Τα μυστικά του Nibiru Αποκαλύπτονται -Κρυμμένα από τη ΝΑSA για 40 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σύγκρουση του Nibiru
Υπάρχει ο πλανήτης Nibiru; Πλησιάζει τη Γη;

Οι νέες πληροφορίες σχετικά με τον Nibiru είναι πιο μυστηριώδεις από την ίδια την προέλευσή του. Δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι τις πραγματικές λεπτομέρειες του Nibiru και γιατί υπάρχει στο ηλιακό μας σύστημα.

Καταρχάς, επιτρέψτε μου να σας πω μερικά βασικά για αυτόν τον πλανήτη.

Ο Πλανήτης Nibiru, αναφέρεται από τους Σουμέριους ως πλανήτης Χ, υποτίθεται ότι ήταν o 12oς πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα. Το αληθινό νόημα του πλανήτη Nibiru είναι «Πλανήτης της Διασταύρωσης». Τα αρχεία των Σουμερίων και των Αιγυπτίων, λένε για το πώς ο πλανήτης Nibiru απέκτησε ελλειπτική τροχιά από μια κανονική τροχιά. Ο πλανήτης χρειάστηκε περίπου 750.000 χρόνια για να έρθει μεταξύ του Άρη και του Δία, και όταν το έκανε, δημιούργησε καταστροφές σε όλους τους πλανήτες κατά τη διάρκεια περάσματος του. Ο Zecharia Sitchin και ο Burak Eldem πρότειναν ότι αυτός ο πλανήτης, μοιάζει πολύ με τον CR 105, που έχει την ανάλογη τροχιά.
Ωστόσο, η διαδρομή διέλευσης του CR105 είναι πολύ διαφορετική από αυτή του Nibiru ή Πλανήτη Χ. Το 80% της τροχιάς του, ο Nibiru βρίσκεται πολύ πιο μακριά από τον ήλιο, ενώ η τροχιά του CR105 είναι κατά 60% μακριά από τον ήλιο, και κατά 40% κοντά στους υπόλοιπους πλανήτες. Σύμφωνα με τους ερευνητές, η Tiamat, ένας πλανήτης που βρισκόταν μεταξύ του Άρη και του Δία περίπου πριν από 510.000.000 εκατομμύρια χρόνια πριν, ήταν θύμα του Πλανήτη Χ, καθώς η Tiamat συγκρούστηκε με ένα από τα φεγγάρια του Nibiru, συνετρίβη, έσπασε στη μέση και το μισό έγινε η ζώνη των αστεροειδών, και ο Φόβος, το φεγγάρι του  Άρη, ενώ το άλλο μισό είναι το σπίτι μας, ο πλανήτης Γη. "Από την καταστροφή έρχεται η ζωή", ένα απόσπασμα από την ινδουιστική αρχαίο κείμενο «Bhagvat Gita».



