Τρελή Θεωρία Συνωμοσίας ισχυρίζεται ότι η Γη θα καταστραφεί από την άφιξη του Nibiru τον Απρίλιο του 2016

Οι συνωμοσιολόγοι υποστηρίζουν ότι έχουν εξασφαλίσει τις πρώτες εικόνες ενός τεράστιου μυστήριου πλανήτη και πιστεύουν ότι θα περάσει τόσο κοντά στη Γη περίπου τον Απρίλιο του 2016. Μια αποσχισθείσα ομάδα πίστευε ότι τα Χριστούγεννα θα φτάναμε στο σημείο που ο Nibiru θα «κατέστρεφε όλη τη ζωή στη Γη».


Οι Κασσάνδρες αυτές πίστευαν ότι ένας πλανήτης τέσσερις φορές το μέγεθος του αέριου γίγαντα Δία, που πιστεύεται ότι σκότωσε τους δεινόσαυρους, ήταν σε πορεία για σύγκρουση με τη Γη πριν από την Πρωτοχρονιά. Και φυσικά δεν αναφέρομαι στις ελληνικές Κασσάνδρες, καθώς δεν έχουν καμιά σχέση με την αληθινή έρευνα που κάνουν άνθρωποι που έχουν μεταφυσικές εμπειρίες, ερασιτέχνες αστρονόμοι, φυσικοί, και άλλοι επιστήμονες στο εξωτερικό, οι ελληνικές Κασσάνδρες απλώς περιορίζονται στην αντιγραφή και χάνονται στις θρησκευτικές δεισιδαιμονίες τους, όσο κι αν θέλουν να αυτοαποκαλούνται "ερευνητές" ή "συνωμοσιολόγοι" ή ακόμα και δημοσιογράφοι. Αλλά πόσοι τελικά από τις ελληνικές Κασσάνδρες έχουν απαχθεί από εξωγήινους;

Οι σύγχρονοι Νοστράδαμοι είναι πεπεισμένοι ότι η τεράστια βαρυτική έλξη του μπορεί να μετατόπιζε τις ηπείρους της Γης και να προκαλέσει τεράστια τσουνάμι - πριν ο κόσμος ζωστεί από φλογερούς κομήτες που ακολουθούν το πέρασμά του Nibiru και θα κάψουν τον πλανήτη.

Μερικοί είναι τόσο πεπεισμένοι ότι ήταν σχεδόν εδώ, και έχουν αρχίσει την αποστολή των εικόνων online και απ' ότι ισχυρίζονται είναι οι πρώτες εικόνες που έχουν ληφθεί από τον πλανήτη Χ ή Nibiru.

Πολλοί πιστοί ισχυρίζονται ότι ο μέγα-πλανήτης θα μας καταστρέψει τον Απρίλιο το 2016, αλλά μια αποσχισθείσα ομάδα έλεγε ότι έχει αποκαλύψει στοιχεία που δείχνουν ότι είχαμε ακόμα λιγότερο χρόνο και θα ήταν πριν από το τέλος του Δεκεμβρίου, που θα συνέβαινε το καταστροφικό πέρασμα.
Λένε ότι η αύξηση των κομητών, των αστεροειδών και των φυσικών καταστροφών είναι επακόλουθα του διαστημικού μπιλιάρδου του εισερχόμενου πλανήτη και ισχυρίζονται ότι έχουν αποδείξεις ότι οι  κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο και η NASA καλύπτουν το γεγονός ότι κρυφά προετοιμάζονται για την επικείμενη καταστροφή - συγκεντρώνοντας φέρετρα και εκπαιδεύοντας στρατιώτες για την αντιμετώπιση του απόηχου μιας κατάστασης αναπόφευκτου χάους.

Η NASA και της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος (ESA) έχουν ήδη εισηγηθεί την προετοιμασία ενός σχεδίου για την αποφυγή της σύγκρουσης με ένα διαστημικό βράχο.

