελικά συμβιβαστεί με την καταβολή 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Μεταξύ των μαρτύρων κατηγορίας που είχαν δείξει τον Neubürger, ήταν και ο Μιχάλης Χριστοφοράκος.

Αν συνδυάσουμε το παραπάνω γεγονός με το δημοσίευμα των Σκοπιανών εφημερίδων ότι ο Τσίπρας προτίθεται να παραπέμψει τη Μέρκελ στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης, τότε μπορούμε να καταλήξουμε σε κάποια συμπεράσματα.

Αόρατα Γεγονότα
Από το news247.gr

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'