Κριμαία: Αρχαίοι Εξωγήινοι, ο Πόλεμος των Θεών και ο Πούτιν (Μέρος 4ο) -ΒΙΝΤΕΟ

Συνέχεια από το προηγούμενο, το 1ο, το 2ο μέρος
Ο Οδυσσέας Ανδρούτσος φημολογείται ότι είχε κρύψει στο κρησφύγετο του, το σπήλαιο, έναν αφάνταστο θησαυρό, του οποίου την ακριβή θέση μόνο ο Edward John Trelawney ήξερε, αν λάβουμε υπόψη τα απομνημονεύματά του.


O Edward John Trelawney
   Γεννήθηκε στις 13 Νοεμβρίου 1792 και στην ηλικία των 13 ετών κατετάγη στο αγγλικό Βασιλικό Ναυτικό. Ταξίδεψε στη Νότια Αμερική, την Ινδία και την Αφρική, αλλά και λόγω της περιπετειώδους φύσης του, έφυγε από το Βασιλικό Ναυτικό και έγινε πειρατής στον Ινδικό Ωκεανό.
   Στη Μαδαγασκάρη, παντρεύτηκε τη Ζήλα, η οποία πνίγηκε, ενώ κολυμπούσε.
   Επέστρεψε στην Αγγλία όπου και ξαναπαντρεύτηκε και έκανε δύο παιδιά. Αλλά χώρισε και επανέλαβε τα ταξίδια.
   Στην Ιταλία συνάντησε τους Άγγλους ποιητές Shelley και Λόρδο Βύρωνα. (η Shelley έγραψε τον "Φρανκενστάιν").

   Συνόδευσε το δεύτερο στο ταξίδι του Βύρωνα στην Ελλάδα, αλλά χωρίς φιλελληνικό σκοπό. Παρέμεινε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στην Αθήνα, όπου είχε ένα χαρέμι ​​από δέκα τουρκάλες.
   Κατά τη διάρκεια της επανάστασης ήρθε σε επαφή με τον Οδυσσέα Ανδρούτσο και παντρεύτηκε την 13χρονη ετεροθαλή αδελφή του, Ταρσίτσα.
   Στις εμφύλιες διαμάχες ο Trelawney δεν θα τον εγκαταλείψει, αλλά θα κρυφτεί μαζί του στη σπηλιά, κρησφύγετο του Ανδρούτσου και θα τον στηρίξει μέχρι το τέλος της ζωής του.

   Με σκοπό να αποκτήσουν το θησαυρό, οι ξένοι αξιωματικοί, στην υπηρεσία του Μαυροκορδάτου, παρουσιάζονται ως φίλοι του Ανδρούτσου και να θέτουν τον εαυτό τους υπό τις εντολές του Trelawney.
   Ο τελευταίος, τους πήρε μαζί του στο σπήλαιο. Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα σκοποβολής στο εσωτερικό του σπηλαίου, ο ανυποψίαστος Trelawney πυροβολήθηκε στη πλάτη με δύο βολές από τον Σκωτσέζο Fendon και τον Άγγλο Whithcomb.

   Αλλά οι λίγοι σωματοφύλακες του Trelawney και το πιστό σκυλί του να απέτρεψαν την απόδραση τους, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να σκοτωθούν.
   Τελικά ο Trelawney, παρά το σοβαρό τραυματισμό του, επέζησε λόγω της σωματικής διάπλασης του.
   Μετά από αυτό το περιστατικό θα αφήσει τη σπηλιά και θα καταφύγει με τη σύζυγό του στο νησί της Ζακύνθου, όπου έζησαν πλουσιοπάροχα.

