Ισραήλ: Περιμένουν την Έλευση του Μεσσία τον Σεπτέμβριο του 2015 -Κάποια σχέση με τον Αστεροειδή; Μέρος Δεύτερο

Ο Ραβίνος Chaim Kanievsky, είναι ο ηγέτης στον κυρίαρχο Υπέρ-Ορθόδοξο Ιουδαϊσμό, έδωσε πρόσφατα σαφή και κατηγορηματικά μηνύματα ότι επίκειται η έλευση του Μεσσία
"Θα σας βγάλω έξω από τους λαούς και θα σας συγκεντρώσω έξω από τις χώρες όπου είστε διάσπαρτοι, με κραταιό χέρι και με απλωμένο βραχίονα και με οργή να ξεχύνεται."
(Ιεζεκιήλ 20:34)

Ο Ραβίνος Chaim Kanievsky, είναι ο ηγέτης στον κυρίαρχο Υπέρ-Ορθόδοξο Ιουδαϊσμό, έδωσε πρόσφατα σαφή και κατηγορηματικά μηνύματα ότι επίκειται η έλευση του Μεσσία. Ο ίδιος προτρέπει τους Εβραίους να κάνουν την Aliyah το συντομότερο δυνατόν. Η Aliyah, είναι το ρήμα στα εβραϊκά για το "ανεβαίνω", αναφέρεται στην μετανάστευση-επιστροφή στο Ισραήλ, η οποία θεωρείται ως η ανώτερη πνευματική ενέργεια που μπορεί να βοηθήσει το κήρυγμα για τον ερχομό του Μεσσία.


Συνδέστε το με το Πρώτο Μέρος 
Έχει αναφερθεί ότι στον Ραββίνος Kanievsky έγινε δώρο ένα φυλλάδιο, γραμμένο από το ραβίνο Yitzchak Ben Tzvi από την πόλη της Bnei Brak, που ασχολείται με το τέλος των ημερών και πολλές άλλες συναφείς προφητείες. Ο Ραβίνος Kanievsky, ο οποίος είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της εβραϊκής κοινότητας και είναι γνωστός για τα έγκυρα βιβλία του για τους Νόμους της Τορά, διάβασε το φυλλάδιο προσεκτικά. Μετά από μια σύντομη εξέταση, είπε στους γύρω του ότι το φυλλάδιο πρέπει να διανεμηθεί και ότι οι Εβραίοι που ζουν εκτός Ισραήλ θα πρέπει να επιστρέψουν στη γη των προγόνων τους.
Σε μία άλλη περίπτωση της πρόσκλησης του Ραβίνου Kanievsky για την Aliyah, ο συγγραφέας Ραβίνος Yekutiel Fisch αποκάλυψε τη συμβουλή που δόθηκε στον ξάδελφό του, έναν δάσκαλο στην περίοπτη Lakewood Yeshiva, που επισκέφθηκε το Ισραήλ πρόσφατα και πήγε στον Ραβίνο Kanievsky για να λάβει ευλογία στο τέλος της επίσκεψής του .
Ο Ραβίνος του είπε ότι δεν θα πρέπει να φύγει από το Ισραήλ, διότι ο Μεσσίας θα φτάσει πολύ σύντομα. Ο δάσκαλος απάντησε ότι είχε 700 μαθητές να τον περιμένουν στο Lakewood. Ο Ραβίνος Kanievsky του είπε ότι πρέπει να φέρει το σύνολο των μαθητών του στο Ισραήλ. Κατά την άφιξή του στο Lakewood, η ιστορία εξαπλώθηκε γρήγορα, δημιουργώντας εντύπωση στους μαθητές που όλοι τιμούσαν τον Ραβίνο Kanievsky.
Έχοντας μια ολόκληρη ζωή βυθίσει τον εαυτό του στα κλασικά εβραϊκά κείμενα, ο συνεργάτης του Ραβίνου Kanievsky ενημέρωσε μέσα ενημέρωσης διαφόρων σάιτ ότι ο ραβίνος μιλάει για τον μεσσία "όλη την ώρα". Από τον πόλεμο του περασμένου καλοκαιριού στη Γάζα, ο ραβίνος έχει εξαπλώσει το μήνυμα της επικείμενης επιστροφής. Σε μία περίπτωση, ο Ραβίνος Kanievsky ανέθεσε σε έναν Εβραίο από την Αργεντινή που ζήτησε ευλογία ότι πρέπει να «συγκεντρώσεις την οικογένειά σου και έρθετε στο Ισραήλ. Διαφορετικά, δεν θα υπάρχει αρκετός χώρος για εσάς στα αεροπλάνα".
Όταν ρωτήθηκε για το χρόνο άφιξης του Μεσσία, ο Ραβίνος Kanievsky απάντησε: «Στο τέλος του Σαββατικού έτους". Αρκετοί άνθρωποι έχουν ρωτήσει τον ραβίνο να το επαληθεύσει και έχει δώσει την ίδια απάντηση κάθε φορά. Φέτος είναι το Σαββατικό έτος και θα λήγει στις 29 του Ελούλ, το οποίο, στο Γρηγοριανό ημερολόγιο πέφτει Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου του 2015.