Ο Ένατος Πλανήτης: Η απίστευτη Ανακάλυψη του κρυμμένου Πλανήτη, αποδεικνύει ότι υπάρχουν εξωγήινοι;
Τα μυστικά του Nibiru Αποκαλύπτονται -Κρυμμένα από τη ΝΑSA για 40 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)
ZIM A BU ETER (ΖΙΜ Α ΜΠΟΥ ΙΤΕΡ)
Αέριος Γίγαντας (ο Nibiru;) εξορίστηκε από το Ηλιακό μας σύστημα μετά από σύγκρουση με τον Ποσειδώνα
Nέμεσις, η αδερφή του ήλιου μας που μπορεί να σπείρει το Θάνατο στη Γη -Πρόκειται για τον Nibiru; (ΒΙΝΤΕΟ)
Σημάδια Ότι Ο Nibiru Πλησιάζει Γρήγορα Τη Γη; (ΒINTEO)
Μιλούν για τον Nibiru: Τύχη ο γίγαντας κρυμμένος πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα (BINTEO)
Εμείς οι Ανουνάκι (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)
Ο Νιμπίρου; -Κόκκινο αστέρι νάνος πέρασε από το Ηλιακό μας σύστημα 70.000 χρόνια πριν
Διαστημικοί Πόλεμοι πριν από 400.000 χρόνια

Ο Henning Kemner πιστεύει ότι τράβηξε τις πρώτες φωτογραφίες του Nibiru που πάρθηκαν ποτέ, 
αλλά πιθανώς πρόκειται για αντανάκλαση του φακού

Ένα γιγαντιαίος αστεροειδής που ανακαλύφθηκε κατά την ενδεκάτη ώρα παραλίγο να συγκρουστεί με τη Γη στις 31 Οκτωβρίου του 2015, πριν ένα αντικείμενο αγνώστων στοιχείων, πιθανότατα διαστημικό σκουπίδι, πιθανολογούμενο ως μέρος ενός δορυφόρου του Nibiru, πέσει στην Γη την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου.

Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται ότι έχουν εξασφαλίσει τις πρώτες φωτογραφίες του κοσμικού δολοφόνου που μας πλησιάζει.

Δείχνοντας μια ποικιλία από εικόνες που έμοιαζαν με τον ήλιο ή εκλάμψεις κατά τη διάρκεια της δύσης του ήλιου, ο δημιουργός βίντεο Henning Kemner είπε: «Αυτό το αντικείμενο είναι στρογγυλό -δεν είναι σαν κάθε άλλο πλανήτη- είναι ότι αυτό το εισερχόμενο αντικείμενο και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό, έχει δικό του φωτεινό λαμπρό στέμμα και δεν είναι ο Ήλιος».

Η υποτιθέμενη τροχιά του Nibiru φαίνεται αρκετά όμοια με την τροχιά του Ένατου Πλανήτη 
που ανακαλύφθηκε πρόσφατα

Ο Gordon James Gianninoto, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είχε επαφές με εξωγήινους, δήλωσε: «Όπως περνάει πρόκειται να αρπάξει τον φλοιό και να πετάξει πάνω από το Βόρειο Πόλο και να φύγει - και όταν φύγει, ο Βόρειος Πόλος πρόκειται να πάει στο ανατολικό άκρο της Βραζιλίας».

Ο Gianninoto ισχυρίζεται ότι η Κίνα προετοιμάζεται ήδη για το χάος που θα προκύψει οικοδομώντας μεγάλες κενές πόλεις "φαντάσματα".

Άλλοι θεωρητικοί συνωμοσιολόγοι υποστηρίζουν ότι το Πουέρτο Ρίκο αποθηκεύει σακούλες για πτώματα και φέρετρα, ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει στείλει μερίδες νερού και αυτοθερμαινόμενα γεύματα έκτακτης ανάγκης και ότι οι ειρηνευτικές δυνάμεις του ΟΗΕ - και ακόμη και Ρώσοι στρατιώτες -διδάσκονται αγγλικά και καταρτίζονται στο στρατιωτικό εξοπλισμό των  ΗΠΑ σε αμερικανικό έδαφος, ώστε όλοι να μπορέσουν να εργαστούν από κοινού, όταν ξεσπάσει η καταστροφή.

Αόρατα Γεγονότα
Σύνταξη-Επιμέλεια Αντίγονος για τα Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.
DMCA.com Protection Status Άδεια Creative Commons

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'