   Αλλά γρήγορα χώρισε την αδελφή του Ανδρούτσου, που παντρεύτηκε από ενδιαφέρον -ακριβώς για να είναι κοντά στον Οδυσσέα και τα χρήματα ...
   Τη νύχτα έφυγε για την Αγγλία, με ένα πλοιάριο που μετέφερε ελληνικές αρχαιότητες ...και ξαναπαντρεύτηκε εκεί και απόλαυσε βασιλική διαβίωση μέχρι το τέλος της ζωής του...
   Αν και στις αναφορές του είπε ότι δεν είχε το θησαυρό.., το ξόανο της Κριμαίας σίγουρα το δεν είχε ...
 
   Τα χρόνια πέρασαν...
   Ελλάδα πέτυχε (το ευρωπαϊκό τμήμα της) να απελευθερωθεί από τον άδικο ισλαμικό ζυγό. (Ακόμα σκλαβωμένη είναι η αρχαία Ιωνία που σήμερα αποτελεί μέρος της Τουρκίας).
  Οι Δυτικοί οργάνωσαν, μεταξύ τους, παγκόσμιους πολέμους που έπληξαν το σύνολο της Ευρώπης.
   Μετά από κάθε πόλεμο, οι Δυτικοί γίνονταν "οικονομικοί εταίροι" και οι υπόλοιποι έγιναν μετανάστες στους «εταίρους».
   Η βιομηχανία άνθισε.

   Τo τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου

   Στα Λιβάδια της Κριμαίας, στο σπίτι του Λάμπρου Κατσώνη, οι Ναζί έψαχναν για κάτι παράξενο.
   Έσπασαν, μετά από πληροφορίες, και τον τάφο του, έψαχναν να βρουν αυτό που τους είχε ζητήσει ο Χίτλερ.
   Το άγαλμα της Αρτέμιδος ή οτιδήποτε άλλο από το Τροφόνιο...
   Είναι γνωστό ότι οι Ναζί προσπάθησαν να βρουν αρχαίες εξωγήινες φυλές και ουράνια αντικείμενα, σε όλη τη Γη.
   Όλοι οι ηγέτες της γης, σε κάθε εποχή, πάντα έψαχναν για αυτά και, αν κάτι περιήλθε στην κατοχή τους, το φιλούσαν σε μυστικές κρύπτες (άβατο).
   Στο αγρόκτημα του Λάμπρου Κατσώνη, το 1945, οι Στάλιν-Τσώρτσιλ-Ρούζβελτ αποφάσισαν την τύχη του μεταπολεμικού κόσμου, την ίδρυση των Ηνωμένων Εθνών, τις σφαίρες επιρροής, τη διαίρεση της Γερμανίας.

  Σήμερα τα Λιβάδια έχουν περίπου 900 κατοίκους και είναι ένα τουριστικό αξιοθέατο, καθώς στο παλάτι-μουσείο υπεγράφη η συνθήκη της Γιάλτας.


   Οι ΗΠΑ και η ΕΣΣΔ άρχισαν τα διαστημικά ταξίδια
   Ο Γενικός Γραμματέας της Σοβιετικής Ένωσης, δήλωσε σε συνέντευξη του στον ΟΗΕ, αφού ρωτήθηκε γιατί η Σοβιετική Ένωση σταμάτησε να προσπαθεί να ταξιδέψει στο φεγγάρι, το φοβερό ...
  "Τα ελληνικά τελωνεία περιπολούν το χώρο γύρω από τη Γη μέχρι να έρθει η στιγμή της αποκάλυψης..."
   Αναρωτιέμαι τι εννοούσε.
   Εξεζητημένες και ο ίδιος;
   ΤαοChallenger και το Columbia καταστράφηκαν ...
   Με το ελληνικό όνομα «Απόλλων» οι Αμερικανοί πήγαν στο φεγγάρι και με το ελληνικό όνομα "Cosmos", οι Ρώσοι πέτυχαν περιστροφή γύρω από τη γη.
   Οι ΗΠΑ έθεσαν στον γνωστό Έλληνα μουσικοσυνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου την εκτέλεση, από το Ναό του Ολυμπίου Διός στην Αθήνα, της «Μυθωδίας». Μαζί ήρθε η καλύτερη Αμερικανή σοπράνο και ορχήστρα και τραγούδησαν μια επίκληση στον ΔΙΑ! Στίχοι που η σοπράνο και χορωδία δεν ήξεραν τι σήμαιναν. Αλλά εδώ στην Ελλάδα, έχουμε καταλάβει τι έλεγαν!
   Την ημέρα εκείνη, η Ελλάδα ευθυγραμμίστηκε με τον Άρη και η NASA μέσω δορυφόρου έστειλε το τραγούδι, το σύνολο της συναυλίας υπάρχει!
   Ποιος θα ακούσει;...
   Και γιατί δεν το έκαναν στην Αμερική και ξόδεψαν τόσα πολλά χρήματα για να κάνουν τη μετάδοση από το συγκεκριμένο αρχαίο ελληνικό ναό;

