Αλέξη Τσίπρα, σε πήραν χαμπάρι και οι πέτρες

Αίσθηση έχει προκαλέσει η κίνηση του επικεφαλής των Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας, να αφαιρέσει από τον λογαριασμό του στο Twitter την κοινή του φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα και το σύνθημα «Η Ελπίδα Έρχεται», ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως τις επόμενες ημέρες θα τον κάνει unfollow.


Του Πιτσιρίκου
Είναι προφανές πως, ενόψει των ισπανικών εκλογών, ο Πάμπλο Ιγκλέσιας δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον απατεώνα Αλέξη Τσίπρα, γιατί οι Ισπανοί ψηφοφόροι θα σκεφτούν πως είναι κι αυτός απατεώνας και θα του γυρίσουν την πλάτη.

Βέβαια, ο Νίκος Παππάς δήλωσε πως ο Πάμπλο Ιγκλέσιας δεν άντεξε τη μεγάλη επιτυχία του Αλέξη Τσίπρα να υπογράψει νέο Μνημόνιο, και ζηλεύει τον πρωθυπουργό μας, αφού αυτός δεν θα καταφέρει να φέρει Μνημόνιο στην Ισπανία, αν εκλεγεί πρωθυπουργός.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε πως ο Πάμπλο Ιγκλέσιας δεν αντέχει τη σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα, γιατί ο Αλέξης είναι γκόμενος και ο Πάμπλο αναρχοάπλυτος.
Δείτε επίσης:
Μια πιο ήπια άποψη εξέφρασε ο Νίκος Φίλης, ο οποίος δήλωσε πως ο Πάμπλο Ιγκλέσιας πρόσεξε πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει παχύνει και έβγαλε τη φωτογραφία του, γιατί, όπως το πάει ο Αλέξης, θα γίνει τόσο μπουχέσας που δεν θα τον αναγνωρίζουμε από το πρόσωπο αλλά από τα ψέματα που θα λέει.

Εν τω μεταξύ, ο Αλέξης Τσίπρας γαμήθηκε να γίνουν εκλογές στην Ελλάδα -και τις προκάλεσε λέγοντας πως θα αλλάξει την Ευρωπαϊκή Ένωση-, και το μόνο που έκανε ήταν να απογοητεύσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη, λες και ο ρόλος του ήταν αυτός ακριβώς: να εκλεγεί και να ξεπουλήσει τους ψηφοφόρους του, για να μην αλλάξει τίποτα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ας μην ξεχνάμε πως στις ευρωεκλογές του 2014 υπήρξε στην Ιταλία το κόμμα Lista L’Altra Europa con Tsipras.

Αναρωτιέμαι πώς θα αισθάνονται τώρα οι Ιταλοί που το ψήφισαν, αν και δεν είναι δύσκολο να τα φανταστεί κάποιος.

(update: Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας έβαλε ξανά τη φωτογραφία του με τον Αλέξη Τσίπρα στο λογαριασμό του στο Twitter, αλλά αυτή τη φορά δεν φαίνεται το «Η Ελπίδα Έρχεται». Ρώτησα τον Πάμπλο γιατί έβγαλε και έβαλε ξανά τη φωτογραφία του με τον Αλέξη Τσίπρα και μου είπε «Πιτσιρίκο, σκέφτηκα να τον βγάλω τον ξεφτίλα -και τον έβγαλα-, αλλά τον έβαλα ξανά γιατί σκέφτηκα πως με συμφέρει η σύγκριση μαζί του».)

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας. 

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'