6η Μεταμόσχευση καρδιάς για τον 99χρονο Ντέιβιντ Ροκφέλερ; -Όχι βέβαια

Ο άνθρωπος που «δεν έχει καρδιά» για την υπόλοιπη ανθρωπότητα υπεβλήθη στην έκτη κατά σειρά μεταμόσχευση καρδιάς. Να πως τα δισεκατομμύρια δολάρια ξεγελούν ακόμα και τον χάρο.


Ο «Μητσοτάκης» (στην ηλικία) του εξωτερικού, ο γνωστός Ντέβιντ Ροκφέλερ, πατριάρχης της δυναστείας των Ροκφέλερ, έκανε την εγχείρηση στην ηλικία των 99 ετών.

Η εγχείρηση, η οποία μάλιστα έγινε, όχι σε κάποιο νοσοκομείο αλλά στο σπίτι του στο Ποκαντίκο Χιλς της Νέας Υόρκης, όπως φυσικά ήταν αναμενόμενο και με τόσο χρήμα που επένδυσε, πέτυχε, μέχρι βέβαια ο «Παντοδύναμος» να αποφασίσει πως αρκετά δισεκατομμύρια έβγαλε και ίσως είναι η ώρα να τον συναντήσει.

Σε μια παλαιότερη δήλωσή του η οποία μάλλον αποτελεί την επιτομή της αρχαίας Ύβρεως, ο ίδιος ο Ροκφέλερ δήλωσε πως «έχει σκοπό να φτάσει τα 200». Αλίμονο σε εμάς!

Και την ίδια ακριβώς στιγμή, εκατοντάδες χιλιάδες παιδιών αλλά και ενηλίκων, σε κάθε περίπτωση όμως πολύ μικρότερης ηλικίας, δεν «βρίσκουν», όχι την έκτη αλλά ούτε καν την πρώτη τους καρδιά προκειμένου να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Ο Θεός να μου κόβει μέρες και να στα δίνει χρόνια Ντέιβιντ!

Δείτε επίσης:
ΕΚΤΑΚΤΟ: Σκοτώθηκε ο Ρ.Ροκφέλερ -Η εκδίκηση των "Ε"; Θυμάστε πως σκοτώθηκε ο Αλέξανδρος Ωνάσης;Πως πέθανε ο Richard Rockefeller -Ποιος ήταν (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)Το Μουσείο Ροκφέλερ, Κρατούσε μυστικά, Εξωγήινα Αιγυπτιακά Τεχνουργήματα (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)Πως τό 'παθε η Κανέλη; ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΡΟΚΦΕΛΕΡ (όλη η εκπομπή)Ο Θάνατος του Michael Rockefeller -Τον Έφαγαν Κανίβαλοι το 1961 -ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ

Βεβαίως πρόκειται για Σάτιρα.

Και πάλι η σατιρική ιστοσελίδα world news daily report ξαναχτύπησε, το άρθρο αυτό το δημοσίευσε στις 28/04/2015 και δεν άργησε όπως φαίνεται να εμφανιστεί και να παρουσιαστεί σαν πραγματική είδηση.

http://worldnewsdailyreport.com/david-rockefellers-sixth-heart-transplant-successful-at-age-99/

Με το συγκεκριμένο άρθρο την πάτησε και η Huffington Post όπως ενημέρωσε και φίλος αναγνώστης, το άρθρο δεν υπάρχει πλέον στη σελίδα της Huffington Post.



Δεν φαίνεται όμως να συμβαίνει  το ίδιο με τα υπόλοιπα ιστολόγια που το αναπαράγουν σαν πραγματική είδηση αποκρύπτοντας  την πραγματική προέλευση του άρθρου, τα »γεμάτα καλοσύνη» σχόλια δίνουν και παίρνουν και η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω τι είναι πιο αστείο, το σατιρικό αυτό άρθρο που παρουσιάστηκε σαν πραγματική είδηση ή όσοι το πίστεψαν;

Κάποια στιγμή οι αναγνώστες θα πρέπει να μάθουν να φιλτράρουν τι διαβάζουν αλλά όπως φαίνεται αργεί ακόμα να ξημερώσει.

Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:

  1. http://www.enallaktikos.gr/ar22223el-ma-poso-akoma-theleis-na-ziseis-rokfeler.html
  2. http://ellinikahoaxes.gr/2015/04/30/καταρρίπτεται-μεταμόσχευση-καρδιάς/

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας. 

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'