Δείτε επίσης:




   Γιατί η NASA φορτώνει αρχαία ελληνικά στους υπολογιστές της, εδώ και είκοσι χρόνια τώρα;
   Και γιατί στο κατεστραμμένο UFO του Roswell βρέθηκε μια επιγραφή με ελληνικά γράμματα;
   Γιατί πολλά ΑΤΙΑ, ακόμη και σε ψεύτικες φωτογραφίες (όπως λένε μερικοί), έχουν το σύμβολο του κηρύκειου και το διπλό Ε;
   Γιατί τα αγρογλυφικά έχουν το γράμμα «Δ», το οποίο είναι μόνο ελληνικό και μαιάνδρους (επίσης ελληνικό σύμβολο);
   Είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι στο φεγγάρι βρήκαν ένα κατεστραμμένο διαστημόπλοιο με ελληνικά γράμματα;

Δείτε επίσης:
ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΤΟΥ UFO ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΡΟΣΓΟΥΕΛ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ!(video)

   Ο Ρώσος πρόεδρος, ο Πούτιν, επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα με τα ταξίδια εκφράζουν, δηλαδή το κέντρο του Χριστιανισμού, το Άγιο Όρος.
   Υπάρχουν διατηρούνται για αιώνες από τους Έλληνες ορθόδοξους μοναχούς, ένας άγνωστος αριθμός των βιβλίων και των πληροφοριών.
Άγιο Όρος
   Πολλά αρχαία ελληνικά κείμενα, και πολλά άλλα μυστικά, είναι κρυμμένα εκεί και στο Βατικανό.
   Υπάρχουν ρωσικά ορθόδοξα μοναστήρια, που χάρη σε αυτά το Άγιο Όρος δεν δέχθηκε επίθεση και δεν καταστράφηκε από τους Τούρκους, εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις.
   Ο Πούτιν πηγαίνει, προσεύχεται και μαθαίνει τις άγνωστες προφητείες.
   Εκείνοι, οι οποίοι είχαν αντιγραφεί από πολλούς Ευρωπαίους - και είχαν την ευκαιρία να γίνουν γνωστοί ως προφήτες, όταν η Ελλάδα υποδουλώθηκε.
   Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια μιας από τις επισκέψεις του στην Ελλάδα, παρόλο που στο αρχικό σχέδιο ήταν μια "βόλτα" στο Μυστρά, τελικά αποφάσισε ξαφνικά να επισκεφτεί το ιστορικό κάστρο της Πελοποννήσου. Γιατί το έκανε αυτό; Απλώς ένας «περίπατος» σε μια περιοχή στην οποία δεν υπήρχε λόγος να πάει; Ή ίσως - και εδώ είναι το «ζουμί» της ιστορίας -να συναντηθεί... στο Μυστρά με κάποια «άγνωστη» προσωπικότητα;
   Σημειώνουμε ότι δεν είναι τυχαίο που ο Πούτιν έλαβε αυτή την απόφαση μόλις πρόσφατα, δεδομένου ότι η "Ελεύθερη Ώρα" (ελληνική εφημερίδα) είχε ως τίτλο το θέμα με την ευκαιρία της των γνωμοδοτήσεων των Πανελλήνων του Μυστρά γι 'αυτόν...
   Πληροφορίες από την ίδια τη Ρωσία, και την Ελλάδα, μας λένε ότι, πράγματι, ο Πούτιν επισκέφθηκε κρυφά τον Μυστρά τον τελευταίο καιρό!
   Αυτός που πρέπει, είδε τον πρόεδρο Πούτιν και τον είδε πολύ πρόσφατα!
   Και του έδωσε την άδεια...
   Ο Μυστράς είναι μια περιοχή της Σπάρτης, του Ορέστη ...
   Ένδοξη πόλη, με το περίφημο κάστρο.

