Tα UFO αυτού του διάσημου βίντεο ακόμα δεν έχουν εξηγηθεί από τη NASA (BINTEO)

Πρόκειται για ένα βίντεο από πολλά Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ), που καταγράφονται από τις κάμερες της NASA που δεν έχουν ακόμη εξηγηθεί παρά εξονυχιστική εξέταση από τους επιστήμονες. Το έχουμε ξαναπαρουσιάσει, αλλά ας δούμε τις πιθανές εξηγήσεις.


Κανείς δεν έχει μπορέσει να εξηγήσει ως τώρα τον μεγάλο αριθμό των ΑΤΙΑ.
Η καταγραφή του βίντεο πάνω από τη γήινη ατμόσφαιρα έχει προκαλέσει αμηχανία τους ειδικούς παρά το γεγονός ότι καταγράφηκε πριν από 24 χρόνια.

Το παράξενο βίντεο τραβήχτηκε από το  διαστημικό λεωφορείο Discovery STS-48 της NASA κατά τη διάρκεια αποστολής του σε τροχιά το 1991.

Ο Arjun Walia, συγγραφέας για φαινόμενα διάστημα, εξετάζει τις διάφορες μελέτες.

«Στο βίντεο, θα δείτε περίπου μια ντουζίνα αντικείμενα που κινούνται σε ένα περίεργο τρόπο», δήλωσε.

«Το πιο συναρπαστικό γεγονός συμβαίνει όταν ένα αντικείμενο, κοντά στον ορίζοντα, οδεύει προς τη Γη όταν μια λάμψη εμφανίζεται στο δεύτερο σήμα 33, ένα άλλο αντικείμενο κινείται με μεγάλη ταχύτητα σε όλο το οπτικό πεδίο, και το αντικείμενο κατευθύνεται προς τη Γη μακριά στο διάστημα με μεγάλη ταχύτητα».

Εκπληκτικό Βίντεο με UFO από το Discovery της NASA (BINTEO)
"Τουλάχιστον 4 γνωστά Εξωγήινα Είδη επισκέπτονται την Γη εδώ και Χιλιάδες Χρόνια" -λέει ο Πρώην Υπουργός Άμυνας του Καναδά (ΒΙΝΤΕΟ)
Αστροναύτης της ΝΑΣΑ ισχυρίζεται ότι οι κυβερνήσεις συγκαλύπτουν επαφή με Εξωγήινους για πάνω από 60 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)
Πολλοί Αμερικανοί Αστροναύτες Ισχυρίστηκαν ότι είδαν UFO αλλά Φιμώθηκαν με Εκβιασμούς (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)
Τεράστιο UFO Στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό! -BINTEO
UFO συνετρίβη στην Κίνα - Οι χωρικοί μιλούν για "γιγάντιες μπάλες φωτιάς" (ΒΙΝΤΕΟ)
Βρέθηκαν Εγκαταστάσεις Εξωγήινων στον Καύκασο -Αφιέρωμα οι 5 Κορυφαίες Τοποθεσίες θεάσεων UFO στην ΕΣΣΔ (BINTEO)
UFO ή μυστικό μαχητικό τζετ; Το μυστηριώδες τριγωνικό σκάφος απεικονίζεται να πετάει πάνω από το Τέξας
Εισβολή UFO στην Σοβιετική Ένωση: Το περιστατικό του Βόρονετς στην Σοβιετική Ένωση το 1989
Η επίθεση UFO στο Λος Άντζελες- Του έριξαν 14 χιλιάδες αντιαεροπορικά βλήματα και 5 πολίτες έχασαν τη ζωή τους



«Το γεγονός ότι όλος ο κόσμος είδε αυτό το βίντεο σημαίνει ότι κάποια εξήγηση θα έπρεπε να δοθεί, καθώς η ταινία προσέλκυσε πολλή προσοχή, και δικαίως το έκανε. Είναι δύσκολο κανείς να απορρίψει τη θέαση των περίεργων λαμπερών αντικειμένων που πετούν γύρω και στη συνέχεια απότομα αλλάζουν κατεύθυνση».

Στα χρόνια που ακολούθησαν την καταγραφή αρκετές επιστημονικές εργασίες έχουν δημοσιευθεί ερευνώντας την περίπτωση, με θεωρίες που κυμαίνονται από σκουληκότρυπες -μια θεωρητική μυστηριώδη πύλη σε ένα άλλο μέρος του κόσμου -ως ότι πρόκειται για σωματίδια πάγου.

Ο Δρ Jack Kasher, ομότιμος καθηγητής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Νεμπράσκα, είπε στην ανάλυσή του επισημαίνοντας την απόδειξη για τις σκουληκότρυπες: «Υπάρχει ένας άλλος τρόπος, είτε πρόκειται για σκουληκότρυπες ή στρεβλώσεις του διαστήματος, πρέπει να είναι ένας τρόπος για την παραγωγή ενέργειας έτσι ώστε να μπορούμε να το τραβήουμε έξω από το κενό, και το γεγονός ότι βρίσκονται εδώ μας δείχνει ότι βρήκαν έναν τρόπο».

Αρκετά κινούμενα αντικείμενα στο βίντεο δεν μπορούν να προσδιοριστούν με βεβαιότητα

Ο Δρ Mark J. Carlotto δημοσίευσε ένα έγγραφο στο επιστημονικό περιοδικό New Frontiers Science περιγράφοντας τα αντικείμενα ως «ένα από τα πιο ασυνήθιστα φαινόμενα που έχουν παρατηρηθεί μέχρι σήμερα από το διαστημικό λεωφορείο».

Περιέγραψε «δύο αργά κινούμενα κυκλικά αντικείμενα», «μια σειρά από αντικείμενα που κινούνται γρήγορα στο διάστημα κοντά στο λεωφορείο», και μια «περίεργη φωτεινή εμφάνιση κοντά στην επιφάνεια της γης».

Είπε: «Τα δύο βραδυκίνητα κυκλικά αντικείμενα έχουν προσελκύσει μεγάλο λαϊκό ενδιαφέρον που οφείλεται στο όμοιο με δίσκο σχήμα τους».

Αλλά το πιο ακραίο στην ανάλυσή του ήταν: «η ομοιότητά του φαινομένου με ορισμένες επίγειες θεάσεις υποδηλώνει ότι θα μπορούσαν να αποτελέσουν την πρώτη παρατήρηση ενός νέου είδους ατμοσφαιρικού φαινομένου από το διάστημα».

Ο James Oberg, ένας Αμερικανός δημοσιογράφος για το διάστημα και ιστορικός, ήρθε με την πιο ευθεία και μη παραφυσική εξήγηση.

Πιστεύει ότι οι κινήσεις ήταν το αποτέλεσμα της πυροδότησης του προωθητήρα του διαστημικού λεωφορείου που διατάραξε τα σωματίδια πάγου.

Αόρατα Γεγονότα
Σύνταξη-Επιμέλεια Αριστοτέλης Φωκάς για τα Αόρατα Γεγονότα
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.
DMCA.com Protection Status Άδεια Creative Commons

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'