Μαρτυρία-σοκ από 14χρονη: Με εξανάγκαζαν να κάνω σεξ με 110 άντρες μέσα σε μια 22ωρη βάρδια

Ήρθε στη χώρας μας σε ηλικία 14 ετών. Ερωτεύτηκε. Ζήτησε από την μητέρα της να την αφήσει να ζήσει στην Ελλάδα με τον έρωτα της, τον Τζακ από την Αλβανία. Από τότε έζησε έναν εφιάλτη. Ο φίλος της αποδείχτηκε προαγωγός. Τελικά κατάφερε να ξεφύγει από το κύκλωμα και επέστρεψε στην Μεγάλη Βρετανία. Αποφάσισε να κυκλοφορήσει την ιστορία της σε βιβλίο με τίτλο «Βought and Sold». Είναι η ιστορία της Μέγκαν Στίβενς, το ψευδώνυμο με το οποίο συστήνεται στο βιβλίο.


Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν 4 ετών. Και οι δύο είχαν προβλήματα εξάρτησης από το αλκοόλ. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της Daily Mail όταν ήταν 14 ετών εκείνη και η μητέρα της επισκέφτηκαν για διακοπές μια παραθαλάσσια πόλη της Ελλάδας. Εκεί γνώρισε τον Τζακ, έναν Αλβανό μπάρμαν. Τον ερωτεύτηκε και κατάφερε να πείσει την μητέρα της να την αφήσει στην Ελλάδα προκειμένου να ζήσει με τον καινούργιο της έρωτα. Ο Τζακ της είπε πως την αγαπούσε. Επίσης, της αποκάλυψε πως η μητέρα του έπασχε από καρκίνο και πως εκείνος αδυνατούσε να ανταπεξέλθει στα έξοδα της θεραπείας.

Μετακόμισαν σε ένα διαμέρισμα της Αθήνας. Ο Τζακ έπεισε την Μέγκαν να δουλέψει ως χορεύτρια σε μπαρ με το επιχείρημα πως θα ήταν αναγκασμένη να κάνει αυτή τη δουλειά μόνο ωσότου εξοικονομήσουν αρκετά χρήματα για την εγχείρηση της μητέρας του. «Μίσησα κάθε στιγμή που έπρεπε να το κάνω αυτό, όμως την ίδια στιγμή ένιωθα σαν ηρωίδα που τον βοηθούσα να σώσει τη μητέρα του», λέει.
Μετά από δύο εβδομάδες ο Τζακ της σύστησε έναν Έλληνα, ο οποίος ονομαζόταν Λέων και αποδείχτηκε πως θα ήταν το αφεντικό της, δηλαδή ο άνθρωπος που θα την εξέδιδε. Από εκεί και πέρα αρχίζει ο εφιάλτης για την Μέγκαν.

Ξεκίνησε να δουλεύει ως ιερόδουλη. Ο πρώτος της πελάτης ήταν ένας δικηγόρος που ουσιαστικά την βίασε ενώ βιντεοσκοπούσε την πράξη. Και βέβαια ήταν μόνο η αρχή. Βρέθηκε να δουλεύει σε διάφορους οίκους ανοχής, από προαγωγό σε προαγωγό. «Ο μέσος όρος των αντρών που έκανα σεξ μαζί τους κάθε μέρα ήταν γύρω στους 50. Μια φορά όμως έτυχε να κάνω σεξ με 110 άντρες μέσα σε μια 22ωρη βάρδια. Όταν στο τέλος αρρώστησα ο προαγωγός αποφάσισε να κλείσει το μαγαζί νωρίτερα. Τότε το θεώρησα μια πράξη ανθρωπιάς, τόσο πολύ είχε διαταραχθεί για μένα η αίσθηση της κανονικότητας», λέει.

Όλοι οι προαγωγοί της Μέγκαν την ανάγκαζαν να στέλνει γράμματα και φωτογραφίες στη μητέρα της στις οποίες φαινόταν πως δουλεύει σαν σερβιτόρα σε καφετέρια και είναι ευτυχισμένη.

Λίγο καιρό αργότερ άρχισε να υποφέρει από μολύνσεις.. Προσβλήθηκε από σύφιλη και έξι φορές από σαλμονέλα. Έξι χρόνια εκδιδόταν καθημερινά και χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις κάθε φορά.

Σε ηλικία 20 ετών δεν άντεξε άλλο αφού το νευρικό της σύστημα κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ψυχωτικό επεισόδιο. Στο νοσοκομείο παρέμεινε τρεις μήνες και οι νοσηλευτές κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της.


Τελικά η Μέγκαν κατάφερε να επιστρέψει στη Βρετανία. Εκεί γνώρισε έναν άλλο άντρα, σήμερα, πέντε χρόνια μετά από την φυγή από την Ελλάδα και είναι ευτυχισμένη. Είναι έγκυος και περιμένει να γεννήσει τον Μάρτιο. Αποφάσισε να εκδώσει την ιστορία της σε βιβλίο. Για να συμβουλεύσει τις νεότερες κοπέλες, αλλά ταυτόχρονα και για να εξιλεωθεί.

Η κοπέλα χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο Μέγκαν Στήβενς και όλα τα ονόματα των χαρκτήρων είναι ψευδώνυμα. Πρόκειται για συγγραφέα φάντασμα που δεν θέλει να εκτεθεί στην κοινωνία.
Το βιβλίο εκδόθηκε από τον Harper Collins

Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας. 

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'