   Η προφητεία του Αγίου Αγαθαγγέλου (! Από ... 1279) μίλησε για τα τρέχοντα γεγονότα στη Ρωσία - Ουκρανία (Κριμαία - Αζοφικής) και την Κωνσταντινούπολη!...

«Εγώ, ο Ιερώνυμος Αγαθάγγελος, ομολογητής, μοναχός του Τάγματος του Αγίου Βασιλείου, ο οποίος γεννήθηκε στο νησί της Ρόδου, στο ΟΘ» [79ο] έτος της ηλικίας μου, μια Κυριακή του Μαρτίου, η επονομαζομένη της Ορθοδοξίας, είναι η πρώτη της Αγίας Τεσσαρακοστής του ΑΣΟΘ »[1279], το χρόνο, που στη Μεσίνα της Σικελίας, που βρίσκομαι, ενοχλημένος πολλάκις από πολλές και διάφορες νυκτόβιες εμφανίσεις... Επιτέλους, αυτή την ιερή Κυριακή, άκουσα μια τεράστια φωνή να έρχεται από την Ανατολή, από μια θλιβερή και τρομερή θαλάσσια τρομπέτα...»
   Άκουσα μια φωνή να έρχεται από το βορρά, λέγοντας τα ακόλουθα, Ρωσία, ξύπνα από τον ύπνο, για να σου απευθύνω τα λόγια του αγγέλου του Κυρίου, και το πρωί, με τον ήλιο, η λάμπα σου θα γεμίσει με καθαρό λάδι, και πριν ο ήλιος φθάνει στο ζώδιο της Ανατολικής Ευρώπης, που θα δείχνει τον εαυτό σου.
Ιδού τα αριστοπολεμικά σου όργανα γεμίζουσι τον αιθέρα μελωδίας. Οι πολεμισταί και ήρωές σου ψάλλουσι σχεδόν τα νικητήρια, προσκαλούντες σε αναμορφώσαι τον πλανήτην εξ αλφίτου αμιάντου, συ τη του Χριστού ειλικρινεστάτη σφραγήδα, όστις μία των ημερών σε ελύτρωσεν από το σκότος της διεστραμμένης ειδωλολατρείας.
   Δράξον τα όπλα ταχέως, ω αδελφή μου, ύπαγε συνηγόρησον την εξ αυτού αιώνιον αλήθειαν, επειδή εις σε εφυλάττετο το σημείον της τοσαύτης φωταυγούς δόξης. Αλλ’ άκουσον, αδελφή μου πεφιλημένη, γίνωσκε, ότι εκ των Αγαρηνών εις την εβδόμην εκατοντάδα έση ηνωχλημένη και απαρίθμει σχεδόν προς τον τεσσαρακοστόν αριθμόν, και όψει ότι έση τροπαιούχος και καταβαλείς αυτούς επί τε τη χερσονήσω έξεις την νίκην και περάσεις την Ελώ, και καταθραύσεις την Ταυρικήν (Κριμαία), θα κερδίσετε και θα περάσετε την Μαιώτιδα λίμνη, θα σπάσετε την Ταυρική (Κριμαία) και τους περιβάλλοντες χώρους...»