Δείτε επίσης:
Αστεροειδής θα φέρει την Συντέλεια χτυπώντας το Πουέρτο Ρίκο τον Σεπτέμβρη του 2015; (ΒΙΝΤΕΟ) Μέρος Πρώτο

Σε απάντηση στο κάλεσμα του Ραβίνου Kanievsky, οι Εβραίοι της Γαλλίας έχουν αρχίσει να φτάνουν στο Ισραήλ κατά αγέλες. Η ώθηση είναι σίγουρα μια αντίδραση στην αύξηση του αντισημιτισμού και του Ισλαμισμού που τροφοδότησαν τη βία σε όλη την Ευρώπη.
Μετά τη φοβερή τρομοκρατική επίθεση στην αγορά του Kosher στο Παρίσι πριν από έξι μήνες, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου κάλεσε τους Γαλλοεβραίους να έρθουν στην πατρίδα τους το Ισραήλ. Τα σχόλιά του έτυχαν κριτικής από κάποιους, ωστόσο την περασμένη εβδομάδα, στον απόηχο του Ραμαζανιού ξέσπασε βία σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, ο Zeev Elkin, ο Ισραηλινός Υπουργό Μετανάστευσης και Απορρόφησης, κάλεσε τους Γαλλοεβραίους να κάνουν Aliyah, επαναλαμβάνοντας τα λόγια ηγέτη του.
"Ελάτε στην πατρίδα! Ο αντισημιτισμός αυξάνεται, η τρομοκρατία είναι σε άνοδο και οι άρρωστοι ακτιβιστές του ISIS πραγματοποιούν δολοφονίες στο φως της ημέρας. Είμαστε προετοιμασμένοι να αποδεχθούμε τους Εβραίους της Γαλλίας με ανοιχτές αγκάλες", είπε.
Πέρυσι, 7.000 Γαλλοεβραίοι έκαναν Aliyah στο Ισραήλ, καθιστώντας τη Γαλλία νούμερο ένα χώρα προέλευσης νέων μεταναστών. Το Εβραϊκό Πρακτορείο και το Υπουργείο Aliyah και Απορρόφησης Μεταναστών περιμένουν περισσότερα από 3.000 Γαλλοεβραίους να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ αυτό το καλοκαίρι μόνο, πολλοί εκ των οποίων είναι οικογένειες με παιδιά που θέλουν να φτάσουν και να ενσωματωθούν πριν από την έναρξη του σχολικού έτους.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι θεωρείται θετικό χαρακτηριστικό να γίνονται πάντα προβλέψεις για τον Μεσσία. Ο Chofetz Chaim, ο ραβίνος Yisrael Meir Kagan, ένας σοφός της Τορά, λέγεται ότι κάθε φορά που άκουγε έναν δυνατό θόρυβο, έλεγε, "Ίσως ο Μεσσίας ήρθε;".
Παρόμοιες ιστορίες έχουν επίσης πει για τον κορυφαίο μαροκινό Καμπαλιστή, Baba Sali, ραβίνο του Ισραήλ Abuhaseira.

Αυτά μπορέσαμε να βρούμε σχετικά με το μεγάλο κάλεσμα για την επιστροφή των Εβραίων στο Ισραήλ. Το κάλεσμα έγινε προφανώς γιατί περιμένουν τον Μεσσία μέσα στο Σεπτέμβριο του 2015.
Κι ο Αρχιραβίνος που έκανε το κάλεσμα είναι μελετητής του Τέλους των Ημερών και το συνδύασε με τον ερχομό του Μεσσία.

Θυμηθείτε την πτώση των Διδύμων Πύργων -γνωστή ως 9/11- την φήμη ότι όλοι οι Εβραίοι που εργάζονταν εκεί, απουσίαζαν εκείνη την ημέρα. Σύμπτωση;

Επίσης το ερώτημα που τίθεται, ο υποτιθέμενος Μεσσίας θα είναι ο Ιησούς των Χριστιανών, ο Mahdi των Μουσουλμάνων ή κάποιος τρίτος; Θα αποτελέσει μήπως για τους Χριστιανούς τον Αντίχριστο; Ή θα πρόκειται περί της δευτέρας παρουσίας του Ιησού;

Σε ότι αφορά τον φετινό Σεπτέμβριο, οι Εβραίοι αναμένουν την έλευση του Μεσσία αλλά μήπως γνωρίζουν και για τον επερχόμενο Αστεροειδή;

Σας λέει τίποτε αυτό;

Συνεχίζεται

Έρευνα-Επιμέλεια-Συγγραφή-Μετάφραση κειμένων Περικλής Παπαδόπουλος 
για τα Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:

  1. http://sod1820.co.il
  2. http://sod1820.co.il
  3. http://sod1820.co.il
  4. http://www.thecooljew.com/2014/07/rav-chaim-kanievsky-speaks-about-moshiach/
  5. http://www.breakingisraelnews.com/43075/rabbi-receives-heavenly-message-in-the-cave-of-elijah-the-prophet-inspiration/
Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο σύνδεσμος μας.

Το έργο με τίτλο Ισραήλ: Περιμένουν την Έλευση του Μεσσία τον Σεπτέμβριο του 2015 -Κάποια σχέση με τον Αστεροειδή; Μέρος Δεύτερο από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'