Βρέθηκε σώμα βασιλιά των Anunnaki ηλικίας 12.000 ετών και εντελώς άθικτο; (ΒΙΝΤΕΟ)

 Εξαιρετική ανακάλυψη: Το σώμα βασιλιά των Anunnaki 12.000 ετών βρέθηκε εντελώς άθικτο.
Αυτή η ανακάλυψη έγινε εντελώς τυχαία την άνοιξη του 2008, και αν μάθαμε τι συνέβη οφείλεται αναμφισβήτητα στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης και το τηλεοπτικό κανάλι Premsa. Το γεγονός συνέβη στο Κουρδιστάν του Ιράν, μια χώρα σχετικά κλειστή για τον κόσμο, τουλάχιστον τον δυτικό κόσμο, αλλά με καλές σχέσεις με τη Ρωσία.


Αν και παρέμεινε κρυφό μέχρι σήμερα, το 2015, καταφέραμε να μάθουμε για το γεγονός από αυτά που έχουν δημοσιευθεί στον ρωσικό τύπο, ότι η ανακάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια ενός κατασκευαστικού έργου, καθώς έσκαβαν το έδαφος για τη θεμελίωση ενός σπιτιού. Καθώς έσκαβαν βρήκαν ένα μαυσωλείο που περιείχε τρεις σαρκοφάγους, και μετά από περισσότερο λεπτομερή ανασκαφή, βρήκαν ένα στρώμα εδάφους που περιείχε λείψανα ενός αρχαίου πολιτισμού και τα ερείπια μιας πόλης.

Το γεγονός το βρήκα τυχαία στις αναζητήσεις μου στον διεθνή τύπο, κι έπεσα πάνω στα παρακάτω δύο πολύ αποκαλυπτικά βίντεο. Τουλάχιστον ο κόπος μου δεν πήγε χαμένος. Ενώ οι άλλοι δημοσίευαν κι έγραφαν αναρτήσεις, η Μαρία έγραφε για την τρέχουσα επικαιρότητα, ο Περικλής όπως πάντα τα δικά του, εγώ χανόμουν ανάμεσα στα βίντεο και τους Anunnaki. Όπως και να 'χει το αποτέλεσμα αποτελεί μια πολύ καλή ανταμοιβή, τόσο για τον προσωπικό μου χρόνο και κόπο όσο και για τους άλλους που με υπομένουν.


ZIM A BU ETER (ΖΙΜ Α ΜΠΟΥ ΙΤΕΡ)

Από το στρώμα εδάφους στο οποίο έγινε η ανακάλυψη, αλλά και χάρη στα αντικείμενα που βρέθηκαν μέσα, οι αρχαιολόγοι συμπέραναν ότι το μνημείο και η πόλη ήταν χτισμένα κάποια στιγμή μεταξύ 10.000 και 12.000 ετών πριν. Οι ημερομηνίες γρήγορα διορθώθηκαν από τις ισλαμικές αρχές μετά τη δημοσίευση τους στο ρωσικό Τύπο, οι ιρανικές αρχές, δήλωσαν δημοσίως ότι τα ερείπια ήταν 850 ετών, το οποίο προφανώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πρόκειται, και πάλι, για επίσημο ψέμα.


Από τις τρεις σαρκοφάγους που βρέθηκαν στο μαυσωλείο, έχουμε μόνο σε βίντεο-αποδείξεις μόνο τις δύο πρώτες. Δεν γνωρίζουμε τίποτε για την τρίτη, ή το περιεχόμενό της ή ποιος ήταν μέσα.

Διαστημικοί Πόλεμοι πριν από 400.000 χρόνια

Το βίντεο της πρώτης σαρκοφάγου και του βασιλιά

@ll_wrighty_ll Anunnaki Royals found in a sleeping stasis? Part 1 of 2. #Anunnaki #mentalhealthawareness #realorfake #Bekind ♬ Calm LoFi song(882353) - S_R

Όπως μπορεί να φανεί από το βίντεο, είναι πολύ δύσκολο να προσδιοριστεί το ύψος του ατόμου, το οποίο δεν φαίνεται να είναι τεράστιο, ακόμη και αν φαίνεται να είναι πολύ ψηλό. Φοράει ένα στέμμα, γεγονός που υποδηλώνει ότι ήταν ο ηγεμόνας της πόλης, και τάφηκε, όπως θα δούμε στη συνέχεια, με τον μάγο του, το οποίο με κάνει να συμπεράνω ότι στην τρίτη σαρκοφάγο θα πρέπει να ήταν η σύζυγός του βασίλισσα. Υπάρχουν χρυσά νομίσματα τοποθετημένα στα μάτια του βασιλιά -πρόκειται για βεβαιωμένη συνήθεια της αρχαιότητας- το πρώτο στοιχείο ενάντιο στο επίσημο ψέμα ότι τα ερείπια είναι του δωδεκάτου αιώνα. Παρατηρούμε καυκάσια χαρακτηριστικά, αλλά το δέρμα έχει απόχρωση χαλκού- η δεύτερη σαρκοφάγος κατά σειρά έχει αυτά τα ίδια χαρακτηριστικά. Βλέπουμε χρυσά στολίδια με πολύτιμους λίθους υποθέτω, αλλά το βρίσκω περίεργο.


Εμείς οι Ανουνάκι (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)

Αυτά τα στολίδια φέρουν μια σφηνοειδή γραφή που δεν μπορώ να αναγνωρίσω, αλλά έχει μεταφραστεί, αφού, όπως θα δούμε στη συνέχεια, μας δίνουν το όνομα του δεύτερου άνδρα που βρέθηκε στη δεύτερη σαρκοφάγο και ότι το επάγγελμα του ήταν μάγος. Η βασιλική σαρκοφάγος φαίνεται να είναι επενδεδυμένη με χρυσό ή ένα μέταλλο που μοιάζει με αυτόν, και
κοντά στο μονάρχη βλέπουμε μια χρυσή επίστρωση στο στήθος από παράξενους πολύτιμους λίθους,
ίδιους με εκείνους που βρέθηκαν να κοσμούν το βασιλιά. Λέω παράξενους γιατί νομίζω ότι παρουσιάζουν φωταύγεια.

Ας δούμε τώρα το περιεχόμενο της δεύτερης σαρκοφάγου, η οποία περιέχει ένα γίγαντα.
Ένα ενδιαφέρον φαινόμενο στον ουρανό. Τι είναι αυτό πάλι;

@ll_wrighty_ll Anunnaki Royals found in a sleeping stasis? Part 2. #mentalhealthawareness #Bekind #Anunnaki ♬ Calm LoFi song(882353) - S_R




Περί τίνος πρόκειται;
Προσωπικά πιστεύω ότι πρόκειται τουλάχιστον για έναν πολύ αρχαίο βασιλιά ή άρχοντα που η επίσημη επιστήμη άλλη μια φορά προσπαθεί να θάψει κάτω από ψέματα και λάθος χρονολογίες.
Εσείς τι νομίζετε;

Και μέχρι την επόμενη φορά δικός σας Αριστοτέλης Φωκάς
"Ακούς το βράδυ τις αλυσίδες σου που τρίζουν;"
Eduardo Galeano

Σύνταξη-Επιμέλεια Αριστοτέλης Φωκάς για τα Αόρατα Γεγονότα

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'