   Σχόλια για αυτή την προφητεία:
1. «Ιδού τα αριστοπολεμικά σου όργανα γεμίζουσι τον αιθέρα μελωδίας»
   [Ήχοι από ελικόπτερα, θωρακισμένα αεροσκάφη και πυραύλους;]
   [Μαιώτιδα λίμνη, = Αζοφική θάλασσα]. Εκείνη την εποχή οι Τούρκοι [Τάρταροι] κατείχαν την Κριμαία και την Αζοφική.
   [Ταυρική = η περιοχή γύρω από την Αζοφική θάλασσα και την Κριμαία]

2. Ο ίδιος λέει ότι «πριν ο ήλιος φθάνει στο ζώδιο της Ανατολής ..., την εαρινή ισημερία! 22η Μαρτίου!

   Θα κάτι μεγάλο συμβεί, με πρωταγωνίστρια τη Ρωσία, στις 22/03/2014; ή 22/03/2015;

3. Πεντακάθαρα ο Αγαθάγγελος λέει για το ρωσικό στρατό, ο οποίος θα τραγουδήσει τα νικηφόρους ψαλμούς και θα πάει να αναμορφώσει ολόκληρο τον κόσμο!

4. Και τότε ...ο Άγιος Αγαθάγγελος τα λέει όλα! Από το... 1279, παρακαλώ, λέει και για τη "χερσόνησο" (Ουκρανία! - Κριμαία), καθώς και για το Έλος (στα ελληνικά = βάλτος της Κασπίας ή Αζοφικής, με πολλούς βάλτους, θάλασσα!), Και σχετικά με την Ταυρική (την οροσειρά του Ταύρου στην κατεχόμενη Μογγολία, τη Μικρά Ασία για εμάς!) και για τα «Τάρταρα»

   Η Ρωσία στην Ουκρανία, θα παρέμβει και αν αυτό οδηγεί σε Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο (!), Οι εχθροί της θα καταρρεύσουν!
   Πριν φαίνεται, λέει ο Αγαθάγγελος, ο Ήλιος από τον ανατολικό ζωδιακό... την εαρινή ισημερία!... στις 22 Μάρτη!

   Ο Πούτιν έψαξε και έμαθε.



  Γνωστός για το έντονο ενδιαφέρον του για τις εξωτικές περιπέτειες, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει ο ίδιος προσπαθήσει ως κυνηγός θαλάσσιων θησαυρών. Κατά την επίσκεψη του μια ανασκαφή αρχαίας πόλης στη νότια Ρωσία, ο τότε πρωθυπουργός δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό και έλαβε μέρος στην έρευνα για να ρίξει φως σχετικά με την τύχη του ιστορικού τόπου. Ο Πούτιν έβαλε σε μια στολή δύτη και βούτηξε βαθιά μέσα στον κόλπο του Ταμάν, όπου, προς μεγάλη έκπληξη όλων, ο ίδιος κατάφερε να βρει δύο αρχαίους αμφορείς που χρονολογείται από τον 6ο αιώνα μ.Χ.. Ο Πούτιν είπε ότι μπορούσε να δει σε βάθος περίπου δύο μέτρων -η θάλασσα ήταν ακόμη διαυγής. Ο επικεφαλής αρχαιολόγος εξήγησε στον Πούτιν ότι αμφορείς συχνά έσπαγαν όταν τα αρχαία πλοία φόρτωναν ή ξεφόρτωναν, καθώς οι ναυτικοί τους πετούσαν στη θάλασσα.

Δείτε επίσης:
Ο Πούτιν δύτης, ψάχνει τη Χαμένη Ατλαντίδα (BINTEO)


Συνεχίζεται

Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα ελληνικά Αόρατα Γεγονότα
Απόσπασμα από το βιβλίο της Maria Ballos και του Anton. Dion.
Αναφορές:

  1. http://anton-dion.blogspot.ca/2014/03/crimea-wargods-ancient-aliens-and-putin.html

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'