Αυτός ο παράξενος πλανήτης είναι γνωστό ότι είναι είκοσι φορές μεγαλύτερος από τον Δία, με ένα φλεγόμενο φεγγάρι το οποίο λειτουργεί σαν προσωπικός ήλιος του Nibiru. Εφόσον ο Nibiru πηγαίνει πολύ, πολύ πιο μακριά από τον ήλιο μας. Αυτή η θεωρία έχει πραγματικά νόημα και ξεχωρίζει. Οι Anunnaki που υποτίθεται ότι είναι οι κάτοικοι του Nibiru, ήρθαν στον πλανήτη Γη περίπου 25.000 χρόνια πριν, και έδωσαν πολλές γνώσεις και πληροφορίες στα αναπτυσσόμενα ανθρωποειδή, τα οποία την εποχή εκείνη δεν είχαν την ικανότητα του εγκεφάλου ή την ικανότητα της σκέψης ώστε να κατανοήσουν τι έλεγαν οι Anunnaki. Ακόμη και η Μάγια πρόβλεψαν την ύπαρξη του Nibiru, ή σύμφωνα με αυτούς, μια ορισμένη σκοτεινή ενέργεια σε σχήμα πλανήτη θα πρέπει να έρθει κοντά στη Γη στο μακρινό μέλλον. Κάθε φορά που αυτός ο πλανήτης ήρθε κοντά, ολόκληρος ο πολιτισμός από τον πλανήτη Γη αφανίστηκε. Ο James McCaney, ένας ειδικός στον πλανήτη Nibiru και την ιστορία των Μάγια εξήγησε, περίπου 10.000 χρόνια πριν μια μεγάλη καταστροφή επήλθε, η οποία κατέστρεψε πολλούς πολιτισμούς στον πλανήτη μας. Εξήγησε, επίσης, πώς ερειπωμένες πόλεις στη Νότια Αμερική είχαν εξαφανιστεί όχι λόγω του πολέμου ή αρρώστιας, αλλά εξαιτίας των σημαντικών φυσικών καταστροφών στη γη. Είπε επίσης ότι πριν ο Nibiru περάσει από τη Γη πριν από 10.000 χρόνια, ο Βόρειος Πόλος ήταν κάπου στην πολιτεία του Ουισκόνσιν, ενώ ο Νότιος Πόλος ήταν κάπου στον Ειρηνικό Ωκεανό. Αν έχει δίκιο, και το γεγονός αυτό όντως συνέβη εξαιτίας του Πλανήτη Χ ή Nibiru, τότε δεν θα πρέπει να ανησυχούμε για τα επόμενα 740.000 χρόνια ή περίπου, σωστά;
Λάθος, θυμηθείτε, ακόμα και αν ο Nibiru διέσχισε την πορεία του μεταξύ Άρη και Δία, πλέον η τροχιά του κινείται ραγδαία προς τα πάνω ώστε να κάνει μεγαλύτερη διαδρομή, γύρω από τον ήλιο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ελλειπτική τροχιά του τείνει σε κυκλική πολύ κοντά στον ήλιο στο ένα άκρο, ενώ το 80% της τροχιάς του είναι πολύ μακριά από τον ήλιο. Αυτός είναι ο λόγος που συμβαίνουν σεισμοί στην Ιαπωνία, τη Χιλή και άλλες χώρες, μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι η μαγνητική έλξη του Nibiru αυξάνεται καθώς πλησιάζει στο πεδίο μας. Η έλξη από τον Nibiru θα αυξήσει την δύναμη της βαρύτητας κάθε πλανήτη όπως το φαινόμενο με το λαστιχάκι. Το μεγαλύτερο μέρος αυτών των πληροφοριών δεν παρέχεται από τη Wikipedia.

Σχετικά θέματα:









Σε ότι αφορά την προφητεία των Μάγιας για το 2012, ο Nibiru δεν θα εμφανιστεί τόσο γρήγορα, διότι ακόμη και αν σεισμοί και πλημμύρες συμβαίνουν όπως αυτός στην Ιαπωνία πρόσφατα, εξακολουθεί να είναι μια δεκαετία μακριά, όπου ένα γυμνό μάτι θα μπορεί να τον εντοπίσει.

Εμείς, ως ένα κοινοί άνθρωποι, θα μπορούσαμε να μένουμε στο σκοτάδι από τα μεγάλα κράτη και τη NASA, ενώ στην επιφάνειά του Άρη θα μπορούσαν να συμβαίνουν κάποια καταστροφικά αποτελέσματα, ή ο πλανήτης Ερμής και η Αφροδίτη να έχουν μεγάλους σεισμούς. Μία από τις καθημερινές εφημερίδες η Washington Post στις 30 Δεκέμβρη του 1983 έκανε επίσης το ρεπορτάζ σχετικά με το «μυστήριο ουράνιο σώμα που ανακαλύφθηκε», ως τίτλος, μετά το οποίο δημοσίευσαν σύντομα ένα άλλο άρθρο που λέει ότι ήταν λάθος. Φυσικά, ήταν λάθος, γιατί "Αυτοί" δεν θέλουν να ξέρουμε ότι υπάρχει.

Συγγραφή-Έρευνα-Επιμέλεια Αντίγονος για τα Αόρατα Γεγονότα

Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο σύνδεσμος μας.

Το έργο με τίτλο Τα μυστικά του Nibiru Αποκαλύπτονται -Κρυμμένα από τη ΝΑSA για 40 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'