Η Θεωρία των Οπαδών- Ο ξέρετε Ποιος Δεν Πεθαίνει στο Game of Thrones (Φωτογραφίες)

*** Μην προχωρήσετε παρακάτω αν δεν έχετε δει το φινάλε της Πέμπτης Σεζόν του Game of Thrones! ***



Εντάξει, οπότε ας μιλήσουμε για τον Jon Snow και τη συγκλονιστική δραματική στιγμή αυτής της εβδομάδας, που φαίνεται ότι τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου.

Στην τελική σκηνή του επεισοδίου «Mother's Mercy", το σίζον φινάλε της πέμπτης σεζόν του Game of Thrones, ο Jon Snow βγαίνει από τη μελέτη των διαφόρων μηνυμάτων.

Τότε μαχαιρώθηκε από τα μέλη του Night Watch, ένας προς έναν τον μαχαίρωσαν.

Το τελικό χτύπημα παραδίδεται από τον Olly, τον διπρόσωπο μαλάκα.

Το επεισόδιο τελειώνει με μια λίμνη αίματος να σχηματίζεται κάτω από τον Jon Snow.

:(

Για να κάνουμε τα πράγματα χειρότερα, σας λέμε ότι ο ηθοποιός πίσω από τον Jon Snow, o Kit Harington, είπε στο Entertainment Weekly ότι ο Jon Snow νεκρός και δεν γυρίζει πίσω.

    EW: Μιλούσα με τον Dan Weiss και είπε ότι ο Jon είναι πραγματικά νεκρός. Αλλά ο George RR Martin άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο χαρακτήρας να μην είναι νεκρός στα βιβλία. Και στη συνέχεια, ότι το όνομα σου είναι μέσα στο μισθολόγιο που βγήκε πέρυσι ανάμεσα σε εκείνους που συμμετέχουν στην 6η σεζόν και μια επιλογή συμβολαίου για την έβδομη. Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας ρωτήσω: Είναι ο Jon πραγματικά νεκρός;

    Κit Harington: Το κατανοώ. Έκατσα με τον Dan και ο David, κάναμε τον περίπατο του Τόνι Σοπράνο [που ενημερώνεται ένας ηθοποιός ότι σκοτώνεται ο χαρακτήρας]. Και είπαν, "Κοίτα, φεύγεις, τελείωσε". Και όσον αφορά το θέμα του μισθού, με εξόργισε όταν βγήκε η ιστορία. Δεν ξέρω από πού προήλθε, αλλά ήταν ανακριβής με πολλούς τρόπους. Πρόκειται να θέσει ερωτήσεις στο κεφάλι σας και στο μυαλό των οπαδών για πράγματα που δεν είναι έτσι. Ειλικρινά, δεν έχω ποτέ πει το μέλλον της ιστορίας σε αυτό το σόου, αλλά αυτή τη φορά το κάνω. Με κάθισαν κάτω και μου είπαν, "Έτσι είναι", αν κάτι στο μέλλον αλλάξει δεν το γνωρίζω -Το ξέρουν μόνο ο David και ο Dan και ο George. Αλλά έχω πει ότι είμαι νεκρός. Είμαι νεκρός. Δεν επιστρέφω την επόμενη σεζόν. Έτσι, αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σας πω, πραγματικά.

Ας πούμε ότι ο "Jon Snow" είναι νεκρός. Δεν πειράζει! Επειδή εδώ παρουσιάζουμε πώς όλο αυτό το πράγμα θα μπορούσε να λειτουργήσει.


Γνωρίζουμε - και το γνωρίζει η Night Watch- ότι αν δεν κάψει πτώματα στο Castle Black γίνονται ζόμπι.

Κανείς δεν θέλει ένα τρελό ζόμπι Jon Snow να τρέχει τριγύρω. Έτσι, σίγουρα θα πρέπει να κάψουν το σώμα του.


Και υπάρχει μια δημοφιλής θεωρία των οπαδών ότι ο Jon Snow ήταν πραγματικά ο γιος της αδελφής του Ned, Lyanna Stark.

Βασικά, οι οπαδοί πιστεύουν ο Ned δεν είπε στον Jon ότι ήταν το παιδί της Lyanna και του Rhaegar Targaryen, ενώ οι δύο διέμεναν εκεί που αναφέρεται ως ο Πύργος της Χαράς. Τρόπος του λέγειν.



Ας πάμε πίσω στην σεζόν 1. Η Dany, η οποία θα ήταν θεία του Jon, αποφασίζει ότι να κάψει το σώμα του Khal Drogo.



... Μόνο για να μπει στη συνέχεια στη φωτιά και η ίδια.



Και αποδεικνύεται ότι δεν κάηκε αλλά αναγεννήθηκε. Υπάρχει συζήτηση για τους Targaryens και την αντοχή στη φωτιά, αλλά φαίνεται να είναι κάποιο είδος μαγεία σε εξέλιξη.

Θυμηθείτε, η Dany είχε ανακατευθεί με τη μαγεία του αίματος, σε μια προσπάθεια να φέρει τον Khal Drogo πίσω στη ζωή.



Το ίδιο είδος μαγείας που η Melisandre αγαπά να χρησιμοποιεί για διάφορες σέξι με κακό σκοπό ανοησίες.



Έτσι έχετε ένα νεκρό Targaryen, μια γυναίκα που είναι πολύ καλή στη μαγεία αίματος και μια μεγάλη επικείμενη νεκρική πυρά. Ακούγεται σαν κάποιος πιθανόν να μην μένει νεκρός για πολύ!

Πράγμα που θα σήμαινε ότι ο Harington είχε δίκιο στη συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, "Ο Jon Snow" θα πεθάνει τελικά και ο Jon (Targaryen;) θα προκύψει από τις φλόγες.

Επίσης, ακόμη και αν ο Jon δεν υπάρχει πλέον στη σειρά, υπάρχει όμως ακόμα στα βιβλία! Το ελπίζω...

Δείτε επίσης:



"Ανησυχώ για τον Jon για χρόνια, πάντα όμως γυρίζει πίσω"
                                                                     -Samwell Tarly

Συγγραφή- Δημιουργία- Μετάφραση από διάφορα άρθρα- 
Επιμέλεια φωτογραφιών και κειμένου Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:
Από το πολλά άρθρα στο Διαδίκτυο

Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Η Θεωρεία των Οπαδών- Ο ξέρετε Ποιος Δεν Πεθαίνει στο Game of Throne (Φωτογραφίες) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'